Webforum - Stretnutie západniarov 1.10.2011, SAV Bratislava
-
inspiring_panini
-
inspiring_wozniak
Veru. Je zbytočné, aby sa tu riešili niake paranoje. Fotku som tam zavesil na chvílu len kvôli upresneniu človeka, ktorého hladal Berserker. Dokonca to ani nebol človek z tohoto fora a to ešte neriešim, že predmetné foto nič nevypovedalo. Takže Zoidberg (ktorý na tej fotke ani nebol) sa zbytočne stresoval.
Cez PMky som rozposlal link na Picassa web- takže môže byť každý kludný, že nebude "diskreditovaný"
Aj keď si osobne myslím, že si naozaj niektorí fóristi živia v sebe prehnanú paranoju. Znovu zvýrazňujem- nedialo sa a nedeje sa nič nelegálne !!! Dokonca toto fórum funguje v mantineloch počestnosti a zákonov, tak by sa už mohli niektorí upokojiť.
Cez PMky som rozposlal link na Picassa web- takže môže byť každý kludný, že nebude "diskreditovaný"
Aj keď si osobne myslím, že si naozaj niektorí fóristi živia v sebe prehnanú paranoju. Znovu zvýrazňujem- nedialo sa a nedeje sa nič nelegálne !!! Dokonca toto fórum funguje v mantineloch počestnosti a zákonov, tak by sa už mohli niektorí upokojiť.
peterson napísal:Duso: nebuď precitlivelý. Síce máš pravdu, ale účastníci stretnutia vedia o čom je reč
:-D nie som precitlively, len ma napadlo, ze by bolo mozno osozne aj pre ostatnych ucastnikov fora ak by sme si navzajom, ci pre svojich blizkych vedeli dohodit najake info o volnom cloveku ci mieste na pracovnom trhu.Pena napísal:DUSO, dal som to sem preto, lebo účastníci akcie vedia o kom je reč. V samostatnom vlákne by to nemalo význam...![]()
Samozrejme sa nechcem Penovi motat do jeho aktivit, len som to chcel posunut o uroven vyssie. Ved preco si navzajom nepomoct ak je to mozne.
ozaj, došli ku mne šumy, že niekto mal zmiešané pocity z registrácie pri vstupe na strelnicu na akciu.
Vysvetlím: na každej strelnici platí prevádzkový poriadok a každý návštevník, ktorý tam vstupuje so zbraňou musí byť zaevidovaný. Nebolo tomu inak ani na SAV, kde som i pre Penu naraz registroval účastníkov-návštevníkov. Boli dve identické prezenčky, kde bolo meno a priezvisko a číslo ZP.
Určite každý pochopí, že ak by sa stal problém(úraz či zranenie)- toto by bola prvá vec, ktorú by od nás Polícia pýtala- "kto bol na strelnici?"
Mimochodom, písal som to dopredu pred konaním akcie, že bude registrácia.
Nakoľko mi ale osobne nikto priamo nič nevytýkal- toto vysvetlenie je len pre nevedomých
Vysvetlím: na každej strelnici platí prevádzkový poriadok a každý návštevník, ktorý tam vstupuje so zbraňou musí byť zaevidovaný. Nebolo tomu inak ani na SAV, kde som i pre Penu naraz registroval účastníkov-návštevníkov. Boli dve identické prezenčky, kde bolo meno a priezvisko a číslo ZP.
Určite každý pochopí, že ak by sa stal problém(úraz či zranenie)- toto by bola prvá vec, ktorú by od nás Polícia pýtala- "kto bol na strelnici?"
Mimochodom, písal som to dopredu pred konaním akcie, že bude registrácia.
Nakoľko mi ale osobne nikto priamo nič nevytýkal- toto vysvetlenie je len pre nevedomých