Brokovnice
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
Este som zabudol napisat, ze prehliadac najde aj Winchester SXP 1300, ale to nie je to iste, co SXP Defender.
-
bus driver
- častý prispievateľ
Peterson, mas pravdu, 1300 Defender a SXP Defender su pokrvne pribuzne, podla amikov na web forach su takmer totozne, co sa tyka niektorych dielov.Ta puska { SXP Defender } vyzera naozaj super.
-
inspiring_kirch
Ahojte..bus driver napísal:Tak,pumpa uz konecne doma,ej bistu,ale som sa nacakal.Nadherna Winchestrovka SXP Defender.Som rad,ze som nekupil Remington,vyzeral ako nedorobeny.Jednanie predajcu na vysokej urovni,dokonca mi ju doviezol do Roznavy,takze som nemusel ist do Blavy.Uz sa tesim na strelnicu.
Mozem sa opytat, ci uz si mal Ty alebo niekto z vas moznost defendera vyskusat a ak ano, ake si/ste mal(i) pocity ? Tiez by ma zaujimalo, ci je k tomu mozne zohnat v nasich zemepisnych sirkach nejake prislusenstvo, ako napriklad predlzenie zasobnika, weawer listu a ine doplnky. Na 1300ku som nasiel predlzku, ale neviem ci by to pasovalo ... Zvazujem totiz kupu tejto pumpy ...
Vdaka za info ...
P.s. : nema ju niekto v okoli BA zeby dal vystrelit ?
-
bus driver
- častý prispievateľ
Pumpu som este neskusal, s tym originalnym prislusenstvom na SXP Defender je bieda. Podla jedneho videa na youtube je vraj mozne namontovat predlzenie zasobnika urceneho pre 1300, ale je tam nutna nejaka uprava. Weawer listu namontuje hociktory puskar. Este sa da zohnat TRUGLO predne mieridlo, je to univerzalne mieridlo na hocijaku brokovnicu, co ma hladku hlaven, teda bez listy. Jednoducho sa zacvakne na hlaven. Momentalne ju ma v ponuke BW Arms. Ja som si kupil na SXP Defender taky univerzalny pruzny navlek na pazbu na 5 nabojov z Ebay a drziak na baterku z Dealextreme.Ono tych doplnkov na brokovnicu zas az tolko nie je. Uz aby sa ta zima skoncila, chcel by som si z nej konecne zastrielat.
Cinsky klon Remington 870.
Na US forach a shopoch to hladaj pod nazvom NEF (New England Firearms) alebo H&R pripadne Frano to predava pod nazvom Marlin, vsecko jedno len napis iny.
Krabica od mojej mala loga H&R a NEF vedla seba, tak isto na brokajde su na striedacku razene nazvy NEF a H&R.
Podla zahranicnych, hlavne US for, bez roblemove, sedi takmer vsetko prislusenstvo k Rem870 okrem hlavni.
Dokonca niektory tvrdia ze je to lepsie spravene ako sucasna produkcia 870tok priamo od Remingtonu.
Ja osobne som zatial velmi spokojny, vsetko funguje, zere to uplne vsetko od S&B Trapov, S&B alebo ARES 00Buck, S&B SLUG a neviem co este som skusal.
Jediny problem bol na zaciatku, ale jednoducho odstranene, trebalo trosku zacistit ustie nabijacieho tubusu, podla zbrojara to vyzeralo na zle zacistenie hrany po obrabani. Sposobilo to ze nesli naladovat naboje.
Riesil som to vo vlastnej rezii, ale nebol problem zo strany Frana to bud vymenit alebo opravit podobne u ich zbrojara len tebalo ist do NR.
Treba pri kupe si odskusat naladovat par nabojov a zacyklovat ci secko ide a v pohode. Predsa len je to cina asi no.
Iny problem som zatial nepozoroval.
Na US forach a shopoch to hladaj pod nazvom NEF (New England Firearms) alebo H&R pripadne Frano to predava pod nazvom Marlin, vsecko jedno len napis iny.
Krabica od mojej mala loga H&R a NEF vedla seba, tak isto na brokajde su na striedacku razene nazvy NEF a H&R.
Podla zahranicnych, hlavne US for, bez roblemove, sedi takmer vsetko prislusenstvo k Rem870 okrem hlavni.
Dokonca niektory tvrdia ze je to lepsie spravene ako sucasna produkcia 870tok priamo od Remingtonu.
Ja osobne som zatial velmi spokojny, vsetko funguje, zere to uplne vsetko od S&B Trapov, S&B alebo ARES 00Buck, S&B SLUG a neviem co este som skusal.
Jediny problem bol na zaciatku, ale jednoducho odstranene, trebalo trosku zacistit ustie nabijacieho tubusu, podla zbrojara to vyzeralo na zle zacistenie hrany po obrabani. Sposobilo to ze nesli naladovat naboje.
Riesil som to vo vlastnej rezii, ale nebol problem zo strany Frana to bud vymenit alebo opravit podobne u ich zbrojara len tebalo ist do NR.
Treba pri kupe si odskusat naladovat par nabojov a zacyklovat ci secko ide a v pohode. Predsa len je to cina asi no.
Iny problem som zatial nepozoroval.
-
inspiring_liskov