Zahraničné súťaže - Long Range

sniper68
prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

Obrovska gratulacia!!!!!!!!!!!!!
Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

lovec: Mhm, i ked s AX338 by to mozno bolo este lepsie (desat 10-iatok :wink: :twisted: :lol: Aj tak je az neuveritelne ze v takych podmienkach (boli sme prvykrat na tej strelnici, uz sa nam neusiel trening/nastrelenie, nebola povolena zadna opora, ozaj zla mirage, minimum objektov na ktorych by sa dal citat vietor, atd.) sme nastrielali tak ako sme nastrielali.

sniper68: Dakujem! Len aby si vedel - lovcovi usla medaila len o vlasok - na poslednu chvilu ho len o par bodov predbehol jeden nemec, takze nakoniec niesol domov 'len' zemiakovu medailu, ale aj tak v konkurencii samych poupravovanych specialitiek (v Magnume povacsinou .338iem) a spickovych strelcov je aj 4te miesto vyborne.

Ozaj, toto boli Majstrovstva Polska v strelbe na velku dialku, ale v oktobri tam bude este jedna sutaz a zvazujeme ze pojdeme aj na tu, ak by sa ti dalo, mohol by si sa pridat (nech im to tam vybielime vsetko :wink:

Inak, v Standarde/kile som s Oberlandom skoncil tiez az na 4tom mieste, ale to bola moja chyba – ‚pretaktizoval‘ som to (vietor fukal striedavo z 11tej a 1nej, tak tam som nesiel na rozptyl ale pre istotu to horizontalne trochu rozsypal nech je v terci aspon nieco), ale v konkurencii benchrestovych specialov si aj Oberland viedol velmi dobre (pre zaujimavost, podla ich pravidiel do Standardu su zaradene este aj 6,5-284ky, Turbi – pocujes? :wink:

Gunslinger
LtTT
prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa LtTT »

Gratulujem ;) samozrejme obom !
sniper68
prispievateľ

guns: Diky za "pozvanie" DOHODNUTE - IDEM.
Garatulacia este raz ELITA V ELITE.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Guns to chces aby nas Poliaci uplne znenavideli?? :)) paradna trofej...oplatilo sa heh,len tak dalej
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

pekne ste to tam vyprasili :wink: Este raz a na dalsie sutaze vas nepustia cez hranice. 8)
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

Velká gratulace na Slovensko :-)
Gunslinger
moderátor

Dakujeme!

Skoda ze I. sa moc nedarilo (za Slovensko sme boli opat len my traja) - tu jeho novu hracku (AWM v .338LM) este nema celkom vychytanu, a keby sme si mohli tie vacsie vzdialenosti nastrelit mohlo to byt este lepsie (trening museli nudzovo zastavit uz o 4tej kvoli neplanovanemu startu lietadla z nedalekeho letiska - zrovna ked sme si my lihali na ciaru...).

Turbi: Mno, praveze atmosfera a ludia tam boli ozaj dobri, slovak sa s poliakom s trochou snahy dokaze bez problemov porozpravat o comkolvek, a poliaci vedia vyhravat ale vedia aj prehravat, takze toho sa ozaj nebojim. Navyse aj ked polsko zacalo vaznejsie s benchrestom a taktickymi sutazami az o dost neskor nez cesko/slovensko, poslednych par rokov sa to tam ozaj rozbehlo a uz teraz su o kus pred nami (hlavne co sa tyka dostupnosti komponentov, zbrani, uprav, atd.). Navyse je ich 5nasobne viac nez u nas (strelcov aj dobrych strelcov), a stale sa zlepsuju (staci pozriet vysledky z minuleho roka a teraz), plus maju vyhodu domaceho terenu (domaci maju samozrejme tu strelnicu zmaknutu, a aj niektori cezpolni tam vraj trenovali uz dva dni pred sutazou).

Skoda ale tych organizacnych kiksov (napr. moje a lovcove terce z Magnumu sa niekde stratili, strelec ich nepodpisoval tak ako na LongShote a pocas preteku ich dokonca vobec nebolo mozne ani len pozriet (keby som vedel ze na Oberlande treba pridavat 3 kliky na vysku... :roll:, hlavne ale ak cloveku v tej mirage niekto cudzi frkol do terca a nevsimol si to (alebo vsimol a nepriznal) tak na terci sa odratali najlepsie zasahy (aj ked tam bola zjavne odlisna raz), atd. To su take veci co cloveka trochu znechutia, pretoze aj ked dostanes nejaky vysledok/cislo/umiestnenie, nevies kde v terci si bol, ci si jednu strhol, alebo mal chybu v naklikani, odhade vetra, alebo ti tam jednu mrskol sused, atd. Proste ked to potom nemozes zanalyzovat, nemozes sa ani nabuduce zlepsit kedze nevies kde bola chyba, oh well :roll:

Ak ale bude nejake 'nabuduce', aspon uz budeme vediet na co si davat pozor 8)

Gunslinger
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

3500k + 1 gratulujú a pozdravujú :-)
I. nech sa zlepší, lebo nabudúce bude vstavať sám... :evil: ... keď to má byť bez efektu... :P
A ostatní si moc nerobte srandu-pred pár rokmi jeden náš strelec nedostal víza do USA na svetový pohár/kvalifikáciu na OH...takže Poliakov neserte a radšej spravte (spravme :?: ) nejakú obdobnú súťaž u nás, s vychytaním takých múch ako Guns opisoval :wink:
Gunslinger
moderátor

Maly update (dik za info lovec) - dalsia sutaz Snajper Nowa Deba je naplanovana na 14-16 oktobra (budu sa strielat vzdialenosti 300-600-800m, a kto si trufne aj 1000 a 1200m :wink:

Gunslinger
sniper68
prispievateľ

Och. Prave som zistil ze ma dcera stuzkovu 14-ho....Do Nowa Deba nejdem.Ale drzim chlapci palce!
Uf, strasne som sa tesil. :cry:
sniper68
prispievateľ

Neviete ako dopadlo Polsko...???
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

8) .....ako vzdy, pre SK medailovo. :wink: :P Akurat skoda, ze som nebol.... :cry:
Gunslinger
moderátor

TERMINY ZAWODÓW SND (Snajper Nowa Deba)

VI SND Puchar Podkarpacia
02-04.03.2012
Zapisy od 01-24.02.2012

VII SND Puchar Polski I Edycja
06-08.07.2012

VIII SND Puchar Polski II Edycja
19-21.10.2012
Gunslinger
moderátor

Mno, tak uz vyvesili tohtorocny LongShot (april 20-22):

http://www.longshot.pl/programEN.htm

Trochu pomenili divizie, tento rok to bude Tactical Standard, Tactical Magnum, Tactical SuperMagnum, a Open.

Vcelku ma to potesilo (minuly rok som siel s Oberlandom proti 113 superom z ktorych mnohi mali benchrestove 6,5ky... heh, a napriek tomu nebyt tej neskutocnej smoly na poslednom terci mohol som to vyhrat a niest domov novu pusku... :evil:

Co ma ale nepotesilo je ze to vyzera ze to obmedzia na ucast len v jednej divizii (tohto roku som chcel zobrat Oberlanda aj 338mu), este to ale prechecknem. Tiez vraj chcu este viac obmedzit pocet ucastnikov (minuly rok to bolo obmedzene na 120 strelcov v standarde a 40 v magnume, s tymito novymi diviziami ale neviem ako to spravia).

Uvidime ako zabojujeme/dopadneme tohto roku, ale uz teraz tesim tesim :twisted:

Gunslinger
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"