WTSHTF - všobecne
-
inspiring_panini
Neviem ci som paranoik, alebo len citam pomedzi riadky ALE...
Kedze som uz konecne doma, obcas kuknem spravy. A zacinam sa obavat ci sa daco nepripravuje.
Z druzstiev sa kradnu hnojiva vo vecsich mnozstvach a pritom ide o hnojiva ktore su na konkretne plodiny,
takze doma su ludom na prd. Dalej, v pristave uz 3 mesiac stoji na trati jedna osamotena cisterna (podla vone nafta)
a vcera som si vsimol, ze uz knej pripojili dalsi vagon a az mi oci vypadli, presne v takom type nam vozia hnojivo.
A teraz taka mala uvaha, Oklahoma city- 3 sudy(3x-200L) naplnene hnojivom a naftou zhodili mrakodrap.
A tak ma napada, co spravi niekolko ton hnojiva a jedna 30 000L cisterna z naftou?
Len dufam ze to velky brat neplanuje u nas.
Kedze som uz konecne doma, obcas kuknem spravy. A zacinam sa obavat ci sa daco nepripravuje.
Z druzstiev sa kradnu hnojiva vo vecsich mnozstvach a pritom ide o hnojiva ktore su na konkretne plodiny,
takze doma su ludom na prd. Dalej, v pristave uz 3 mesiac stoji na trati jedna osamotena cisterna (podla vone nafta)
a vcera som si vsimol, ze uz knej pripojili dalsi vagon a az mi oci vypadli, presne v takom type nam vozia hnojivo.
A teraz taka mala uvaha, Oklahoma city- 3 sudy(3x-200L) naplnene hnojivom a naftou zhodili mrakodrap.
A tak ma napada, co spravi niekolko ton hnojiva a jedna 30 000L cisterna z naftou?
Len dufam ze to velky brat neplanuje u nas.
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 6 months
- Kontaktovať používateľa:
neviem ake hnojivo presne, ale na Markize a JOJke to bolo za poslednu dobu v spravach,
vzdy ako som prisiel k telke. Ludia co sa vyznate,skuste spocitat, kolko hnojiva treba na take mnozstvo nafty
a potom mozeme zratat ake bude mnozstvo nebezpecnej latky.
Z toho mnozstva sa da potom odvodit aku by to malo silu a z toho ovodime,
kde sa nemame zdrziavat.
Mozno to vizera ako paranoja, ale mne sa to zda podozrive.
vzdy ako som prisiel k telke. Ludia co sa vyznate,skuste spocitat, kolko hnojiva treba na take mnozstvo nafty
a potom mozeme zratat ake bude mnozstvo nebezpecnej latky.
Z toho mnozstva sa da potom odvodit aku by to malo silu a z toho ovodime,
kde sa nemame zdrziavat.
Mozno to vizera ako paranoja, ale mne sa to zda podozrive.