vybral si si tusim najnevhodnejsi cas,ale drzim palce a daj vedet jak bolo.matt napísal:Ahojte,
9.9. mam skusku na BA 5 na skupinu A, je to prvy termin od udalosti v Devinskej, som zvedavy, ci a ako to co sa stalo ovplyvni posudzovanie komisie.
Drzte prosim palce
mato
Idem na skúšky, držte palce!
snad dopadnes dobre,drzim palce, ja idem tuto stredu davat ziadost na Acko (ak stihnem vybavit aj klub tak +E) v NMnV.....
edit Panzer: necitujte príspevky, ktoré priamo predchádzajú vášmu!
edit Telra2Panzer: sorry, zvyk z ineho fora, tazko sa ho zbavujem
edit Panzer: necitujte príspevky, ktoré priamo predchádzajú vášmu!
edit Telra2Panzer: sorry, zvyk z ineho fora, tazko sa ho zbavujem
Naposledy upravil/-a telra v 04 Sep 2010, 17:12, upravené celkom 2 krát.
- El Pistolero
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
Cau,
ta sebeobrana mi tam vklzla uplne podvedome
Samozrejme je tam obrana.
Mozno mi to tak napadlo preto, ze v konecnom dosledku mas problemy jak svina, ked nebranis vyslovene svoj holy zivot.
Asi nebudem jediny. Ten Sniper v DNV, ktory drzal Harmana na muske tiez ovladal zakony, ale ovladal aj smutnu prax. Bola by to nutna obrana a bola by to aj krajna nudza. Teda neviem si predstavit krajnejsiu a nutnejsiu, ako ked beha magor s nelegalnou automatickou 58-ckou.
Napriek tomu, keby ho zotal, teraz by sa na nom politici a verejnost odbavovala ako na chladnokrvnom vrahovi.
Ten zakon sa tvari liberalne, ale prax je BOHUZIAL ina.
Trochu som odbocil, ale na skuskach teraz treba dat fakt pozor na hubu. Vykrucat sa, ked Ta tlacia niekde a chcu Ti dokazat, ze si potencialny vrazdiaci magor....
ta sebeobrana mi tam vklzla uplne podvedome
Samozrejme je tam obrana.
Mozno mi to tak napadlo preto, ze v konecnom dosledku mas problemy jak svina, ked nebranis vyslovene svoj holy zivot.
Asi nebudem jediny. Ten Sniper v DNV, ktory drzal Harmana na muske tiez ovladal zakony, ale ovladal aj smutnu prax. Bola by to nutna obrana a bola by to aj krajna nudza. Teda neviem si predstavit krajnejsiu a nutnejsiu, ako ked beha magor s nelegalnou automatickou 58-ckou.
Napriek tomu, keby ho zotal, teraz by sa na nom politici a verejnost odbavovala ako na chladnokrvnom vrahovi.
Ten zakon sa tvari liberalne, ale prax je BOHUZIAL ina.
Trochu som odbocil, ale na skuskach teraz treba dat fakt pozor na hubu. Vykrucat sa, ked Ta tlacia niekde a chcu Ti dokazat, ze si potencialny vrazdiaci magor....
-
eager_euler
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 2 months
- Kontaktovať používateľa:
-
eager_euler
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 10 months