Ares 125grs/8,1g kvalita prebíjaného streliva
Ares 125grs/8,1g kvalita prebíjaného streliva
Ahoj, kúpil som si prebíjané strelivo Ares a chcem sa opýtať, či je bežné pri prebíjancoch, že každý štvrtý-piaty nedokážem ani obtiahnuť nakoľko je nábojnica zrejme naspodku širšia a zasekne sa mi v hlavni? Mám STI GP6.
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
Mam skusenost,že nabojnice byvaju skalibrovane dobre,problem byva kombinacia : konkretny tvar strely+AOL+komora zbrane (zrovna K100 je na to nachylna bo ma pravdepodobne komoru o chĺpok kratšiu) ale robia to aj ine zbrane.....Takže ako vravia kolegovia skušat do hlavne a čo nevojde vratit ,popripade vystrelit z inej zbrane alebo si najst kamoša prebijača čo ti ich da na poriadok 
ps: ak chceš dlhodobo použivat prebijance ešte Ti možu v GP upravit komoru...
ps: ak chceš dlhodobo použivat prebijance ešte Ti možu v GP upravit komoru...
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
To Inzo: ako hlboko tomu znamemu vošiel vadny naboj do komory?Ak tam vbehol tak že trčal milimeter či dva a nedal sa lahko vybrat bude dlhy a strela sa kusla do vyvrtu(robi to hlavne pri tvare zrezaneho kužela) aj ked sa primarne zdá že to chytila hilzna v spodnej časti o komoru.Po tom prežehleni sa len strela zatlačilo o 2-3 desatinky a je všetko OK.Mal som asi 500 hilzni z Aresu pripravenych u nich na reloading a VŠETKY boli skalibrovane dokonale...tolko moja osobna skusenost....
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ