Zbroják, skúšky a literatúra

Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

podla mna je miera agresivity jedna vec a schopnost jej kontroly druha.

a ten druhy bod dokladuje trestny register.
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Ked je clovek malo agresivny tak ho nevezmu ani k PZ :lol:
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

aris: a preto tie testy vyhodnocuje prom.psycholog Jiřina Kudláková , aby vedel posúdiť, či je tvoja agresivita v norme alebo si impulzívny

Turbiak: máš vlastnú skúsenosť? :wink:
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

peterson: asi sme sa nerozumeli. Píšem o súčasnom stave zákonného vákua, od novely až po vykonávacie predpisy ( ktoré budú kedy ? ) polícia nevydá ani jeden ZP, správny demagóg túto skutočnosť využije v svoj prospech spôsobom ako som popísal.
peterson
expert

R: písal si to spôsobom, že to vyzeralo ako by žiadatelia horeli na psychotestoch.
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Ja R-kov prispevok pochopil tak ako to zamyslal.

A s tou prom. psychologickou si to myslel zo srandy vsak? Ved zivot najlepsie preveri, ci nikto sa dokaze kontrolovat, alebo nie. Preto mame dolnu vekovu hranicu v zakone, alebo nie?
Boris27
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa Boris27 »

oplati sa to teraz vobec vybavovat??
peterson
expert

aris: samozrejme som to odlahčil, ale zase musím povedať, že kto už vybuchne na takýchto jednoduchých psychotestoch- mal sa nad sebou fakt zamyslieť
inspiring_knuth

Príspevok od používateľa inspiring_knuth »

Nie. Treba pockat na vyhlasku z ministerstva. Inak sa ti moze stat, ze sa otocis viac krat k cvokarovi a budes chodit na policiu ako na hodiny tanca.
Boris27
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa Boris27 »

dufam ze som apson zelenu knizku zbytocne neobjednaval...
friendly_moore

Príspevok od používateľa friendly_moore »

zdravim.......co chvila budem mat skusky na ZP na skupinu D...myslite ze v tejto knizke su aktualne otazky? http://www.martinus.sk/?uItem=95890 alebo sa mi staci naucit len tieto otazky http://www.pzi.sk/view.php?cisloclanku=2007040059....
inspiring_chebyshev

Príspevok od používateľa inspiring_chebyshev »

V knihe sú +/- autobus presne tie isté otázky ako v linku (presne to zisťovať nebudem, na to som príliš lenivý). Výhodu vidím v tom že sú k otázkam vypracované aj odpovede (hlavne časť D -prvá pomoc) + výňatky z trestného zákona, trestného poriadku, zákona o priestupkoch, občianskeho súdneho poriadku, občianskeho zákonníka... etc. všetko v balíčku na jednom mieste.
friendly_moore

no skorej by som kupil tu knihu ..ale newiem ci je tam uz zakon z 2010.
inspiring_brown

Príspevok od používateľa inspiring_brown »

Nazdar, nedavno som nasiel toto : http://www.martinus.sk/?uItem=26635 pisu ze sa jedna o aktualizovanu verziu.

Rad by som sa este spytal na jednu vetu odtialto :
http://www.minv.sk/?vydanie-zbrojneho-preukazu

K žiadosti o vydanie zbrojného preukazu žiadateľ pripojí úradne osvedčenú kópiu dokladu, na základe ktorého možno započítať skúšku odbornej spôsobilosti alebo jej časť.

Vie mi niekto povedat co je povazovane za takyto doklad?
friendly_moore

ale tak knizka je podla stareho zakona, a je k nej len pridany vytlacok z noveho zakona...asi......a toto ,,K žiadosti o vydanie zbrojného preukazu žiadateľ pripojí úradne osvedčenú kópiu dokladu, na základe ktorého možno započítať skúšku odbornej spôsobilosti alebo jej časť. ,, to mas napr. keby si zlozil doplnkovu skusku z polovnictva tak tam zaneses len papier a zapocitaju ti to ze si zlozil skusku odbornej spôsobilosti.....alebo keby si bol student lesnickej skoly a zlozil skusku z pol...tak na skuske na zbrojak ti zapocitaju prakticku cast...takze ju uz nemusis robit...
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"