Tak som sa tu po dakej tej dobe semchodenia registroval, pretoze si urcite mame co povedat

Keby niekto chcel videa alebo fotky, popripade nieco vysvetlit tak kludne napiste.
Ja nosím už roky ostrý Walther P99. Keď je leto, je to tiež hrča, obvykle pištoľ na boku v priliehavom púzdre, na nej natiahnutá košeľa. Lenže, či je to zbraň alebo väčší mobil, či kapsička na cigarety, to už nie je viditeľná zbraň, zákon je splnený. Nemá zmysel filozofovať ako moc vidno. Keď sa na teba pozrie odborník a vie na čo sa pozerať, tak na obleku na chrbte vidí v záhyboch látky, že tam máš záves od podpažného púzdra už z pár metrov. Ale to, že niekto vie VYTUŠIŤ, že máš zbraň, to neznamená podľa zákona VIDIEŤ SAMOTNÚ ZBRAŇ. Rovnako je tomu aj u zbraňovej ľadvinky. Policajt, čo ma raz kontroloval pri dopravnej kontrole, tiež poznal ľadvinku podľa trčiaceho uška na rýchle otvorenie a suchých zipov po obvode a tiež ma len skontroloval a nepokutoval za viditeľné nosenie zbrane aj keď jemu bolo hneď jasné, že som ozbrojený.Marinada napísal:Tak mame tu leto a s tym spojene aj lahke oblecko. Ako som uz v inej teme spominal, tato zbran sa neda nosit skryte pod trickom/koselou. Skusal som vnutorne aj vonkajsie puzdro a vzdy vidno riadnu hrcu pod oblecenim.