Berger Hybrid Target 230gr. v predaji v Európe.

millos
prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Berger Hybrid Target 230gr. v predaji v Európe.

Príspevok od používateľa millos »

Cena tactical bullets 40,90eur-50ks a Target bullets 42,90eur. Bc 0.711 a 0.743. Idem na próbu objednať.
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

a odkial to beries ?? a do coho to chces dat?
millos
prispievateľ

Odkiaľ to beriem? Tak sa pokukaj po nete.: http://www.midwaydeutschland.com/apps/e ... mID=929558
Nie sú na sklade, ale objednávka im trvá podľa mojich skúseností s nimi tak do 10-15dní sú v Nemecku a cca 3dni doma. A kam ich dať? Do 300WM, 300RUM...napríklad.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

su ozaj ,,lacne,,

http://www.shooting-supplies.eu/en/prod ... t-vld.html

51,40 € 100 ks 210 gr
millos
prispievateľ

neviem či je to na tvojej stránke Hybrid Target bullets, alebo či je to VLD Berger, nestíham, nemám čas to pozerať, zaneprázdnenosť ma ničí, ale asi nie. Tie VLD som strielal pred páááár rokmi, veeeelice dobré strelivo, správne nalaborované v hunting robí zázraky, zabudol som v 300WM, ale steblá trávy mu sakra veľmi vadia vo vyšších rýchlostiach aj na 70 metrov. Ale to je o poľovačke, nebavíme sa tu o target strelive, veď to tebe nemusím samozrejme rozoberať. Ja si z Middway objednávam veľmi často, ale na príbuzného v Nemecku, lebo na Slovensko nemajú dobrú skúsenosť posielať veci, môžem potvrdiť z viacerých telefonátov s nimi. Darmo, sme zvláštna nátura my Slováci. Kedysi dávno my to posielali pomaly na dobierku, ale teraz úhrada dopredu, a trvá to 3x viac ako dodávka do Nemecka. Je to aj o dosť lacnejšie, keď si to objednám do Nemecka a dám poslať odtiaľ na Slovensko. Ale môžeš mi potvrdiť, že s USA cenami sa to nedá porovnať. _Ale aj to už som minulý týždeň vyriešil, známa tam lieta minimálne každý mesiac za dcérou, takže hurááá idem sa vyhrať s doplnkami na moju flintu.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Jo, tak to ti zavidim, luxusny dovozny servis :) ale z toho Belgicka su ozaj slusne ceny na Bergra- nedavno som odtial bral veci, postovne iba 12,5 €
millos
prispievateľ

Nepozeral som tých belgičanov, sú tam aj tieto Berger Hybrid?
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"