Strelnice v Bratislave

inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Najsmutnejsie na tom je, ze je to fakt pravda. :evil:
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

žeby Zohor = záhorííí ???

A to som uvažoval, že by som sa tam mrkol. U mňa je držanie slova a dohody dosť podstatné !!! Ak by toto nemalo platiť, tak nech sa takéto miesto premenuje na kravín
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

To nie je problém Záhoria, s podobným prístupom sa bohužiaľ stretávam vo všetkých kútoch Slovenka. A to nepíšem preto, že sám som Záhorák.

Zákazník jednoducho ľudí otravuje a len im komplikuje inak dokonalý biznis. A to ako podnikateľom, tak aj ich zamestnancom. To je také slovenské... :evil:
peterson
expert

samozrejme som sa nechcel nikoho dotknúť. Prekvapil ma prístup ludí z tej strelnice. Na jednej strane chcú pritiahnuť ludí- a na druhej strane si ich odoženú chaotickými pravidlami. O reklame ani nehovorím.

Ešteže toho môjho známeho nepustila myšlienka vybudovať niekde v okolí BA strelnicu. Je z čoho ťažiť a poučiť sa.
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Urcite by pri BA bola dalsia strelnica zaujimava. Len ci aj komercne uspesna tazko povedat. Za uvahu by stala kombinacia streleckeho klubu (zakladatelov) a komercnej casti...
peterson
expert

samozrejme, že strelecký klub a občianske združenie fungujúce pri takomto niečom je cesta ako prežiť v dnešnej dobe. Vonkajšia strelnica poskytuje viac možností čo do rozmanitosti využitia ako krytá.
Pravdou taktiež je aj to, že taká strelnica nemôže byť jediným zdrojom živobytia prevádzkovateľa, nakoľko strelectvo u nás neni na úrovni Nemecka, Rakúska či USA, kde je to i o inej finančnej sile klientov.

Preto takéto niečo môže realizovať len solventný investor, ktorý vybuduje miesto na ktoré nebude finančne odkázaný. A preto som lovil v takých vodách.
boris
expert
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

komercna strelnica ma sancu prezit pokial ma servisny cas nakontrahovany aj pre rozne statne a civilne ozbrojene zlozky, skoly strelby a pod. a zaroven je samozrejme niecim zaujimava aj pre solo strelcov ako je vacsina z nas. vhodna doplnkova prevadzka tiez nemusi byt na zahodenie (napr. prevadzka restiky, predajne zbrani a pod.)
peterson
expert

ty si čítal môj fascikel? :D
boris
expert
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

peterson - nie, cital som len predchadzajuce 4 prispevky v tejto teme. pohybujem sa vsak medzi streleckou verejnostou a sem tam sa nieco na mna nalepi :lol:
3500korun
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Nato netreba nič čítať, stačí chodiť po civilizovanom svete s otvorenými očami. Ak bol niekto na strelnici/golfe/lyžovačke/... v zahraničí, tak vidí ako to funguje, že primárne sa zarába na všetko možnom, len nie na tom "primárnom". Presne ako píše boris, mať tam dobrú reštiku kde budú chodiť aj nestrelci, možno nejaký malý penzión, požičovňu zbraní, inštruktora, predajňu.... a ochotný personál...vedieť vybaviť poľovačky všetkého druhu v SK aj HU, detské ihrisko a posedenie na terase. A by ste sa čudovali, koľko zahraničných ľudí pri dobrej reklame príde na predĺžený víkend aj s celou rodinou, ak im budete mať čo ponúknuť.
Pre jednu cestovku som takto organizoval golfový zájazd do Škótska s tým, že mali ísť partia golfistov s rodinami (resp tuším len manželkami) a mali sme spravený po celú dobu zaujímavý program aj pre negolfistov...potom sa to doma lepšie odôvodňuje :) (cestovka sa rozpadla skôr ako sa to uskutočnilo)
Ak chce niekto dobré nápady ohľadom čohokoľvek, píšte PM :twisted:
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Majiteľ ma poprosil nech dám vedieť, že budúci štvrtok nebude Colt Club otvorený pre verejnosť, tak nech sa tam niekto netrepe zbytočne.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Vo štvrtok 8.12. bude Colt Club pre verejnosť zatvorený.
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Členské poplatky pre dospelých na strelnici SAV BA pre rok 2012:

zápisné : 50 eur - platí sa len 1. rok

ročné členské základné pre účely ZP "E" : 50,-eur s možnosťou dokúpenia si 8 vstupov za zvýhodnenú cenu 50,- eur

ročné členské rozšírené: 220,- eur s neobmedzeným prístupom počas tréningových dní, možné zaplatiť aj v dvoch splátkach po 130,- eur

kontakt: 0904 112 111
dirty.harry
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa dirty.harry »

je mozne na sav strielat dlhu (okrem malorazky) ?
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

zdravim,
moc tam nechodim tak neviem, vzdy zabudam
ake su aktualne otvaracie hodiny Colt Club-u?
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"