Len ma zaujma, ze ako dlho ostane tento stav bezpravia.
Mame vynikajuci pravny system. Vypustis zakon, par mesiacov nedolozis vykonavaciu vyhlasku a obcan je v prdeli. Ved koho to zaujma, ked im na ministerstve to v podstate vyhovuje !
podla mna im je jedno ze nieco pototo vsak aj tak dostanu plat len aby sme necali rok alebo kolko kym nevymyslia novu novelu .. minuly rok dobre odstavili airsoftovu komunitu teraz to napravili a odstavili zase druhu
nakolko to odo mna chceli dodatocne a mal som uz jeden v ramci posudku od lekarky (krava ma poslala, ze bez toho mi nic neda), nebol problem. doniesol som posudok a tan sa zalozil.
podla mna by malo pisat na papieri len, ze psychicky sposobili ved to je v novele ...ze uchadzac musi byt psychicky sposobili ak sa zhoduje policajt nemusi vediet ako ta sposobilost bola preukazana u lekara. Kazdy ma kus svojej roboty. Ako sa lekar nemota do prace policajta ani policajt sa nema co do prace klinickeho psychologa.
vidím že nechápete ako sa robí populistická politika a vyrábajú úspechy, veľký inkvizítor počká pár mesiacov, potom s kamenným výrazom v tvári vyejakuluje do médií akí sú strelci mešuge keďže od novely nebol vydaný ani jeden zbroják pretože nikto neprešiel psychotestom. Takže je bezpodmienečne nutné dôkladne preklepnúť tých čo už ZP majú...
R: nejdem komentovať súčasného ministra, ale ak niekto neprešiel psychotestami- tak to berme ako fakt a skutočnosť, že človek pravdepodobne v niečom nesplnil kritériá. Napr. mohla mu vyskočiť agresivita a podobne.
Pokiaľ viem, psychotesty obsahujú batériu štandartných otázok nie na inteligenciu ale hlavne na odhalenie agresivity. A ak bol žiadateľ nadmerne agresívny- tak bohužial.
Neviem ci nepisal, ze nik nepresiel koli tomu, ze bol u psychologa na testovani a nesplnil poziadavky alebo o tom, ze kopec ludi bolo u psychologa a nepresli lebo na testovani realne neboli kedze kopec lekarov teraz netestuje ,...nevedia ako..