Prvykrat v zivote som z toho strielal, vystrelene 2 druhy streliva. Prva varka nedavno zakupene 8g, druha varka 7,5g POLICE. Nestrielam casto, preto je mozne, ze je to moja chyba pri strelbe, ale ten rozptyl, je to nebo a dudy .

Ano, tak, navyse je to skoro funglovka.cubitko napísal:Chapem tomu spravne, ze si vypalil na terc nejakych 10 ran a hned na to si zmenil municiu a dal dalsich 10 ran? Dalej... strielal si z Glocka prvy krat?
Uz som pozeral creva na nete, ze to potom asi pomenim. Ten prechod je ozaj des, to nevadi ked strielas na pachosa - 3 gombik na koseli, ale ked mas trafit na 10-15m z dvoch hlav pri sebe len tu vlavo, tak to 0,5 kilo na spusti - mat a nemat to je rozdiel. To ze odistujem 3 poistky len jednym tahom ma mierne .. znervoznujecubitko napísal:Vymenit stojinu 2,5 kg za 2 kg, ale to jemne odtrhnutie tam bude vzdy. Nikdy to nebude mat chod spuste ako CZta alebo USPcko.. Glock je urceny primarne na obranu a tam mi tento chod spuste maximalne vyhovuje, aspon v strese nechtiac neodpalis ked nechces.. pri gen. 4 v 9x19 luger, by som vymenil pruzinu http://www.bwarms.sk/new/glock.html citaj dole.