Webforum - Stretnutie západniarov 1.10.2011, SAV Bratislava

inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

Vyzera to tak ze akurat 1.10 s vami pokrstim novu pistol :) Kto ide z PK nech povie, mozem zobrat.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Filip: z ktorej časti Bratislavy si? Veď hádam by ťa už len niekto z nás zobral. :)
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

ja idme z dlháčov takžed ak by niekto v okolí karlovky potreboval odvoz možem ho zobrať :)
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

niekto od trencina?
idealne kto by siel autom, resp. mozno budem mat k dispozicii auto ja.....
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Ponukam odvoz na trase Sala-Galanta-Sladkovicovo-Senec-Ba popripade cez TT. +- mensie odchylky....
hlaste sa cez PM
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

zatial pre informáciu: zoznam účastníkov je na čísle "56"
....................................

-dnes som bol objednať poháre pre tých, ktorí sa prestrielajú na bedňu (dúfam, že sa budú páčiť :) )
Naposledy upravil/-a peterson v 24 Sep 2011, 09:40, upravené celkom 3 krát.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Igoros: ty si tuším mohol rovno napísať, že vezmeš hocikoho od hocikadiaľ a hocikedy :lol:
peterson
expert

Dnes som to bol obhliadnuť na SAVke. Budeme musieť v areály SAV asi na dvoch zákrutách urobiť niake označenie (asi vzduchovkový terčík), lebo som dva krát zle odbočil a blúdil som tam :oops: (ten areál je fakt veľký)
Vzhľadom na očakávaný počet aut -parkovanie asi presmerujeme na panelku, ktorá vedie do lesa. Z tej panelky vedie bránka priamo na dvor strelnice. Miesto je výborné, klubovňa tiež. Samotná strelnica je vhodná aj na dva malé parkúry. No a plánujeme s Penom dať možnosť strelby aj so vzduchovky(možno pre nežnejších účastníkov či dorast) Horné podlažie budovy je polygon pre vzduchové zbrane.

Čo sa týka navigácie- kto už išiel cez Patrónku smerom na Malacky- je to prvý semafor od Patrónky a na ňom sa odbočuje vľavo (popri budove bývalého Rádia Expres či káblovky UPC)
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

zhotovil som primitivnu mapku na navigaciu po areali, ale myslim ze sa to da pochopit

Obrázok

Uploaded with ImageShack.us
peterson
expert

Lord: super mapka ! ale to parkovisko čo si tam vyznačil je kapánek malé. Tá panelka nad strelnicou pojme pozdlžne dosť aut. Niako sa už pomestíme. Mne to SBSkar vysvetlil tak, že som hned trafil na tú panelku. K strelnici na parkovisko sa ide tou cestou ako si kreslil. Kapacita parkoviska pred budovou je menšia a chceme sa tam aj trochu hýbať, bude tam stáť totiž kotol + drevo
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Doporučujem použiť to parkovisko, ako je vyznačené na tej mapke a aj parkovanie na tej zadnej ceste popri strelnici. Na to parkovisko sa zmestí asi tak 15 áut, dole pod strelnicou asi tak 3-4, na ceste popri strelnici minimálne 15. Do areálu strelnice pôjde len technický personál, aby sme tam mohli dať v prípade pekného počasia von stoly a urobiť tam posedenie.
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

este maly navrh, asi by bodli karticky s nickmi z fora, nech si vieme cloveka zaradit :lol:
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Myslis nieco take? :D

Obrázok
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

jasne , a na zaciatku sa budete predstavovat :
"Volam sa Fero a som gun-o-holic"
potlesk a zborovo
"Ahoj fero"

atd ...

podobnost so sedeniami spolku anonymnych alkoholikov ciste nahodna