14.4.2012 Luger match 1

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

14.4.2012 Luger match 1

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Vážení strelci

Strelecký klub ŠKP LUGER Žilina pre Vás pripravil na deň 14.04.2012 kvalitný pretek na úrovni Level II s 8 parkúrmi a 139 ranami. Pre strelcov na prvých troch miestách sme pripravili pekné ceny : poháre a medajle. Na preteku bude zabezpečený guláš v cene štartovného ako aj nealkoholické nápoje. V prípade Vášho záujmu sa zúčastniť na preteku tak registrácia strelcov prebieha na www.shootingarea.eu. Tešíme sa na Vašu účasť.

S pozdravom
Podpredseda ŠKP Luger Žilina
Michal RADOLEC

Pretek je pristupny udajne aj strelcom čo niesu registrovany v SADS zaroven budu aj hodnotený.Take info som dostal po telefonate s usporiadatelom. Balistik
katko
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa katko »

keďže je to level II porozmýšľal by som nad poslednou vetou :)
BALISTIK
moderátor

Preto som to sem dal ,lebo som snima volal nevidia vtom nič zlé prečo by tam nemohli prist iny strelci.Ak som ich dobre pochopil je to level 1,naročnostou levelu 2.Viac info podaju oni.Alebo ?.... :lol:
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Chcelo by to jasné vyjadrenie organizátora.
V registrácii na SA je pretek vedený ako Level 2.
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

Na stránke SADS je to vedené ako level II. Prezidium schválilo dotácie na preteky Level II a Vyššie. Ak tam môžu prísť aj nečlenovia SADS tak by mali zmeniť aj na SADS level preteku, pretože buď je to podvod, aby dostali dotácie a zároveň prilákali aj nečlenov SADS alebo organizátor nemá ani šajnu čo robí. Alebo Balistik zle pochopil čo mu povedali (Riziko toho keď niekto niečo dá na fórum za niekoho iného, pretože vytvorenie účtu na fóre je velmi náročný úkon)

O tom či nečlen asociácie može prísť na Level II by som sa už ani nebavil.

Člen prezídia SADS O.P.

Balistik, v jednom príspevku píšeš Level II a v druhom Level I, čo si má neskúsený strelec vybrať???, nepríde tam potom zbytočne?
BALISTIK
moderátor

Preto som to tu zavesil aby sa ku tomu vyjadrili kompenentny ako si napr.ty In-finity!Volal som s panom na danom cisle,povedal som ze to vyvesim na forum,lebo vela strelcov nevedelo co ako!zvazoval som ucast ale olympiadu ako pozeram mozem cvicit aj v RS!Pisem a odovzdavam ako som kupil!Troska pravidla poznam tak viem ze je to ...
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Na stranke http://www.skpluger.eu/page/luger-match-suboj-druzstiev

je to napisane jednoznacne:

Názov preteku LUGER Match I - súboj družstiev
Level 2
Dátum preteku 14. apríla 2012 (sobota)
Prezentácia 08:30 – 09:00 hod.
Pretek 09:15 – 13:00 hod.
Vyhodnotenie 15:00 hod.
Región Slovenská republika, Žilina – Považský Chlmec
Poloha strelnice Strelnica „Riviera“ v Považskom Chlmci, 49°14´0“N,
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

OK, Balistik. V RS si zacvičíme. :-)
Peter Elektro
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

No chcelo by to ozaj oficialne slovo organizatorov lebo som sa už zaregistroval a v piatok som chcel posielat štartovne.
Velmi rad by som si prišiel strelit pričom by mi bolo jedno či budem na vysledkovej listine. :)
rob999
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rob999 »

to balistoil: vidíš Rastík? Niekedy je iniciatíva na ..... :wink:
BALISTIK
moderátor

Robi keby som nechcel tak to sem nedam :wink:
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

rob999:
Rasťo myslím dobre vie, prečo to sem dával.
Je imho oveľa lepšie, keď sa veci vyjasnia popredu tu než až v sobotu ráno v Žiline. Povoliť 'neoficiálne' na Leveli2 aj účasť Level1 strelcom by bolo zo strany organizátora nezodpovedné.

Jasné, že by to celé mohlo prebehnúť hladko aj s účasťou zopár neregistrovaných strelcov, ale veľmi ľahko aj nemuselo. A výsledkom by mohli byť naštvaní strelci z oboch skupín.
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

je to jednoduché, nech si kluby berú príklad z klubov ako ŠKP TN alebo Artemis. Mne sa ozval človek, že prečo zrazu nie je na shootingarea.eu zaregistrovaný do 1.kola SPL, keď sa tam osobne registroval... odpoveď jednoduchá - je to Level II a organizátor si dal tú prácu, aby si overil, či je každý registrovaný strelec členom SADS. Toho, čo nie je proste z registrácie vymazal.
Rovnako to fungovalo aj vlani na pretekoch Artemisu.

Každý usporiadateľ si musí byť vedomý jednej veci, že schvaľovanie pretekov do Level II je v kompetencii regionálneho riaditeľa IPSC (v našom prípade p. Pálku ako prezidenta SADS) a ten im kľudne za porušenie pravidiel môže Level II zrušiť na Level I. Ak chce niekto "zarobiť" na tom, že k členom SADS pustí aj nečlenov a dostane aj dotácie aj viac štartovného, tak riskuje to, že ak sa mu na to príde, tak príde nielen o dotáciu, ale tiež o body rozhodcov a organizátora, ktoré sú v prípade Level II dvojnásobné oproti Level I. Naviac si organizátor týmto rozhnevá strelcov, ktorí si pri súčasnej finančnej situácii vyberajú, na aké preteky pôjdu. Každý strelec totiž na pretekoch Level II a vyššie zbiera body za umiestnenie a ak sa zruší Level II, tak si zaň síce "zaplatí", ale nič z neho v podobe bodov nedostane.

Ak je pravda, že organizátor umožnil pretekať aj nečlenom SADS tak buď:
nepozná pravidlá, alebo:
chce nepoctivo zarobiť.
Oba prípady sú rovnakým prúserom.

A ešte je tu možnosť, že to Balistik zle pochopil
:twisted:

Doplnené: aj na www.shootingarea.eu je to Level II, a podľa aktuálne zverejneného zoznamu členov SADS tam teda traja momentálne zaregistrovaní strelci nemajú čo robiť (Mertl, Hyll, Tomašec)
Naposledy upravil/-a inspiring_wu v 05 Apr 2012, 13:49, upravené celkom 1 krát.
BALISTIK
moderátor

Marek nič som zle nepochopil,volal som s podpredsedom klubu kvoli tomu ze viacero strelcov nevedelo co ako.Neviem ci sa mam nonstop opakovat,konkretne som sa dotazoval niesom v SADS mozme prist?odpoved bola ano nerobime stoho vedu,budu vsetci hodnoteny!Nakolko viem ze ak je to level 2,vznikaju im problemy a nam strelcom take ze nebudeme hodnoteny!Osobne som temu zalozil aby sa problem vyjasnil!Viac nemam co dodat.Na zaver este toto,mojim umyslom bolo prilákat na danu akciu viac strelcov,vzhladom na info mne podane.Nechcel som nikomu uskodit ani ho zhovadit alebo kazit kšeft,len treba uviest veci na pravu mieru skor ako dojde ku nedorozumeniu.Lebo prehnat sa priklad s BA by nebola sranda,prajem pekný pretek!
Naposledy upravil/-a BALISTIK v 07 Apr 2012, 20:08, upravené celkom 1 krát.
RisoP
prispievateľ
Registered for: 19 years 8 months

Príspevok od používateľa RisoP »

Ahojte. Som žilinčan. Pôvodne som aj ja chcel ísť. Poznám chalanov z klubu šKP. Sám som ten klub zakladal. Viem aká je situácia. Lenže tento rok nie som člen SADS, tak na pretek nepôjdem. A ešte ďalšia vec, vôbec sa mi nepáči systém platenia do nedele 8. 4. A ak prídem v deň preteku tak 25 e. Mám pocit, že sa hrajú na megaklub s obrovskou základňou a tomu upravujú tie podmienky.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"