Gumové projektily
-
inspiring_haibt
Len nech si to ti, ktori to nosia na machrovanie pre boha uvedomia, ze to bude iba na ich skodu, ked sa do niecoho zamontuju. Presne ako pise Panzer, ked na mna nejaky frajirek vytiahne plynovku, len tak pre frajerinu a ja to do neho nasijem s 9mm poloplastom, mozem najblizsi rok chodit po psychologoch, aby ma z tych vycitiek svedomia dostali.
-
inspiring_haibt
-
eager_leakey
Zdravim tiez ma nic viac nepotesi ako real glock pod bundov ale... Nieje problem upravit si plynovku na gumace a potom je to kurva silne takze ked na mna niekto vytiahne takto upravenu zbran tak potom je to uz iba kto z koho... Po zasahu gumacom by som sa aj ja prilis netvaril radostne a zlozil by som sa.. mam sice 120 kilo ale zazil som gumac do brucha a ani som nestihol vytiahnut zbran hned som sa zlozil
-
eager_leakey
-
eager_leakey
Co ste kurva vsetci posraty.....mat 200-300 tisic mesacne tak s radostou si pojdem posediet na par rokov..... zlocin je velmi vynostny a stoji to za to....v 20 nova audina no len tak niekto nema!!!Panzer napísal:.Áno, dosť z nich poznám. Zvyknú sa sústreďovať v zariadeniach nazývaných Ústav na výkon trestudayl napísal:Mas pravdu je tresne ale poznam dost ludi a je ich podla mna ovela viac co maju zakon na haku......
Este jeden takyto prispevok s vulgarizmami a pod. a letis z fora!!!
igoros
-
eager_leakey
no nechcem sa hadat... ale garantujem ze po par rokoch "vo vnutri" by si daldayl napísal:oki nechal som sa uniest ale mal som pravdu so slusnostou a strachom z postihu sa neda vela zarobit...viem toigoros napísal:kazdy si tu moze bez problemov povedat svoj nazor, ale v ramci slusnosti
aj neviem co len aby si tam nemusel byt... a 200-300 mesacne by ti prislo ako velmi nizka cena za to ze by si nemusel ist sediet...
ver mi, poznam par tvrdych a naozaj tvrdych chlapcov co boli niekolko rokov vo vnutri a vymenili by vsetky audiny aj zlate retaze len aby to mohli vsetko vratit
sorry za OT
-
inspiring_haslett
cmy: Úplný súhlas
ani na rok by som nešiel. Mám rád slobodu...ale každý má iné hodnoty, iné ciele a aj inú gramatiku....Inak aby som nebol OT späť k téme... Netreba nič prevrtávať. Česká zbrojovka vyrába pištoľ ČZ 83 PA Rubber na náboj 9mm PA Rubber je to náboj, ktorý vystrelí gumenú strelu o priemere tuším 10mm....Inak ďalej do brokovnice sa robí niekoľko typov nábojov s gumenými strelami, či už jednotnýmni alebo hromadnými. Ako tu už niekto písal, priama streľba na vzdialenosť do 10m sa neodporúča, môže dôjsť k usmrteniu. Je to dosť tvrdá guma.
Inak o 9mm PA Rubber je tu diskusia http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=8373
Inak o 9mm PA Rubber je tu diskusia http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=8373