Ares 125grs/8,1g kvalita prebíjaného streliva

Používateľov profilový obrázok
TeErTe
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Ares 125grs/8,1g kvalita prebíjaného streliva

Príspevok od používateľa TeErTe »

Ahoj, kúpil som si prebíjané strelivo Ares a chcem sa opýtať, či je bežné pri prebíjancoch, že každý štvrtý-piaty nedokážem ani obtiahnuť nakoľko je nábojnica zrejme naspodku širšia a zasekne sa mi v hlavni? Mám STI GP6.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

No neviem ako sa ti moze nabojnica zaseknut v hlavni, ved si zmeraj tie ktore sa ti sekly.
Zaroven si zmeraj aj ich dlzku, lebo aj s tym su u k100 problemy.
Nie nie je to zla zbran, len ...
TeErTe
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa TeErTe »

...len sa asi nedajú komfortne strieľať prebíjace... vyzerá to tak, s továrenskými S&B bez akýchkoľvek problémov, nič, neušetrím :D
Rasto
expert

Nabojnica sa ti moze akurat zaseknut v komore :-)
Ked vytiahnes zaseknutu nema nahodou otlacok na strele od hlavne?
Pred samotnym strielanim si vytiahni hlaven z ramu a vyskusaj si jeden po druhom, ci ti sadnu do tej tvojej panenskej komory :-)
Peter Elektro
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Tak tak dlhe budu dlhe :)
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Alebo zdute nabojnice,nevojdu cele.Ako Rasto radi my alchimisti pred kazdou sutazou kazdy prebehneme cez hlaven,aby nas zavada nestala posledne miesto :roll:
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Mam skusenost,že nabojnice byvaju skalibrovane dobre,problem byva kombinacia : konkretny tvar strely+AOL+komora zbrane (zrovna K100 je na to nachylna bo ma pravdepodobne komoru o chĺpok kratšiu) ale robia to aj ine zbrane.....Takže ako vravia kolegovia skušat do hlavne a čo nevojde vratit ,popripade vystrelit z inej zbrane alebo si najst kamoša prebijača čo ti ich da na poriadok :D
ps: ak chceš dlhodobo použivat prebijance ešte Ti možu v GP upravit komoru... :)
Miro389
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

TeErTe napísal:...len sa asi nedajú komfortne strieľať prebíjace... vyzerá to tak, s továrenskými S&B bez akýchkoľvek problémov, nič, neušetrím :D
ver tomu že píšeš bludy
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

kamos zo 100 aresov vyradil asi 10, ktore musel potom prezehlit. problem - nafuknuta nabojnica a bolo jedno kto ju vyrobil. proste prebijane su pre ludi co maju vela casu a radi sa hraju
a Rasto - to ze K ma komoru kalibrovanu na 9mm Luger a nie na hocijaky hnoj asi nie je problem, vsak.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

To Inzo: ako hlboko tomu znamemu vošiel vadny naboj do komory?Ak tam vbehol tak že trčal milimeter či dva a nedal sa lahko vybrat bude dlhy a strela sa kusla do vyvrtu(robi to hlavne pri tvare zrezaneho kužela) aj ked sa primarne zdá že to chytila hilzna v spodnej časti o komoru.Po tom prežehleni sa len strela zatlačilo o 2-3 desatinky a je všetko OK.Mal som asi 500 hilzni z Aresu pripravenych u nich na reloading a VŠETKY boli skalibrovane dokonale...tolko moja osobna skusenost....
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

strelou to isto nebolo, nabojnice boli viditelne nafuknute
Rasto
expert

Inzo to ze K100 striela 9mm Luger a nie hnoj je stare zname, ale je dobre zname, ze vdaka tesnej a kratkej komore (i ked mozno standardizovanej) ma problemy s prebijancami teda pokial sa nerobia priamo pre danu pistol.
Miro389
častý prispievateľ

Rasto, aký OAL s akou strelou robí problémy? ja robím 28,8mm so 150grs ogival EPRX a v pohode
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Miro389 ogival može byt OK, ale zrezany kužel nie.Ten tvar strely robi problemy.Pod 28,3mm AOL by to už nemalo robit problemy..... :)
Miro389
častý prispievateľ

147grs origo Ares som buchol 2500ks, aku OAL ma na nich Mongel? Ja som s nimi nemal žiadny problem (K100 G seria bez uprav)
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"