3. kolo Tekovskej ligy - 14.08.2011 Nový Tekov
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_lederberg
V pripade ze sa dostavi aj saman strunka tak ti staci len puzdro na kacenu ostatne ti posklada ujo igoca na zelanie a na pockanie nehovoriac o tom ze si mozes vybrat dlzku hlavne ram mk-6 al. mk-7, 26ranovy zasobnik a kooopec prislusenstva z carovneho kufrikapeterson napísal:Škoda, že nemám tretí zásobník na K100, s nou by som súťažil radšej
Jasné ,radšej K100, ako Glock, bez urážky.
A keď prídete, nasajete atmošku a vírus AkcionShooting Positive.
A potom už len čítať, zháňať, trénovať a JEBÁŤ peniaze do strieľania. V zime skuhrať na nedostatok pretekového adrenalínu a od jari zase JÉBAŤ peniaze do strieľania.
Rodina nasratá, do ktorej diery na Slovensku sa idete zas cez víkend kydať, lebo je tam pretek a nebudete doma, vy nasraný, lebo v sobotu je pretek a vy ste v robote.
Chlapi, kurva, rozmyslite si to, kým je ešte čas!
A keď prídete, nasajete atmošku a vírus AkcionShooting Positive.
A potom už len čítať, zháňať, trénovať a JEBÁŤ peniaze do strieľania. V zime skuhrať na nedostatok pretekového adrenalínu a od jari zase JÉBAŤ peniaze do strieľania.
Rodina nasratá, do ktorej diery na Slovensku sa idete zas cez víkend kydať, lebo je tam pretek a nebudete doma, vy nasraný, lebo v sobotu je pretek a vy ste v robote.
Chlapi, kurva, rozmyslite si to, kým je ešte čas!
- Igoca
- častý prispievateľ
- Registered for: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
to rohyp: nemosíš chodyt ňikam !!! Sedkaj si pred tíví a móžeš čumieť na tie výgrcky, alebo sa dať na balet . Keby si ňebou pohibovo nadaný, tak si kúp sekeru a móžeš jebáť rany do dreva
Ja som sa dal na vyšívanie, hehehe... V Tekove dáme pivo
príď a ozvi sa 
Ja som sa dal na vyšívanie, hehehe... V Tekove dáme pivo
Naposledy upravil/-a Igoca v 11 Aug 2011, 11:59, upravené celkom 2 krát.
- Igoca
- častý prispievateľ
- Registered for: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
to noacoak: Zase kecáš, ňepotrebuje ani púzdro. Púzdier na kačenu mám po ....!noacoak napísal:V pripade ze sa dostavi aj saman strunka tak ti staci len puzdro na kacenu ostatne ti posklada ujo igoca na zelanie a na pockanie nehovoriac o tom ze si mozes vybrat dlzku hlavne ram mk-6 al. mk-7, 26ranovy zasobnik a kooopec prislusenstva z carovneho kufrikapeterson napísal:Škoda, že nemám tretí zásobník na K100, s nou by som súťažil radšej![]()
to peterson: predám Ti zásobník s 15%nou zľavou- použitý a s 8%nou zľavou nepoužitý.
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_lederberg
Pocuj BALISŤIK...
Puding Team bol vcera trenovat v plnej zostave a kazdy clen pukol no mozno aj po 100kusov a tiez sme dospeli k zaveru ze uz nema zmysel viac trenovat. Jedine na co sa mozete tesit bude fajny obed v Tekove lebo z vysledkovej listiny sa vam budu tlacit slzy do oci len este presne neviem ci zo sklamania alebo od radosti

Puding Team bol vcera trenovat v plnej zostave a kazdy clen pukol no mozno aj po 100kusov a tiez sme dospeli k zaveru ze uz nema zmysel viac trenovat. Jedine na co sa mozete tesit bude fajny obed v Tekove lebo z vysledkovej listiny sa vam budu tlacit slzy do oci len este presne neviem ci zo sklamania alebo od radosti