Majster sveta striela glockom 17

oci
prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Majster sveta striela glockom 17

Príspevok od používateľa oci »

Tak sa zda ze majster sveta v production IPSC striela glockom
Ziadna CZ-ta ani iny smejd ale poctivy glock
Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

oci napísal: Ziadna CZ-ta ani iny smejd ale poctivy glock

Obrázok
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmm ja som .. tomu sa povie zasah do cierneho :twisted:
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

to oci

Ježíííš! To sú čo za adolescentné výkriky? :shock:

Chápem to správne, že ak mám Glock, tak som king? A ak ho nemám, tak som trapko? :roll:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

nie, cháp to tak, že oci strieľa s "legendou" G17 :) ale aj tak mi to prišlo čudné, keďže ho poznám...
tycho28
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa tycho28 »

aj g26 ujde? som king?
ps: darujem sig sauera :D
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Panzer
zaostavas :lol:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

inak ta hlaska mi pripomina ineho "foristu"
uz to len presunut do vtipnych veci
8)
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ocimu cezeta hrozne ublizila :lol:
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Ja som si inak skoro oci vyocil ked som videl, ze to nepise BK ale oci :)
Toz, totok ja nepochopim, aj ked tiez CZ moc nemusim a tiez som majitel glocku, ale ze az takyto otvoreny prejav "netolerancie" a "znackovej neznasanlivosti" :D
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Dávám bolševikovi deň, maximálně dva... kým sa to tu zamkne :roll:
rado74
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

predpokladam ked oci pise ze poctivy Glock tak to bude Gen 2 alebo 3 lebo iny poctivy Glock nepoznam :D
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

jogurtový téglik s laufom :lol:
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Poznám desiatky majiteľov zbraní a z toho tak polovica má aj glocky. Zväčša sú to úplne normálni ľudia, ale je zaujímavé, že vždy keď sa nájde fanatik, tak je z tohto tábora, fanatického CZtára, K100kára, HKčkára či HSkára som ešte nestretol.

Začalo to s jedným chlapíkom v Hermese, ktorý mi povedal, že teraz má Glock a že predtým mal CZ75 Duty, ale že mu vadilo, že nemala vypúšťač kladiva, keď som mu tvrdil, že tam je spúšťový mechanizmus Omega a že poistka sa dá za vypúšťač vymeniť tak mi hovoril niečo v zmysle, že snáď to vie lepšie, keďže tú zbraň mal, až nakoniec musel prísť predavač, ktorý mu povedal, že mám pravdu, načo on povedal "aha tak to bola tá náhradná súčiastka v balení" - potom ešte vyzvedal čo mám ja, povedal som mu, ešte som mu povedal, že Glock je tiež fajn, na to sa zatváril ako Gerald Butler vo filme 300 a chcel ma skopnúť do priepasti a začal skoro kričať, že "Jak že fajn?! Najlepšíí!!!" :roll:

Ďalší pánko bol jeden sbskár keď som sa pracovne v noci pohyboval pri budove ktorú strážil, začal mi hovoriť, že je to tu dosť nebezpečné, že samý feťák, prostitútky, pasáci... tak sa ho pýtam, či sa sám nebojí a on si odhrnul bomberu a povedal: "mal by som sa? cha cha". Keďže tam bola tma, tak som ho poprosil nech sa postaví aspoň pod lampu, znova si rozhrnul bundu a megahrdo sa ma spýtal: "Vieš čo to je?" a ja sklamane (vediac čo bude nasledovať): "Glock 17?" a on "Najlepšia pištoľ!!!" :roll: Snažil som sa zmeniť tému, tak som sa ho pýtal, či chodí niekam na súťaže, odpoveď ma neprekvapila: "Na súťaže? Načo? Chlapče, hovoríš s jedným z najlepších na Slovensku" :roll: Ja viem, že sa to zdá neuveriteľné, že normálny dospelý človek sa takto správať nemôže, ale ja som oboch tých pacientov naozaj stretol a obaja použili zreteľne variácie slová "najlepší".

Tretí je BK a týmto príspevkom sa do tejto hviezdnej skupiny zaradil aj oci. Kedysi som aj zo srandy zložil básničku na túto zbraň, ale zas by len urazila mnoho rozumných užívateľov tejto značky, ktorí nie sú sektári...
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Zoid: srdcervúco ťa prosím o adresu objektu, ktorý chráni ten najlepší zbrojnoš na svete :D

kludne aj PM
Zamknuté

Návrat na "Glock"