Bathory Cup 25.6.2011 Cachtice

Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

Michal1: Strielali to tak ze sa postavili uplne dolava, strelili terc napravo, prebehli doprava a strelili terc nalavo
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Tak tu su slubene videa.
Je to moja prvotina vytvorena v programe na spracovanie videa:

http://www.youtube.com/watch?v=GvxfjmJ9nEg
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Michal pozeram ze pravidelne stahujes k sebe zbran po vyrieseni terca na viacerych videach. Je to na nieco dobre alebo iba si tak nauceny ?
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Stahujem zbran k sebe hlavne pri presuvani sa kdalsiemu tercu alebo pri otacani, je to rychlejsie a ak mas nasusenie zapichovanie na terc , tak ho mas hned aj v mieridlach a nemusis ho potom kade tade hladat a plavat so zbranou... .
SIG1
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

Si si istý??? Len či sa nechváliš :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Toto nemam z vlastnej hlavy. Poradil mi to Saul Kirsch" IPSC "Double Alpha Academy":

Napr: http://www.youtube.com/watch?v=Fx0ceKZW ... re=related

Ked sa pozres na vysledkovu listinu, tak to urcite z chvalenim nebude mat nic spolocne. :lol: :lol: :lol:
mykymiki
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa mykymiki »

Nazdar.

No to stage c. 7..myslim ze som bol asi v najlepsom sqade a tiez sme to strielali spoza modrej laty...hmm...rozhodne to nebolo standardne ze sa prakticky mohlo ist strielat aj 10cm od terca....to bola asi jedina chybicka celeho zavodu.
Normalne ma konecne nepostihla ziadna ch****** co by mi pokazila zavod..myslim zavada, gula v hlavni a podobne. Dve strelecke chyby ale to je este OK. Aspon viem preco sa mi ta hlinena pani smeje z vitrinky:-)))

Inak ak chcete vediet ako sa to malo strielat..no povedzme skoro dokonale tak kuknite toto!

http://www.youtube.com/watch?v=NHEcUPfYqJY

Miki.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Nuz ale to je na svetovej urovni a treba par ton olova vystrielat do valu :-)

PS velmi peknu svokru si strelil v mestecku, mi to neuslo :-)
inspiring_kepler

Pozeral som viacere videa toho uja Zapletala a musim uznat ze mu to ide celkom dobre. Ale najviac ma hneva ze ja nemam tu hlavovu kameru a on ma :lol: .
mykymiki
prispievateľ

Rasto napísal:Nuz ale to je na svetovej urovni a treba par ton olova vystrielat do valu :-)

PS velmi peknu svokru si strelil v mestecku, mi to neuslo :-)
Ked to tak rátam..hmm k tone mam asi este daleko..ale polku uz som hadam dal:-))

No tie 4mm co ju to chytalo tu svokru...skoda..dva body na druheho som stratil...ale tak to chodi..je to o chybach..treba sa tesit z toho co bolo dobre..
No si zapamatam ze to u teba som mal svokru..za to asi mohol rozhodca...:-) (akosi sa mi rozrasta ten zoznam:)))

Miki
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

V poho Miki i ja si ta pisem do mojho rozhodcovskeho zoznamiku a ked nemozem ovplyvnit tvoj vysledok, tak aspon ta rozhodim pred strelbou v medziach pravidiel :lol:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Myky gratulacia uspel si tam pekne,ale Zapletal ide ako pila,ten chlap snad uz nema ani u nas konkurenta.Ved Nagymu jebol 10-11% :roll:
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Esteze nestrielam Production . :lol:
mykymiki
prispievateľ

BALISTIK napísal:Myky gratulacia uspel si tam pekne,ale Zapletal ide ako pila,ten chlap snad uz nema ani u nas konkurenta.Ved Nagymu jebol 10-11% :roll:
No vsetkym nam dal..Miro ide velmi pekne. Ernes tiez dal svokru na tom rastovom stage a potom zblbol jedno prebijanie na 3-ke. Je to vsetko o chybach ktore clovek urobi. Aj Tono isiel super az na jednu chybu. Skoda ze tento rok prakticky netrenujem..inokedy by ma celkom mrzelo ze mi tolko a tolko bodov chybalo na take atake miesto..teraz som bol velmi spokojny ako to bez treningu islo. Uz sa tesim na majstrovstva Slovenska. Dnes som si bol akoze zatrenovat..tak po prvom zasobniku prisla burka a uz som potom iba zmokol ako som to balil:-( Asi to bude lepsie bez treningu:-)

No je dobre strielat Production, aspon vies na com naozaj si...ved na majstrovstvach europy bolo z prvych 24 strelcov 8 zo slovenska!!!
inspiring_kepler

Aj ja si myslim ze "production" je najlepsia divizia. Ziadne tie skladackove divizie kde si das uz na pistol pomaly aj Hubblov teleskop.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"