Remington 700 (variacie)

Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

lovec: Hezkyyy :twisted: K tomu ale budes musiet do dragbagu pribalit aj biele rukavicky... :lol:

Ze ty v sobotu na majstrovstva nedojdes lebo si videl predpoved? (dazd s blatom a pieskom by tomu bling-bling dal riadne na frak :roll: :lol:

Gunslinger
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Som rad ze sme to neurobili matne. Urobil som aj zopar fotiek z amputacie toho stareho bolt knobu. :twisted: Len pre silne povahy. :twisted:
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

guns. - musim to setrit, aby mi ten vysoky lesk vydrzal na buduci Long Shot.... :lol: :lol: :lol: :lol: Co tak zadat special order do Mechanixu - niekolko parov rukavic v bielom multicame? :twisted: :lol:

AKI - som ti vravel,ze bling-bling iz da best :lol: supni mi nejake fotky na mail....

Myslel som,ze vyskusam prinos noveho hi-cap magazinu (10x 300WinMag) na battlefielde, ale vyzerato,ze to ostane az na kilo.....ozaj, co tak ho dat pochromovat? :twisted: :lol: (P.S. nazivo do ruky to vyzera ako segmentak do gulometu...)
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Hahhahha, mno, ja som si inak pri prvom pohlade na to foto vsimol ten zasobnik ako prve... v ociach mi zaiskrilo ako janosikovi ked zbadal koc na ceste... este som rozmyslal ze ake bling bling, ze ved to je eno-nuno a az vtedy som si vsimol ten skutocny bling-bling... :lol:

S pochromovanim hi-capu nezartuj, ved to by bol hriech :shock: Na druhej strane ale... s tymi odleskami by si oslepoval vedla-leziacich strelcov 8) :twisted: a take nieco asi nema nikto na svete, takze :idea: :wink:

Gunslinger
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Lovec : veelmi pekna zostavicka :wink:
eager_galois

Príspevok od používateľa eager_galois »

inspiring_blackwell

Príspevok od používateľa inspiring_blackwell »

cus...chcem sa spytat na nieco...ked kupim remiho sps 700 tactical tak ho dostanete ako vzduchovku zabalenu :D http://i723.photobucket.com/albums/ww23 ... 010054.jpg
no lenze mna zaujima jedna vec oridzo sa nabija z ,,hora,, natiahne sa zaver bla bla...a videl som na nete fotky ze sps tac mal mcmillan pazbu a zrazu mala aj zasobnik ako je to mozne??? viem ze remi je ako lego da sa skladat no ale tak toto nechapem moze mi niekto vysvetlit ako to teda je?
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Vymeni sa ten spodok (veko,lucik+schranka) za zasobnikovu sachtu, no a tam potom vlozis zasobnik. Taka konverzia sa da kupit aj samostatne a prehodis to aj na povodnej pazbe, ak nechces kupovat novu. Alebo pojdes napr. cestou AICS pazby od Accuracy, ktora tu sachtu uz ma v sebe a je k tomu aj prislusny zasobnik....
inspiring_blackwell

vdaka akurat teraz idem z gun shopu a sme sa kecali o tom ...mali tam remaca sps police ale ten cakal na majitela musim povedat ze je to krasna zbran tipek ho kupoval cisto novu za 1220 evracov ja si chcem zaobstarat jednu tiez lenze rozmyslam nad sps tac v 308 za 850e a medzi ar 15 bushmaster v 5.56x45 oba viem zohnat cisto nove do 2 tyzdnov lenze tazko sa rozhoduje ten zasobnikovy system na sps sa mi moc paci lenze pri bushmastra samonabijacka je tiez lakava zalezitost a cena streliva je tiez jemnejsia nez 308-cka....strelnicu mame na 1000m a hrajkat sa chcem tak na 300-700m na taku dialku sa da aj s 5.56 -kou s tazkou strelou ....ahhh :P
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

ta zasobnikova konverzia je pekne draha vec...vyuzijes vobec ten zasobnik ?
inspiring_blackwell

ako sa da nevyuzit zasobnik nechapem ... a co znamena ze draha konverzia??? 300e?? viac? da sa zohnat aj v nasich zemepisnych sirkach ???
inspiring_shockley

Príspevok od používateľa inspiring_shockley »

ako najdostupnejsie /v ramci EU/ posurfuj na egun.de a najdes konverzie na Remi 700........aj zasobniky
sniper68
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

Komentujte, pripomienkujte, vylepsujte...

http://www.youtube.com/watch?v=2njN8kqH ... e=youtu.be
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

Ahoj, ja som sa tiez pokusal o nieco no ty to mas profesionalne pekne si to urobil, akurat jedna vec nakreslit sa da vsetko otazna je cena. Vyzera to ako zo vsetkeho nieco, ale je to v poho to predpazbie akurat trosku nedotiahnute.
Ja som sa len hral ale to som len amater :)
Obrázok[/list]
sniper68
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

Napis v com je zle predpazbie... Stabilne a pevne je, dostatok montaznych otvorov tam tiez je na instalovanie cohokolvek...Dvojnozka tam bude osadena dostatocne pevne... Tvar je menitelny vymenou redukcie predpazbia na valcovity... alias MSR.
Chyba tam zafrezovanie pre kablik laseroveho zameriavaca...Aj takyto nadstandard sa da urobit, ak bude zaujem.
Dakujem za pripomienky - preto som to sem zavesil.
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"