Vyjadrenie analytika k zásahu polície v Kysaku
Inak ma pri vcerajsom pive napadla dalsia vec a to ohladom tych suradnic.
Kazdy normalny aspon trochu pocitacovo zdatny clovek si hlada veci cez googlemaps. Teda je dost mozne, ze to takto robil aj Curko. Nasiel si miesta dostatocne hlboko v lese a potom ich preveril tym testom peniazmi, ktory bol popisovany. Tie potom vyuzival na tie svoje zvratenosti.
Alebo v GPS navigácii ? Tuším to aj v tv spomínali.niko napísal:Inak ma pri vcerajsom pive napadla dalsia vec a to ohladom tych suradnic.Kazdy normalny aspon trochu pocitacovo zdatny clovek si hlada veci cez googlemaps. Teda je dost mozne, ze to takto robil aj Curko. Nasiel si miesta dostatocne hlboko v lese a potom ich preveril tym testom peniazmi, ktory bol popisovany. Tie potom vyuzival na tie svoje zvratenosti.
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
Este fizlom by som nenechal kluce od vlastneho domu..

Komentare z korzara :
Každý, kto pozná prácu PZ SR, kto bol niekedy vypovedať, nahlásiť krádež, alebo len prihlásiť nový automobil asi krúti nechápavo hlavou. Tá polícia, kde strávite neuveriteľný čas pri vybavovaní prkotín, kde takmer všetko odkladajú ad akta, kde je problém niečo vyšetriť aj keď sú nepriestrelné dôkazy, tak táto polícia je schopná akcie kde NCIS vyzerajú ako trápni šašovia?
Ďalej mi je divné, že domovú prehliadku robili bez prítomnosti právneho zástupcu obžalovaného. Je to jurisdicky neprípustné! Ďalej, policajti nemôžu kontrolovať priestory samostatne, pretože to zaváňa podstrčením.
Komentare z korzara :
Každý, kto pozná prácu PZ SR, kto bol niekedy vypovedať, nahlásiť krádež, alebo len prihlásiť nový automobil asi krúti nechápavo hlavou. Tá polícia, kde strávite neuveriteľný čas pri vybavovaní prkotín, kde takmer všetko odkladajú ad akta, kde je problém niečo vyšetriť aj keď sú nepriestrelné dôkazy, tak táto polícia je schopná akcie kde NCIS vyzerajú ako trápni šašovia?
Ďalej mi je divné, že domovú prehliadku robili bez prítomnosti právneho zástupcu obžalovaného. Je to jurisdicky neprípustné! Ďalej, policajti nemôžu kontrolovať priestory samostatne, pretože to zaváňa podstrčením.
-
inspiring_hoover
som presvedceny, ze komentare z korzara maju vysoku kvalitu, ale neviem o tom, ze by na vykon domovej prehliadky bolo nutne volat pravneho zastupcu, kedze v tom case este ani nemusel byt obzalovany a nemal ziadneho. co sa tyka samostatnej kontroly, tak sa pribera nezucastnena osoba, a aspon jedna z osob tam zijucich ma pravo byt pritomna.
nie som si ani isty vyznamom pojmu "jurisdicky", mozno mal autor na mysli "juristicky" ale trosku mi to nezapada do tej vety.
nie som si ani isty vyznamom pojmu "jurisdicky", mozno mal autor na mysli "juristicky" ale trosku mi to nezapada do tej vety.
Aale no. A co ma povedat ? Vsetko priznat ? Curko cely zivot kritizoval statnu moc a nakoniec bol aj statnou mozoc zabity. Jasne, ze v jej ociach je to jasny pripad. To ale nic nehovori o tom, ze tie vrazdy nespachal. To vypoveda len o neprofesionalite niektorych prislusnikov policie. A s tou sa asi kazdy z nas uz stretol. Takze nic nove. Taktiez by ludia najradsej poculi, ze Curko na ranajky deti ranajkoval, ze to bolo monstrum a bla bla. Takze z mixu slabych informacii policie, neprofesionality medii a policie, hyenizmu a praobycajnej ludskej hluposti a naivity sa tu vytvara obraz prveho slovenskeho kanibala. A priemerny citatel a divak presne toto chce.
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
nejdem sa vyjadrovat k tomu co si myslim ze je pravda a nie je, resp ze ak by niekto chcel niekoho odstranit tak to spravi potichu, ale napadlo ma prave ako som hladala pero v kabelke a nasla okrem ineho cca 15 latexovych rukavic co som si rano vzala z domu pac ich potr.v praci a nestiham ist do lekarne, ze obcas sa mi v kabelke nachadza neuveritelna vec a obcas aj viac neuveritelnych veci naraz....dnes mam okrem tych rukavic aj siroku lepiacu pasku, a v igelitke som mala baliacu foliu.... nozik nosim klasicky, minule mi prisli puta, tak som ich tiez z posty niesla v kabelke, keby ma v ten den niekto prehladaval tak odpadne, pripadne budem urcite posobit podivne....ze nosim niekolko parov nausnic pri sebe to ani nekomentujem, ale ak by si ma niekto chcel spajat s nejakou vrazdou zien, tak tie nausnice by do toho zapadli....mam v kabelke aj ibuprofen, to je na oblbnutie asi, dvoje hodinky tam dnes mam, uz som tam raz nasla aj kusok zazvoru a dvojzlozkovy tmel....celkom by som bola dobra podozriva...a nedajboze by som mala pod letnym topom kver( kde by sa tam vzal pravda
) tak som uz uuuplne .....
- pištoľníčka
- prispievateľ
- pištoľníčka
- prispievateľ
oki, hladam dalej..... hrst nabojov pre typ zbrane ktoru prave pri sebe nemam a trubicka...kusok zo zrdky z vlajky ktory som odrezala ked som chcela dat sk vlajku na antenu auta...ale to je len moja verzia, zrejme je to trubicka ktorou som vyfukovala nejake sipky napustene nejakym jedom....to je ten akoze esencialny olej co si beriem dnes z prace domov.....a mam nausnice pierka...to je jasne ako facka, to je na tie sipky
-
inspiring_knuth
Pistolnicka: Hmm, ked sa proti tebe spikne vesmir - si v prdeli.
Prosim ta vyhod to z kabelky, lebo nechcem citat o tyzden ze clenka streleckeho klubu sa stretla v suboji s 5-10 komandom sniperov.
Prave jej prekazili olovrant a odtrhli jej od ust bohato oblozeny hamburger z nevinnych obeti.
Dnes presliedim doma manzelke kabelku, potom kuknem ake mame v spajzicke koreniny. Predsa len, clovek nikdy nevie
Prosim ta vyhod to z kabelky, lebo nechcem citat o tyzden ze clenka streleckeho klubu sa stretla v suboji s 5-10 komandom sniperov.
Prave jej prekazili olovrant a odtrhli jej od ust bohato oblozeny hamburger z nevinnych obeti.
Dnes presliedim doma manzelke kabelku, potom kuknem ake mame v spajzicke koreniny. Predsa len, clovek nikdy nevie