Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
AKI: Skoda ze sa ti nedalo, aj ked zasa toho dazda bolo tentokrat ozaj pozehnane (este dnes som na slnku dosusal vystroj

Hlavne ale gratulujem lovcovi k prvemu miestu !!! Ani ten dazd ho nerozhodil a odbuchal to uplne profesionalne, takze vsetka cest
Ja som domov siel tiez uplne spokojny - az budu fotky tercov tak si to overim ale cez pozorovak sa mi zdalo ze s novou 110BA som mal na kilometer rozptyl nastrelu okolo 10-15cm, co by znamenalo ze bude dostatocne presna aj na 1,5km a viac
Kazdopadne napriek pocasiu to opat bol velmi prijemny weekend a uz sa tesim na nabuduce
Gunslinger
Hlavne ale gratulujem lovcovi k prvemu miestu !!! Ani ten dazd ho nerozhodil a odbuchal to uplne profesionalne, takze vsetka cest
Ja som domov siel tiez uplne spokojny - az budu fotky tercov tak si to overim ale cez pozorovak sa mi zdalo ze s novou 110BA som mal na kilometer rozptyl nastrelu okolo 10-15cm, co by znamenalo ze bude dostatocne presna aj na 1,5km a viac
Kazdopadne napriek pocasiu to opat bol velmi prijemny weekend a uz sa tesim na nabuduce
Gunslinger
Chodili jsme tak, protože litry studený vody na koulích nejsou úplně příjemnýlovec napísal:Vcerajsia hlaska dna:
"......darmo tam doklikáš, když tam nedostřelíš....."
Pocasie bolo vyborne (info pre AKI-ho, ako vtedy na DPS, ked sme boli traja...), ziadna mirage, proste parada.A nechapem preco vsetci na konci chodili nasiroko ako kovboji v saloone.....
![]()
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
Heh, jo jo, tajny plan a magnum-komplot uz je odhaleny

Turbi: Pre vysvetlenie (strielal som standard aj magnum, takze som ten rozdiel videl/citil na vlastnej kozi
ked sa rano nastreloval standard este neprsalo = bolo vidiet zasahy v piesku, neskor to uz moc neslo. A zda sa mi ze ta kolona (hufnica+doprovod) sla tiez zrovna ked sme isli strielat ostru polozku magnum (= bol cca 10 minut casovy rozdiel medzi nastrelom a ostrou polozkou, a vtedy sa ten vietor dost zmenil). Gongy ani radsej nekomentujem, s Premierom (na standarde) problem nebol, ale Nikko (docasne/nudzovo na magnume) som musel znizit na 10x a aj tak som v nom videl velke ... nic... aj ked som skla utieral kazdych par sekund.
Kolem a kolem, keby to bolo prehodene (prvy by sa strielal magnum a az potom standard) myslim ze tie skore standardu by boli tretinove, ale v kazdom pripade to bol taky dost 'masochisticky' pretek... (lahinat si do tych kaluzi vody fakt nebolo nic prijemneho)

Gunslinger
Turbi: Pre vysvetlenie (strielal som standard aj magnum, takze som ten rozdiel videl/citil na vlastnej kozi
Kolem a kolem, keby to bolo prehodene (prvy by sa strielal magnum a az potom standard) myslim ze tie skore standardu by boli tretinove, ale v kazdom pripade to bol taky dost 'masochisticky' pretek... (lahinat si do tych kaluzi vody fakt nebolo nic prijemneho)
Gunslinger
Přesně tak, při magnumu chcalo tak, že když jsem otevřel závěr tak nejdřív vytekla voda a pak se nabíjelo
)) Podložku jsem zahodil, protože voda z ní se vsákala do mě a ležel jsem radši na holým betonu. Byl to hnus a pak jsem 4 hodiny v mokrých hadrech jel do Plzně. A ta absence tréninku v pátek mě taky dostala. Jinak paráda
Aspoň nebyla miráž a neprášilo se že? Ještě, že byla těsně před vyhlášením pod borovicí ta chvilka na vtipy jinak tam k smíchu nic nebylo 
Ked neberiem do uvahy ze vsetci sme mali na guliach z tolkej vody "baranky" tak ten silny dazd bol vlastne vyhoda, zacalo liat a skoro prestalo fukat v optike bolo vidno smer padania kvapiek az ku tercom takze bolo jednoduchsie odcitat vietor po celej dlzke.
Hmm, měl jsem z toho deště úplně stejný pocit jako ty. Prostě se mi taky líp četlo jak se chová počasí. No a pokud někdo neukočíruje vlastní třes zimou, tak to už je potom trochu jiná kapitola ... a to že jsem si já ***** cvaknul na 760m o celý 1mrad víc, to je taky trochu jiná kapitola. Holt chybami se člověk učí. Není důležité vyhrát, ale odnést si pro příště ponaučení z vlastních chyb