No pozrel som si vase videjka a strielanie dobre, ale ta kvalita spracovania hrozostrasna.
Teda keby som nevidel akym kvalitnym pristrojom to bolo tocene.
Ja som mal kamerku na kapuste a mal som zly sklon na taku vzdialenost, tak aspon pre porovnanie stage XII.
Rasťo to že je to super foťák neznamená, že to robí aj super videá. Hlavne to nevie ostriť počas nakrúcania. Ale máš pravdu, akosi som robil prvý krát s tým programom co som robil a ani na tretí pokus sa mi nepodarilo spraviť to v správnom formáte aby to využilo to čo bolo nasnímané. Skúsim ešte niektoré videá pridať ako samostatné stage priamo z pôvodného súboru.
No moja zrkadlovka robi Full HD v kvalite profesionalnej kamery, len ako pises neostri a nezoomuje ako kamera, hold dan za profesionalitu = rucna praca
Pocas exhibicii v juznej amerike ich tam myslim dokonca jazdilo 6, vtedy sice mali tu gulu o cosi vacsiu, ale aj tak ale tiez som pocul ze mali nejaku vaznejsiu nehodu a odvtedy su 'len' styria.
A jo, pri tigrikoch som tiez zvazoval ze 9mm by ich asi len rozhicoval (plus najst aspon relativne bezpecny uhol strelby v cirkuse, hmmm