3. kolo Tekovskej ligy - 14.08.2011 Nový Tekov
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_wu
-
inspiring_wu
Rasťo, ak narážaš na veľký počet rán z jednej streleckej pozície - je to Level I, takže toto sa striktne dodržiavať nemusí, výhradu som poslal Miraclesovi aj na kondíciu I na pohyblivej lavičke a bude sa tam zrejme strieľať "dvojka". inak nevidím nič, čo by nebolo "dokonale podľa IPSC pravidiel"
No a na dôvažok, SKAR NT nie je klubom registrovaným v SADS a ich pretek nie je oficiálnym pretekom IPSC, takže na stavbu situácií podľa pravidiel IPSC môžu hodiť bobana
No a na dôvažok, SKAR NT nie je klubom registrovaným v SADS a ich pretek nie je oficiálnym pretekom IPSC, takže na stavbu situácií podľa pravidiel IPSC môžu hodiť bobana
bbpd napísal:Rasťo, ak narážaš na veľký počet rán z jednej streleckej pozície - je to Level I, takže toto sa striktne dodržiavať nemusí, výhradu som poslal Miraclesovi aj na kondíciu I na pohyblivej lavičke a bude sa tam zrejme strieľať "dvojka". inak nevidím nič, čo by nebolo "dokonale podľa IPSC pravidiel"![]()
No vidim, ze si si to tiez vsimol, nevadi mi kropenie, ale bezpecnost prvorada a preto napr 1 stage gongy z preslapovky na 7m no neviem neviem.
Nehovorim, ze niekoho deli 1m od urazu, ale tie pravidla nie su pisane len tak, a ked sa pise podla pravidiel IPSC bez rozdielu levelu, tak aspon si ich precitat pred stavanim stage.
PS vsetci rozhodcovia ma tam miluju, lebo im do toho vzdycky kecam pre ich dobro
-
inspiring_wu
zrejme ide o spôsob, ako im do toho kecáš, lebo mne sa zatiaľ vždy poďakovali... 
po niektorých mojich pripomienkach už určite vedia, že pri prešlapovke sú kovy na min. 8metrov a za zástenou 7, ale tie kovy, po skúsenostiach, budú skôr ďalej ako bližšie
napadlo ma: prídem skôr neskôr ako skôr... ale to je iná téma
po niektorých mojich pripomienkach už určite vedia, že pri prešlapovke sú kovy na min. 8metrov a za zástenou 7, ale tie kovy, po skúsenostiach, budú skôr ďalej ako bližšie
napadlo ma: prídem skôr neskôr ako skôr... ale to je iná téma
-
inspiring_wu
- Michal1
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
O tych detajlikoch chalani uz urcite davno vedia a v sobotu sa to trosku poupravuje, tak aby to bolo vsecko tip - top a aj Rasto bude spokojny.
Tych 7m to bol podla mna preklep.
Striela sa podla pravidiel Tekovskej Ligy a nie IPSC aj ked su asi na 90% zhodne.
bbpd:
Tych 7m to bol podla mna preklep.
Striela sa podla pravidiel Tekovskej Ligy a nie IPSC aj ked su asi na 90% zhodne.
bbpd:
Natom asi nieco bude.zrejme ide o spôsob, ako im do toho kecáš