ARES pohár 2012
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
ARES pohár 2012
Prvé kolo Ares pohára sa uskutoční 24.3.2012
Propozície na stránke www.aresklub.webnode.sk
Ak by ste sa chceli pred Tekovom rozstrieľať, vypiť si dobré presso z práve zomletej kávy, stráviť príjemné strelecké predpoludnie, ochutnať lahodný malinovopudingový koláč, oddýchnuť si pri prívetivom počasí 14°C, to všetko v cene štartovného 5eur...v sobotu o 9.00 začína registrácia na strelnici v Ludaniciach pri Topoľčanoch
Propozície na stránke www.aresklub.webnode.sk
Ak by ste sa chceli pred Tekovom rozstrieľať, vypiť si dobré presso z práve zomletej kávy, stráviť príjemné strelecké predpoludnie, ochutnať lahodný malinovopudingový koláč, oddýchnuť si pri prívetivom počasí 14°C, to všetko v cene štartovného 5eur...v sobotu o 9.00 začína registrácia na strelnici v Ludaniciach pri Topoľčanoch
- pištoľníčka
- prispievateľ
-
inspiring_hypatia
- pištoľníčka
- prispievateľ
polucias, termíny pretekov nie sú jasné dopredu, nakoľko sa prispôsobujeme aj iným súťažiam a hlavne podľa toho kedy môžu organizátori, ale nabudúce nahodím termín trošku skôr
- pištoľníčka
- prispievateľ
- pištoľníčka
- prispievateľ
robo, máš pravdu, presne v tom, že sa mýliš.
My sme mali 6 pretekov a Werty 4. Dopredu boli nahlásené termíny u Wertyho 4, aj u nás 4. Vtedy sa ani jeden termín nezhodoval. Nakoniec sa myslím dva termíny presúvali, takže z našich 6tich pretekov sa dva kryli s pretekmi v Tekove. Podľa dátumov som našla síce len jeden termín ktorý sa kryl, ale zdá sa mi že boli dva, to by ale musel niečo prekladať aj Werty oproti dopredu ohláseným.
Tekov:
1. kolo Tekovskej ligy 27. marec 2011
2. kolo Tekovskej ligy 22. máj 2011
3. kolo Tekovskej ligy 14. august 2011
4. kolo Tekovskej ligy 2. október 2011
Ares
6.3.
16.4.
14.5.
11.6.
17.7.
2.10.
a nieco okolo vs.sv.
My sme mali 6 pretekov a Werty 4. Dopredu boli nahlásené termíny u Wertyho 4, aj u nás 4. Vtedy sa ani jeden termín nezhodoval. Nakoniec sa myslím dva termíny presúvali, takže z našich 6tich pretekov sa dva kryli s pretekmi v Tekove. Podľa dátumov som našla síce len jeden termín ktorý sa kryl, ale zdá sa mi že boli dva, to by ale musel niečo prekladať aj Werty oproti dopredu ohláseným.
Tekov:
1. kolo Tekovskej ligy 27. marec 2011
2. kolo Tekovskej ligy 22. máj 2011
3. kolo Tekovskej ligy 14. august 2011
4. kolo Tekovskej ligy 2. október 2011
Ares
6.3.
16.4.
14.5.
11.6.
17.7.
2.10.
a nieco okolo vs.sv.
- pištoľníčka
- prispievateľ
-
inspiring_lumiere
Ďakujem všetkým zúčastneným, ktorí sa skutočne zúčastnili preteku tak súťažne ako aj mimo povinností pretekára.
Platí čo som povedal pri vyhlásení výsledkov a také kolá ako bolo to prvé radi pre Vás zorganizujeme so všetkým tým servisom okolo za 5 euro štartovného.
PS: hľadá sa zapisovateľka !!!! UPOZORNENIE:doposiaľ každá zostala do roka na materskej

Platí čo som povedal pri vyhlásení výsledkov a také kolá ako bolo to prvé radi pre Vás zorganizujeme so všetkým tým servisom okolo za 5 euro štartovného.
PS: hľadá sa zapisovateľka !!!! UPOZORNENIE:doposiaľ každá zostala do roka na materskej
- pištoľníčka
- prispievateľ
- pištoľníčka
- prispievateľ
Termín druhého kola Arespohára je zatiaľ nezáväzne 21.4.2012.
Napíšem sem, keby sa to zmenilo, prípadne nové infošky budú na stránke http://aresklub.webnode.sk/
Napíšem sem, keby sa to zmenilo, prípadne nové infošky budú na stránke http://aresklub.webnode.sk/