Kam tento vikend ?
Kam tento vikend ?
Ako tak pozeram, po 1. kole TL mame IPSCkari az do vikendu 14.4.-15.4.2012 volno. Alebo nie ? Viete o nejakom preteku ?
Zalozil som tuto temu aby sme si mohli navzajom povedat, kto a kde planuje preteky, pripadne ide na domace alebo zahranicne preteky v aktualny vikend. A vie nieco odporucit. V tomto pripade sa pytam na vikend: 31.3.-1.4.2012.
Zalozil som tuto temu aby sme si mohli navzajom povedat, kto a kde planuje preteky, pripadne ide na domace alebo zahranicne preteky v aktualny vikend. A vie nieco odporucit. V tomto pripade sa pytam na vikend: 31.3.-1.4.2012.
zilina 14.4.2012 
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
Mne funguje.Skus tento:
http://www.sskbn.sk/index.php?option=co ... &Itemid=54
Striela sa sice podla pravidiel SADS ale bez rozdielu kalibrov
,defacto aj s 22-kou a hodnoti sa všetko dokopy.V preklade LVRS(liga vikendovo-rekreačnych strelcov)
Novačikovia sa tam chodia naučit bezpečnosti a skusenejši zasa potrenovat a zabavit sa.
http://www.sskbn.sk/index.php?option=co ... &Itemid=54
Striela sa sice podla pravidiel SADS ale bez rozdielu kalibrov
Novačikovia sa tam chodia naučit bezpečnosti a skusenejši zasa potrenovat a zabavit sa.
Neviem, neotvori mi to ani za ... Ale tak moze byt, ze mi blbne komp.
Juuj inak tie pravidla SADS by som radsej nahlas nespominal, lebo ked to tu uvidi niekto, mame tu diskusiu na 4 strany.
Inak ked mi nieco do toho neskoci, tak dojdem.
Juuj inak tie pravidla SADS by som radsej nahlas nespominal, lebo ked to tu uvidi niekto, mame tu diskusiu na 4 strany.
Inak ked mi nieco do toho neskoci, tak dojdem.
Naposledy upravil/-a niko v 23 Apr 2012, 15:18, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_wu
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years
No,, ono to zas nie je tak jedno. Pokial si niekto napíše do propozícii že ide podľa pravidiel IPSC tak nech podľa nich ide.
V opačnom prípade je to len obyčajné zavádzanie strelcov!!!
Ako k tomu potom prídu poctivý organizátori pretekov, ktorý naozaj idú podľa IPSC? Nebudú nepriamo poškodený?
Nestane sa niečo ako "aj tam tí mali napísané že idú podĺa pravidiel a nakoniec si to upravili ako im to vyhovovalo"
Alebo nech tam jasne vypíše že sa ide podľa nejakých dedinských pravidiel (samozrejme, tie pravidlá by mali byť aj na webe k nahliadnutiu).
V opačnom prípade je to len obyčajné zavádzanie strelcov!!!
Ako k tomu potom prídu poctivý organizátori pretekov, ktorý naozaj idú podľa IPSC? Nebudú nepriamo poškodený?
Nestane sa niečo ako "aj tam tí mali napísané že idú podĺa pravidiel a nakoniec si to upravili ako im to vyhovovalo"
Alebo nech tam jasne vypíše že sa ide podľa nejakých dedinských pravidiel (samozrejme, tie pravidlá by mali byť aj na webe k nahliadnutiu).
-
inspiring_wu