Stretnutie východniarov II (13. august 2011, Hodkovce)

Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Dnes som si bol v Hodkovciach pozrieť, ako je pripravený náš box a vyzerá to dobre. Máme tam urobený malý parkúr s cca siedmimi gongami a jedným poprom. Zároveň máme aj jeden stav na mierenku, kde sa môže strieľať aj dlhá zbraň (napr. kosa). Box je prenajatý od desiatej do jednej, takže tí, čo si chcú zastrieľať, nech sa dostavia v tomto čase :D.

Kto by mal chuť si niečo ugrilovať, môže si doniesť uhlie a mäso. V altánku je veľký gril a rošt. Pripomínam, že si treba doniesť vlastné lyžice. Misky na guľáš už sú zakúpené.

Ceny sú nasledovné:
box na tri hodiny - 99,-
altánok na päť hodín - 20,-
terče (10 ks) - 7,-
suroviny na guláš- 40,-
spolu: 166 Eur

Keď nás bude 20, tak to bude vychádzať po 8,30 na osobu, ak viac, tak menej :D. Vypočítam to na mieste. Ak môžte, pripravte si predbežne presne osem eur na osobu, nebudem mať každému možnosť vydať :D.

Partnerky, ktoré nebudú jesť, ale budú chcieť strieľať, platia 5 Eur.

Nezabudnite doniesť zbrojné preukazy a kartičky ku zbraniam.

Dôležité pripomenutie
: každý strieľajúci musí mať povinne ochranu sluchu a zraku, diváci povinne ochranu zraku. Kto už, tak ako ja, dostal od gongu odrazený luger do nohy, vie čo by to urobilo s okom 8) .

V boxe bude riadiaci streľby, ktorý bude začínať aj ukončovať streľbu a tiež kontrolovať manipuláciu so zbraňou. Strieľajúci je povinný rešpektovať povely a pokyny riadiaceho streľby, v opačnom prípade má DQ a bude zo strelieb vylúčený. Je zakázané manipulovať s nabitou zbraňou mimo streliska, teda boxu. Do boxu sa bude vstupovať s nenabitou zbraňou a s vyjmutým zásobníkom, resp. s nenabitým bubnom. Porušenie týchto pokynov bude mať za následok vylúčenie zo strelieb.

Takže už len dúfať, že búrka predpovedané na zajtra pre Košice sa vyleje nad mestom a u nás len zahrmí. Altánok je našťastie dosť veľký, takže sa prípadná búrka dá dobre prečkať v ňom.

Stretneme sa zajtra o desiatej v Hodkovciach.
8)
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Kúpa terčov bola podmienka? Lebo ja som dnes kupil 6 klasických pistolovych, miro_sk by mal priniesť nejaké policajné, tak len preto sa pýtam..

Lyžice kúpim plastové v metre. Hádam budú nejaké mať :-D
Panzer
Administrátor

Áno, bola to ich podmienka.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

doneste aj svoje noze,nech sa inspirujem :)
Venet
prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa Venet »

Elektron, všetky???? :shock:
Ok donesem take tie najpouzivanejsie... :wink:
miro285
častý prispievateľ

Lyžice kúpené, takže nemusíte si nosiť vlastné :-D
miro_sk
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa miro_sk »

aj tercov bude dost a tiez beriem zasobu lugrov, ak by niekomu dosli :lol:
Panzer
Administrátor

Inak najbežnejšie náboje sa dajú kúpiť aj u správcu na strelnici.

Pozeral som Aladina na stránke SHMÚ a podľa neho by mali prísť zrážky nad Hodkovce až okolo 15-tej. Dúfajme, že táto predpoveď vyjde.
Filip
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Filip »

Vinikajuce stretko :)

Ako cakam na stanici, tak som uz aj fotky arzenalu a skupinove foto hodil na web... link poslem vsetkym co boli na stretnuti ked dostanem od panzera zoznam nickov :D

Naozaj podarena akcia, tesim sa na dalsiu :)
miro285
častý prispievateľ

Súhlasím, bolo super. Dal by som o týždeň aj ďalšiu stretávku :D

Prostredie príjemné, takisto aj strelnica, guláš super, takisto aj zúčastnení :) ďakujem :)
inspiring_newton

ta fajne bulo,sme še nepostriľali,to zaklad :D

fakt dobra akcia! Dakujem vsetkym ,ktori mi zapozicali zbrane,aris-ovi zvlast :)

edit: arminius: este pri ziadnom gulasi som nevypil tolko vody :D
Panzer
Administrátor

A s týmto sme strieľali...

Obrázok

Myslím, že akcia sa vydarila. Počasie nám prialo, Arminiusov guľáš bol vynikajúci (zjedol sa všetok), rovnako aj koláče, napečené v noci :D.

Navyše som s potešením zistil, že moja pištoľka hravo prestreľuje nepriestrelnú vestu 8) . Len som si nevšimol, akej tá vesta bola triedy.
inspiring_newton

Panzer
trieda III.
mgke
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa mgke »

:lol: manželka je rada, že koláče chutili. stretko a guláš hodnotím palcom hore. dúfam, že ďalšie bude skôr ako o tri roky. bral by som aj 2x ročne. som rád, že som spoznal nových ľudí. :D Nech sa darí všetkým zúčastneným :!:
miro285
častý prispievateľ

Ja som bol potešený zistením, že nie som až taký slepý, ako som si myslel :D Musím povedať, že strieľať na popre je oveľa lepšie, ako robiť dierky do papiera..

A už mi ide aj celkom priradiť tváre k jednotlivým nickom na fóre, aspoň väčšinu :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."