Zbroják, skúšky a literatúra

Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Pri podobných otázkach najlepšie brnknúť na príslušné oddelenie PZ (čísla sa dajú ľahko nájsť na nete) a spýtať sa rovno toho, kto to má v tom meste/okrese na starosti. V tomto smere mám s policajtmi veľmi dobré skúsenosti. Okamžite dali relevantné info a nikdy ma neposlali do prdele, že čo otravujem.
spherixis
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Dik Jack, to cislo mam aj v mobile. Pravda, ze niet rychlejsieho sposobu ako zistit, co chem vediet. Idem si v stredu po NP, tak si to ochotne vysvetlenie uzijem osobne...
Simoo
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa Simoo »

Zdravim vas!
Ako to tu tak sledujem nikto tu davno v tejto teme nebol... Po dlohom citani a hladani celeho tohoto prispevku som sa rozhodol. Pojdem to vyskusat na skupinu A. Nemate niekto link na niake aktualne otazky na skusky?
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Simoo
prispievateľ

Dakujem to som uz stiahol, len som myslel ci nahodou neni uz aj nieco novsie?!
spherixis
častý prispievateľ

Simoo:
Za prve vitaj!
Nic novsie nieje a nic novsie nepotrebujes.
Z toho tu sa ucia ludia, co idu robit teraz.
Simoo
prispievateľ

Ze dakujem za uvitanie!
Porovnaval som to so vsetkym co som doteraz natahal a je to asi najnovsie. Mam si este kupovat aj tu cervenu knihu co tu kazdy spomina alebo mi to bude stacit? Dakujem.
inspiring_lewin

Príspevok od používateľa inspiring_lewin »

Simoo: mne to stačilo. Mali by tam byť všetky otázky ktoré sú na skúške. Asi len jedna zmena tam je a to trestná zodpovednosť je po novom od 14 rokov a tam je asi ešte od 15r. Ale niesom si istý. Opravte ma ak sa mýlim.
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

janesk

Nemýliš. Trestná zodpovednosť je od 14-eho roku veku. S jedinou výnimkou. Pri trestnom čine sexuálneho zneužívania podľa § 201 je trestne zodpovedný až ten, kto dovŕšil 15 rokov. To píšem len pre istotu, keby vás chceli nachytať. :)
inspiring_mayer

Príspevok od používateľa inspiring_mayer »

V novej knizke je uz trestna zodpovednost po novom (14 r.). Aspon v tej, co som si objednal z martinus.sk.
Simoo
prispievateľ

Ako ste sa to ucili? Sak mne to do tej mojej makovice akosi vobec nechce ist :cry: :cry: :cry:
spherixis
častý prispievateľ

Ked ti to nejde, nauc sa len otazky a odpovede. Na skuske budes tahat z kazdej skupiny otazok po jednej. Znenie bude uplne rovnake.

Rozhodne ti ale odporucam, pred tym aspon precitat zakon o zbraniach a strelive 190/2003. A z trestneho zakona 300/2005 aspon paragrafy 24, 25, 26. Tie otazky z toho vychadzaju. Bude sa ti v nich lepsie orientovat, viac pochopis, menej budes musiet biflit.

Ako hovorieval jeden moj vyucujuci.. Zda sa vam to tazke? Uz ini to tu skoncili.... Obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Ja som si tu knizku 3X precital a za tri dni som to vedel recitovat.
Bolo to ale v case po statniciach, ked som mal mozgovu kapacitu asi na maxime! :wink: :lol: :lol: :lol:
Simoo
prispievateľ

Pokial by som to nezvladol na prvi pokus a poziadal by som pisomne o opravnu skusku je mozne ze by mi ju neumoznili opakovat?
spherixis
častý prispievateľ

Neuspesny ziadatel zaplati 800 Sk za kolok za opakovanu skusku a ked ani tu nespravi, tak by podla mna nemal ani mat zbran :D

Naucis sa to v pohode, nic to nieje.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"