Keď slzia oči nieje to sranda
Stretnutie východniarov II (13. august 2011, Hodkovce)
...mne ani nie , ide len o počet porcií...miro2851 napísal:Páni, keby som došiel aj s kamoškou, vadilo by?nie je to ale ešte na 100%..
...ale keď nejak veľa nebude jesť , tak hádam nevadíííííí......
add. Panzer - ak máš aj nejakú poriadnu varechu , buď tak dobrý , dones aj túto s kotlíkom ......zvyšné náčinie donesiem .
add. electron - .....hm , teškáš ,teškáš .....ja len , aby ..........klop , klop........radšej som ticho ....
POZNÁMKA :
Bol by som ale rád vedieť vo štvrtok aspoň na tých 80-90 % počet zúčastnených , nakoľko chcem nakúpiť indegrediencie ( pre nevedomých - suroviny
....šak i ja si chcem jednu - dve prásknuť , preluftovať kvéry
arminius
Zatiaľ je to cca 15-18 ľudí, možno bude aj dvadsiatka. Podstatné je, že mám 12 l kotlík, takže suroviny nakúp podľa toho. Ja zvyknem robiť guláš z 3-4 kg mäsa s toľko isto zemiakov. Ty sa zariaď podľa svojho recepisu.
Varechu poriadnu mám, aj naberačku. Tie nosím vždy spolu s kotlinou.
Každopádne tých dvadsať porcií by malo byť istých.
Zatiaľ je to cca 15-18 ľudí, možno bude aj dvadsiatka. Podstatné je, že mám 12 l kotlík, takže suroviny nakúp podľa toho. Ja zvyknem robiť guláš z 3-4 kg mäsa s toľko isto zemiakov. Ty sa zariaď podľa svojho recepisu.
Varechu poriadnu mám, aj naberačku. Tie nosím vždy spolu s kotlinou.
Každopádne tých dvadsať porcií by malo byť istých.
Čím viac nás príde, tým to bude na jedného lacnejšie. Ak bude 20 ľudí a posty objednám nie na dve ale na na tri hodky (nech si každý zapuká) tak to bude spolu cca 100 Eur. Čo znamená cca 5 Euro na osobu. Hovoríme samozrejme o osobách, ktoré si dajú guláš a budú strieľať.miro2851 napísal:...bude za kamošku aj nejaká zľava?
Prítulkyne, ktoré prídu iba na guláš, môžu zaplatiť symbolické euro-dve, poťažmo nič. Závisí od veľkorysosti ich partnerov (s ktorou samozrejme počítam
-
inspiring_ganguly