Brokovnice
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
Ja viem,ze vydanie ZP nemoze trvat 30 dni,ale nechcem sa hadat s policajtom,ktoremu budem podavat na buduci rok ziadost o skup. "A".Ked som dobre pochopil,si policajt a pisal si rychlostou 149 uderov/min.,ked si koncil skolu.To si mal vidiet mladeho policajta na obvodnom oddeleni,ako pisal zapisnicu o ukradnutych ECV z mojho auta.Mal som dojem,ze lavu ruku ma ochrnutu,vobec ju nepouzil na pisanie.A este som mu radil,co by tam mal napisat.Mal som pocit,ze som jeho prvy "klient".Ale inac bol zlaty,chcel tam napisat aj to,ze mi ukradli aj podlozky na ECV,hoci tie mi laskavo zlodej nechal na aute.Ale to uz som odbocil od temy,sorry.
-
bus driver
- častý prispievateľ
Ziadost o rozsirenie ZP na skup."A"si podam na buduci rok,chcem sa najskor poriadne pripravit,prestudovat zakon.ZP som robil pred 15 rokmi,uz som vela zabudol.Potom,ked podam ziadost,budem podrobne informovat o postupe PZ SR a o postupe mojom.Ale to uz v inom vlakne.
-
bus driver
- častý prispievateľ
Ziadost na "E a F" uz podana,len dufam,ze nebudem cakat tych spominanych 30 dni.A potom este NP.
-
bus driver
- častý prispievateľ
Ako som pisal v mojich predoslych prispevkoch,mal som v ruke Remington 870,ale zarazila ma jeho povrchova uprava.Kovove plochy drsne,neurcitej ciernej farby,akoby niekto vo fabrike zabudol urobit poslednu povrch.upravu.Mozno je to tak naschval,neviem.Netvrdim,ze to nie je kvalitna zbran,ale prvy dojem hra vyznamnu ulohu pri rozhodovani.Ved ak prejde okolo Vas zena,ktora je Vam na prvy pohlad nesympaticka,budete ju chciet ?
Páni a aké hlavne máte na svojich Benellkách?
Ja tiež uvažujem nad Supernovou a chcel by som čokovanú hlaveň. Ale tá 24" sa mi zdá byť už dlhá. Chcel by som ju len tak na vyblbnutie, na železa a tak. Nepoľujem a nechodím ani na holuby - zatiaľ.
Škoda, že nerobia aj 21" ako na M2.
Skúšal som Supernovu s 47 cm Slug. Tá mi vyhovuje dĺžkou ale je to len cylinder.
Ja tiež uvažujem nad Supernovou a chcel by som čokovanú hlaveň. Ale tá 24" sa mi zdá byť už dlhá. Chcel by som ju len tak na vyblbnutie, na železa a tak. Nepoľujem a nechodím ani na holuby - zatiaľ.
Škoda, že nerobia aj 21" ako na M2.
Skúšal som Supernovu s 47 cm Slug. Tá mi vyhovuje dĺžkou ale je to len cylinder.
-
bus driver
- častý prispievateľ
Rozmyslal so aj o Benelli,ale vsade,kde som volal ci pisal,mi ponukali len Remington 870.Slaby vyber na Slovensku.Uz som kupil Winchester SXP Defender od Hermesa.Ale "neni vsem dnum konec".
Ja mam taktikala s 18" hlavnou a ghost ring mieridlami, bez zahrdlenia (len cylinder).
Na popre super, aj na mierenu strelbu slugmi. Kvalita spracovania super, bezporuchova, co sa mi este paci je tlacitko na predpazbi, ktorym mozem vyhodit/prebit naboj v komore.
Tiez som povodne uvazoval nad Remingtonom, no toto bola laska na prvy pohlad
))
Na popre super, aj na mierenu strelbu slugmi. Kvalita spracovania super, bezporuchova, co sa mi este paci je tlacitko na predpazbi, ktorym mozem vyhodit/prebit naboj v komore.
Tiez som povodne uvazoval nad Remingtonom, no toto bola laska na prvy pohlad
Lauf mám najdlhší, 28 palcový, ústie s vymeniteľnými internými chokmi. Túto zbraň som primárne bral ako blbuvzdornú, stále však esteticky vydarenú user-friendly hračičku na vyblbnutie sa na strelnici. Mimochodom, miesto malokalibrovky, ktorá na môj vkus nerobí dostatočné "bum". Dlhý lauf som si zvolil preto, lebo som mal pocit, že zvyšuje moje možnosti o streľbu na holuby a v prípade potreby aj o využitie pri love zveri. Hoci do revíru zablúdiť s pumpou... Neviem, neviem.
Ak chceš zbraň naozaj len na vyblbnutie, dĺžka hlavne podľa môjho názoru nehrá príliš rolu. Iné to je pri taktickom využití. Tam má mnou zvolená konfigurácia značné rezervy, lebo pri manévrovaní v tesných priestoroch je dlhý lauf skôr nevýhodou. Na druhej strane, Supernova je ako lego, takže nie je problém kúpiť kratšiu "taktickú" hlaveň a za pár sekúnd ju vymeniť bez použitia akéhokoľvek náradia.

Ak chceš zbraň naozaj len na vyblbnutie, dĺžka hlavne podľa môjho názoru nehrá príliš rolu. Iné to je pri taktickom využití. Tam má mnou zvolená konfigurácia značné rezervy, lebo pri manévrovaní v tesných priestoroch je dlhý lauf skôr nevýhodou. Na druhej strane, Supernova je ako lego, takže nie je problém kúpiť kratšiu "taktickú" hlaveň a za pár sekúnd ju vymeniť bez použitia akéhokoľvek náradia.