Zbrojny preukaz Presov (B,E,F)

miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Neviem či sa všade pýtajú po susedoch, ale na mňa nezazeral nikto, ani sa nič nepýtal :D

Ale pozvánka mi prišla dosť neskoro, asi po 5 týždňoch od podania žiadosti, teda aj skúšku som mal po zákonnej dobe - 60 dní tuším? ale čo už, hlavne že to všetko vyšlo ako malo :)
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

Chalani odkial ste alebo je aspon jeden z Vas z PO ?
inspiring_visvesvaraya

Príspevok od používateľa inspiring_visvesvaraya »

To: Presovčania
Budte trpezlivy – nesurte PZ a hlavne nie policajtov na Useku zbrani a streliva. V Presove robia 2 slecny a 2 chlapy. Su naozaj ferovy, spravodlivy a co musim uznat – su dost vytazeny (teren, administrativa). A najmä je dolezite povedat, ze ked potrebujes radu, kludne za nimi chod a spytaj sa, vzdy Ti daju odpoved (okrem otazky typu, Co s mrtvolou? :-D ).Tak ich nesurte, lebo to za tie komplikacie nestoji.... . Mne poradili dokonca Acko a nebol problem. Aj ked nie som zivnostnik. Moje zdovodnenie bolo, ze vecer a v noci chodim casto do prace, ze som clenom viacerych komisii v SR a v noci cestujem kazdy mesiac – co je aj pravda.
1. Podate ziadost
2. Pridu sa k Vasim susedom a k Vam porozpravat policajti z konkretnej oblasti Vasho bydliska – su samozrejme diskretny a mozu Vam aj volat na telefon so strucnymi otazkami (mna preverovali o 20:30 vecer, ci boli po susedoch som sa nedozvedel ale v panelaku mam asi dobru povest);
3. Obycajne robia skusky podla poctu ziadosti, niekedy je to 2 x/ mesiac, niekedy 1 x/2 mesiace – ja som s kolegom daval ziadost sucasne, mna pozvali v decembri, jeho az vo februari.
4. NAUCTE SA!!! Su na skuskach nekompromisny!!! Vzdy chodi prokurator, dvaja policajti z useku a niekedy lekar (ja som lekara nemal). Aj ked je v zakone inak pisane, mozu Vas pozvat na skusky aj 1 tyzden pred terminom. Ja som dal ziadost a uz som sa ucil
5. Neprehanajte to z odpovedami z trestneho prava – nutna obrana a krajna nudza (su tu na fore rozpisane otazky), alebo vidte moje prve prispevky. Radsej reagujte miernejsie na otazky prokuratora. A pozor, naucte sa aj prvu pomoc – skusajuci ju vedeli genialne a ja ako zdravotnik som teda cumel.
6. Inak pozrite moje prve prispevky, je tam uplny popis skusok v Presove.
Vela zdaru
Jean
prispievateľ

V štvrtok mam skúšku tak držte palčeky :).
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

Ja tiez, tak mi drzte palce, aj ked nie v presove :)
Jean
prispievateľ

Hello, tak mam to uspesne za sebou.

Thanks all.
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

Gratulujem :) v rovnaky den sme to dali
Jean
prispievateľ