STREĽBA v českých TEPLICIACH

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
RisoP
prispievateľ
Registered for: 19 years 8 months

STREĽBA v českých TEPLICIACH

Príspevok od používateľa RisoP »

inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Podla mna mali nechat do ulice kde strielal, nakracat detsku skolku. A potom sa zacat modlit aby nestrielal, ze hadam je taky uvedomely ze nebude riskovat nejake ohrozenie zdravia malych deti. A keby nahodou nejake zabil, tak skusim este nejakeho psychologa ci ho neukeca aby kaslal na to. Po dvoch zastrelenych psychologoch by som skusil ci este nechce sa rozpravat s nejakou celebritou a podobne. Kazdopadne by som obetoval dalsich 100 ludi aby som tohoto chudaka posadnuteho diablom udrzal co najdlhse na zive.
Chcem mu pomoct za kazdu cenu, za kazdu .......... chrrrr, chrrrr

Tolko z poslednych riadkov z dennika pseudohumanistu :evil:
Používateľov profilový obrázok
buchar
prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa buchar »

BKSL napísal:Podla mna mali nechat do ulice kde strielal, nakracat detsku skolku.
citas si po sebe texty skor ako ich posielas ??
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Nie, nečíta.
:roll:
Napriek tomu, že rozumiem, čo chcel občan BKSL povedať, nechápem, že je preňho taký problém zvoliť adekvátnu formu...
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Adekvatna forma nezabera. Tak volim taku aby zabrala.

Uz ma unavuje tento tazkopadny system, ktory sa nedokaze uz nicomu rychlo prisposobit. Budu dalsie zbytocne obete. O vnutornej dusevnej prehre dalsich milionov jedincov tohoto systemu sa nebudem rozvadzat.

Ked jedinym meradlom je zivot bez dalsieho posudenia kto sa ako pocas neho sprava tak to moze smerovat len do noveho restartu ludskej civilizacie.

Toto je civilizovany stav ? Nie, toto je predohra pre dalsi nastup prava silnejsieho. Tato ruzova bublina splasne a ta umelo hrana rovnopravnost a rovnocennost dostane pekne po hube. Nechapem preco este mame v praci rozdielne platy a pritom odrobime ten isty cas ? Tam sa ten hrany pseudohumanizmus nemoze nejako dostat :wink:.
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

ja nechápem ako sa dokázal sám postreliť do vlastnej ruky takou dlhou brokovnicou :lol:
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

možno podobne ako keď si v 2005tom Slintoš strelil do nohy pri čistení dlhej...
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

no nohu ešte dajme tomu pochopím, ale ruku? :roll:
Sigarms
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Sigarms »

R napísal:možno podobne ako keď si v 2005tom Slintoš strelil do nohy pri čistení dlhej...
ano to si pamatam tusim v garazi akoze cistil.... Ale Slintos toho uz natrepal...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"