Možno by bol priestor na slabšie laborácie nábojov a tým pádom by sa možno znížilo riziko smrtiaceho účinku na krátku vzdialenosť.
Revino: chvíľami mi prišli tvoje príspevky rovnako "energické" ako príspevky jedného môjho "kamoša" tuto z fora
Mno, ta podstate mne konkretne nadalej unikaKuro napísal:Ludkovia :
nejak vám všetkým uniká podstata.
10x28 Rubber nemá s humanitou ani pseudohumanitou nič spoločné.
na krátku vzdialenosť skor rozchodíte 9x19 FMJ ako toto.
Merito veci je, že zasahujúci nemusí mať vietor z inšpekcie, že čo ak zblúdilá , či odrazená strela usmrtí tetušku na balkone vzdialenom 100-200-1200metrov.
absolutna pravda, zmysel tejto diskusie je od urcitej odpovede najma o zapratavani disku servera, kedze neprinasaju nic nove.roman napísal:kks len som si na hodku odskočil do obchodu a nestíham sledovať množstvo kvalitných príspevkov.revino napísal:
roman
tvoj príspevok ma naozaj pobavil, nakoľko Zoida osobne poznám. ale si vo svojej váženosti schopný prispieť do témy aj niečim konštruktívnym, alebo budeš len trepať?
Nuž drahomilovaný Revino,
Zoida aj Kura osobne poznám, ich spôsoby vyjadrovania a argumentácie sú mi dôverne známe. To že táto debata už cca od 2 stránky nič podstatné nepriniesla je možno len môj súkromný dojem ale vzhľadom na to že som svojprávny dospelý jedinec, mám naň právo. Ak sa ti môj názor a komentár nepáči, mám pre teba radu : NEČÍTAJ HO
Nič konštruktívne už k tejto téme priniesť neviem a svoje ďalšie názory už v tejto téme ventilovať nebudem, pretože to postráda akýkoľvek zmysel.
howgh