Ruger Mk.III kal. 22LR

Používateľov profilový obrázok
strelec122
prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa strelec122 »

prikladam foto:
Obrázok

a este k nabojom:

nedojde k poskodeniu zbrane - hlavne zaveru pri pouzivani nabojov

High - velocity 370-410 m/s
Hyper - velocity nad 420 m/s
Stinger CCI 510 m/s

tieto strely s vysokou rychlostou nebudem pouzivat, stacia mi Standard velocity, no niekedy na skusku - ako to lieta ... :wink:

ale som sa vykecal ... to od radosti z noveho prirastku :lol:
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

strelec

Blahoželám k výbornej kúpe!

Podľa toho, čo som o tejto zbrani čítal jej HV náboje nevadia. Neviem ale, ako je to s Hyper - velocity, resp. s uvedeným Stingerom.

Ad rozoberanie

Aj po tých mesiacoch, čo ju mám ju občas skladám podľa obrázkov :D. Je to fakt malá maturita. A keď si už myslím, že to viem, tak prejde mesiac-dva a som zase na začiatku.

Pri bežnej starostlivosti je to však zbraň na celý život. Uži si ju! 8)
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Inac vsimol som si jednu vec, strelivo blazer co mas aj ty na fotke je na stranke vyrobcu oznacovane ako HV. Pritom na krabicke neni nic podobne pisane, a ja som aj v moskyte pouzival nan tu slabsu pruzinu, co je na standardne laboracie. Najblizsie to testnem ci to funguje aj s tou tvrdsou pruzinou. By ma zaujimalo ake strelivo to vlastne je.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Strelec: Rozoberanie ma tiež potrápilo ale už to viem aj poslepiačky, hlavne treba dávať pozor na tiahlo ktoré lingá na kohúte aby zaskočilo kde má. Hv mám odstrielaných cez 1000 ks rôznych značiek a zatial nevidno žiadne známky opotrebenia, jediný problém bol s magtechmi, praskali im dná a plyny fúkali kade tade. Puzdro robí fobus ale na lištu zabudni.

Obrázok
strelec122
prispievateľ

Panzer-vdaka

Zborka zbrane je v originale popisana na 4 stranky-slovensky preklad v jednej vete." Pri skladani zbrane postupujte opacnym sposobom. Mudre.Typicki Slovaci.
Este stastie,ze si tam vlozil obrazky a video,ale chcelo by to slovensky preklad-velmi by to pomohlo majitelom Rugerov.

R.
Listu som tam dal preto,lebo mieridla sa mi zdaju dost vysoko-takto sa mi lepsie mieri a casom si tam namontujem maly kolimator.
Pekne pazbicky,je to plast alebo drevo?Inak velmi pekne pazbicky ma typ Ruger MarkIII Deluxe Cocobola.Tie tak zohnat.Puzdro vyzera tiez dobre.

Dik

Kapula

Blazer-pokial viem tak su to naboje Standard, s HV som sa este nestretol.Tych nabojov su take mnozstva a typy,ze uz stracam prehlad a v kazdej predajni najdem nieco nove.
Naposledy upravil/-a strelec122 v 05 Máj 2010, 16:49, upravené celkom 2 krát.
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

strelec 122: Zborka zbrane je v originale popisana na 4 stranky-slovensky preklad v jednej vete.
Pri skladani zbrane postupujte opacnym sposobom.Mudre.Typicki Slovaci.
90% Slovenskych prekladatelov su lenive, neschopne a totalne zbytocne existencie. Prepacte OT, ale ked ich "odbornost",
ktoru mam denne na ociach, presiakla este aj na toto forum... fuj fuj :evil:
Mimochodom manualy prekladaju tie uplne najvacsie nuly, preto sa Strelec122 zborku naucis sam. :D
R
častý prispievateľ

Srelec122: drevo, cocobola, zle to vidno lebo som použil blesk. Deluxe cocobola má ešte krajšiu kresbu.
R
častý prispievateľ

spherixis: nie som si istý či je to vinou prekladatela alebo nejakého nekompetentného zamestnanca autorizovaného dovozcu, ktorý vie trochu anglicky (možno jediný vo firme) a dostal za úlohu preložiť návod... Z vlatných skúseností viem že ak si nechám niečo preložiť u sudneho prekladatela tak je vysoká pravdepodobnosť že to preloží správne. Ale stojí to peniaze.
Korben
občasný prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa Korben »

Chlapi, dam to sem lebo sa to velmi specificky tyka rugera MK I, II, III. Cize, velmi sa mi paci kombinacia ruger a koze, zatial som nasiel 2 take puzdra ale dostupnost je mizerna:

link

toto puzdro som si priamo z rugera aj objednal aj mi napisali potvrdzovaci mail, a nic :shock:
maju asi nejake slovensko v prdeli....

druhe je krajsie:

http://www.cabelas.com/link-12/product/ ... 529a.shtml

ale ked som sa pozrel na cenu postovneho do zahranicia, tak to je moc....

nepoznate nejakeho cloveka co by to vedel za rozumny peniaz kvalitne z koze usit?
R
častý prispievateľ

Korben: skús kontaktovať tú buchtu čo má reklamu na strelectvi.cz
Korben
občasný prispievateľ

pravdupovediac napadla ma...skusim..
strelec122
prispievateľ

Korben

No,tak to druhe puzdro vyzera velmi dobre.K nerezu by sa hodilo cierne a k ciernemu Rugeru zasa hnede,to by som hned bral.Aka by to mala byt koza-teda z coho? To neviem.
Dat to usit ,to by az taky problem nebol.
Naposledy upravil/-a strelec122 v 24 Jún 2008, 21:01, upravené celkom 1 krát.
Korben
občasný prispievateľ

Neviem z akej koze, asi z nejakej co vyzera pekne ked sa nacierni a je dost pevna(hruba) aby tam ta zbran sedela. To uz podla mna zhodnoti nejaky suster, co to bude sit...ide mi o to zistit tu na slovensku nejakeho cloveku ku ktoremu dojdem, ukazm mu obrazok, dam mu pistol nech si ju primera a usije to...len ci tu taky je,, to je otazka.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Korben

Myslím, že nič za to nedáš, keď napíšeš do fy Falco. Šijú super puzdra a možno budú radi, že si podľa tvojej zbrane budú môcť vyrobiť kopyto a dajú ti prijateľnú cenu. Ja som od nich teraz dostal puzdra na makarova a sedia naň ako uliate. Teda aj kožené vonkajšie aj nylonové vnútorné. Viac k tomu tu http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=13268#13268
strelec122
prispievateľ

Valdo

Akiho rebricek-nedopatrenim som tam zaradil cz-83 Jane.Myslel som samozrejme CZ122,ktora sa uz nevyraba a co sa tyka jej kvality-dost bola poruchova a musim sa priznat ,ze isty cas som uvazoval o jej kupe.
Davam prednost zelezu pred plastom,v tom sa zhodneme.

Sorry Valdo
Napísať odpoveď

Návrat na "Smith & Wesson a Ruger"