Schvalne, neskusite tam zavolat niekto iny ze kolko zapyta? Mozno mam len neprijemnu farbu hlasu
Psychotesty - psychológovia, odporúčania
-
eloquent_bell
-
eloquent_bell
Dr. Kurucova @ poliklinika Fedinova.
6 testov, 3 na pozornost/koncentraciu a 3 osobnostne dotazniky. Dokopy cca 2 hodiny + kratky pokec. Vystavenie dvoch karticiek ze som sposobily. Odchod. Cena 65 euro, plati sa pri zaciatku testovania.
Pristup bol OK. Mozem odporucit. Najlacnejsie co som v BA nasiel.
6 testov, 3 na pozornost/koncentraciu a 3 osobnostne dotazniky. Dokopy cca 2 hodiny + kratky pokec. Vystavenie dvoch karticiek ze som sposobily. Odchod. Cena 65 euro, plati sa pri zaciatku testovania.
Pristup bol OK. Mozem odporucit. Najlacnejsie co som v BA nasiel.
skus pouzit google 
http://www.zzz.sk/?profil=3144
http://www.zzz.sk/?profil=3144
Ambulancia klinickej psychológie
ZS Fedinova
Fedinova 9, 85101 Bratislava
Poschodie: 2.
Dvere: 205
PhDr. Vlasta Kurucová
Telefón: 02 /63 81 01 39
Fax: 02/ 63 81 01 39
nájdete na Zzz.sk
Ordinačné hodiny
deň od do prestávka poznámka
Pondelok 08:00 13:00
Utorok 08:00 13:00 14:00-16:00 len na priamu platbu
Streda 12:00 18:00 skupinová psychoterapia
Štvrtok 08:00 13:00 14:00-16:00 len na priamu platbu
Piatok 08:00 13:00
dnes som s kolegom absolvoval testy u Mgr.Bekoovej v poliklinike Duslo Šaľa. Vyslovujem absolútnu spokojnosť. Neutrálny a nezaujatý prístup, krátky pohovor a potom vykonanie testovania. Jeden testoval a druhý vyplňal dotazník. Potom výmena.
Edit: robí rozdiely - príslusnik OZ (ok) - civil (problémy)
Edit: robí rozdiely - príslusnik OZ (ok) - civil (problémy)
Naposledy upravil/-a peterson v 30 Máj 2013, 09:16, upravené celkom 1 krát.
Ja som bol v NR u PhDR. Evy Pisarovej na Koceľovej 29 (zdravotne stredisko na Parovciach - na prvom poschodi vlavo na konci chodby ) 0903/926 795 Mila to panika 
k cene som sa moc nechcel vyjadrit, bo to bolo pred 5 mesiacmi a vtedy som platil 45 € a kamos mesiac predomnou 30 € , takze neviem ci a o kolko si navysila do dnesneho dna. Preto som tam dal telefonicky kontakt aby si potencionalny zaujemca zavolal sam...
Ale ako som uz napisal, bol som spokojny, bo som to potreboval narychlo, tak ma zobrala po pracovnej dobe, zdrzala ma cca 1,5 h a uplne nezaujete a prijemne sme presli testami a pokecom ...
k cene som sa moc nechcel vyjadrit, bo to bolo pred 5 mesiacmi a vtedy som platil 45 € a kamos mesiac predomnou 30 € , takze neviem ci a o kolko si navysila do dnesneho dna. Preto som tam dal telefonicky kontakt aby si potencionalny zaujemca zavolal sam...
Ale ako som uz napisal, bol som spokojny, bo som to potreboval narychlo, tak ma zobrala po pracovnej dobe, zdrzala ma cca 1,5 h a uplne nezaujete a prijemne sme presli testami a pokecom ...
Naposledy upravil/-a geronimo v 22 Okt 2011, 21:09, upravené celkom 1 krát.
Prave som absolvoval psychotesty u PhDr. Vlasta Kurucová (Telefón: 02 /63 81 01 39) v zdravotnom stredisku na Fedinovej. Maximalna spokojnost.
Pozostavalo to z:
Osobnostny dotaznik- co robim, adresa, zdravotny stav, skupiny ZP.
Osobnostny dotaznik- 50 otazok typu "citite sa dobre v spolocnosti", zarazila ma akorat jedina otazka ohladom toho ci ne/suhlasim s tym, ze mam malu alebo ziadnu chut na sex? (wtf?!)
5 testov na compe- pozornost, vytrvalost, koncentracia, boli to take pocitacove hry.
IQ test- 5x12 uloh, az na par otazok nic tazke (s jeho vysledkom som mega spokojny
)
Za 65€, mozemodporucit
Pozostavalo to z:
Osobnostny dotaznik- co robim, adresa, zdravotny stav, skupiny ZP.
Osobnostny dotaznik- 50 otazok typu "citite sa dobre v spolocnosti", zarazila ma akorat jedina otazka ohladom toho ci ne/suhlasim s tym, ze mam malu alebo ziadnu chut na sex? (wtf?!)
5 testov na compe- pozornost, vytrvalost, koncentracia, boli to take pocitacove hry.
IQ test- 5x12 uloh, az na par otazok nic tazke (s jeho vysledkom som mega spokojny
Za 65€, mozemodporucit
Doplňam teda telefónne číslo: mobil 0903 926 795, pevná linka 037 / 653 21 58.
Keby niekto absolútne nevedel, kde sa nachádza poliklinika, tak pripájam obrázok, kde je vyznačený vchod do budovy, človek keď si hodí klasicky do googlemaps.com Koceľovu 29, Nitra tak ho odkáže na uplne nesprávne miesto.
http://www.turboimagehost.com/p/9670852 ... 1.jpg.html
Keby niekto absolútne nevedel, kde sa nachádza poliklinika, tak pripájam obrázok, kde je vyznačený vchod do budovy, človek keď si hodí klasicky do googlemaps.com Koceľovu 29, Nitra tak ho odkáže na uplne nesprávne miesto.
http://www.turboimagehost.com/p/9670852 ... 1.jpg.html
Z Košíc odporúčam Dr. Jakubovovú. Ordináciu má na Poštovej č.15, 2.posch. Tel.: 055/6250308. Posudok stál v 04-2011 50€. Teraz neviem. Príjemná pani. Testy v pohode. Podobné ako v príspevkoch predo mnou. Dĺžka testov asi 1hod. 
Naposledy upravil/-a mgke v 29 Nov 2011, 20:00, upravené celkom 1 krát.
-
eager_shockley
-
friendly_maxwell
Ja som bol u PhDr. Kurucova na Fedinovej v Bratislave.
Ako uz bolo pisane 65 eur. V pohode pristup.
vysetrenie pozostavalo z:
1.vyplnenie formularu (anamneza)
2.BDN (Bourdonov test) zamerany na schopnost dlhodobeho sustredenia
3.DRT (Disjunktivny reakcny cas) zamerane na rychlost
4.TKP - test koncentracie = hladanie chyb v dvoch podobnych retazcoch znakov
5.EPQ-R - dotaznik ktory meria psychotizmus,extroverziu,introvertnost,lzi, navykovost a kriminalitu
6.IVE - meranie impulzivnosti
7.este nejaky dalsi na papier dotaznik
8.Ravenov IQ test
9.kreslenie stromu
vyhodnotenie aj karticky okamzite
Testy su vlastne urcene pre vodicov kamionov
Sama doktorka povedala ze vysledok nic negarantuje. Dnes som normalny zajtra uz byt nemusim
Ako uz bolo pisane 65 eur. V pohode pristup.
vysetrenie pozostavalo z:
1.vyplnenie formularu (anamneza)
2.BDN (Bourdonov test) zamerany na schopnost dlhodobeho sustredenia
3.DRT (Disjunktivny reakcny cas) zamerane na rychlost
4.TKP - test koncentracie = hladanie chyb v dvoch podobnych retazcoch znakov
5.EPQ-R - dotaznik ktory meria psychotizmus,extroverziu,introvertnost,lzi, navykovost a kriminalitu
6.IVE - meranie impulzivnosti
7.este nejaky dalsi na papier dotaznik
8.Ravenov IQ test
9.kreslenie stromu
vyhodnotenie aj karticky okamzite
Testy su vlastne urcene pre vodicov kamionov
Sama doktorka povedala ze vysledok nic negarantuje. Dnes som normalny zajtra uz byt nemusim