Brokovnice

inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Ja som s mojou 870kou max spokojny. Ani jedna jedina zavada alebo problem. Pohodlna strelba. Vynikajuca ergonomia.
Je tam sice trosku vyssia cena, ale ta kvalita za to stoji. A o vela-vela " tuningovych " doplnkov nehovoriac. Stale hovorim o 870ke!
Na 887 este chlapci musia hodne popracovat.
Toho Defendera som kukal vcera v hermes....
No co ja viem. Cena relativne dobra / treba pockat co to bude za kvalitu /. Ale tie obrovske pismena na hlavni " MADE IN TURKEY "....
Co je vela, to je moc.
H&R som nikdy neskusal. Ale za tu cenu je to z coho vyrobene???
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa bus driver »

To MADE IN TURKEY si bielou farbou urcite zvyraznovat nebudem :D. Tie pismena su ozaj privelke. Ked brokovnica stoji v USA do $ 200,- , urcite by som od toho necakal dlhu zivotnost pri castom pouzivani. To je naozaj len pre Home Defence, teda minimum strielania. To je pri vsetkom tak, ze kvalita sa ukaze az casom.
Používateľov profilový obrázok
Sigarms
prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Sigarms »

no mne sa ta kvalita uz ukazala ale moja stala vyse 600 eur :twisted:
to len pripominam ten nedorobok 887ku.
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 10 months

Príspevok od používateľa Jean »

Myslim ze nic dokazovat netreba. Staci si precitat nazory v USA. Nebolo by problem najst prispevky kde majitelia boli spokojny a vystrelene mali cca 5000ks co napr pre mna na brokajdu je uplne postacujuce. Tento vseobecny nazor ze ak je nieco lacne nemoze byt dobre je u niektorych veci dost scestny. 90% prispevkov co som cital bolo pisanych v zmysle ze materialovo je na tom tento klon lepsie ako origo 870!
Sigarms
prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Sigarms »

je to pravda keby som si precital amicke fora dopredu rychlo si to rozmyslim. Tam sa ale zdvihne fon zavola na zakaznicku linku Remingtonu teta zaregistruje a konkretne na 887 posielali na vymenu casti podla serii .
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Presne tak, kvalita sa ukaze casom.
Prave z toho dovodu som ja pri kupe brokovnice stavil v prvom rade na rokmi, resp. dasatrociami overenu kvalitu. / 870 /.
,red sice zaujimavo vyzerajucim, ale " nespolahlivym " a " niecelkomocakavaniaplniacim ". / 887 /.
A opatilo sa!!!
limo222
častý prispievateľ
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa limo222 »

Mozem len potvrdit Madkillerove slova, jeho brocka funguje bez jedinej zadrzky (aj ked ja mam Supernovu k mojej spokojnosti :-)
Jean
prispievateľ

Pani kde nakupit Benelli Nova respektive Supernova ? Co som pozeral a aj zistoval ceny tak vsade to maju nejak moc draho. V CZ som so slugovou hlavnou za novu nasiel cenu pod 500€ co som aj ochotny za to zaplatit.

PS oplati sa priplacat za supernovu ? Hlaven si predstavujem cca 24"=61cm
limo222
častý prispievateľ

Ahoj,
na co ju chces? Na polovacku/holuby ci na strelnicu/sutaze a Home defence?
ja mam Supernovu a neviem si ju vynachvalit. Je to verzia Tactical, cize s kratkou hlavnou + predlzka zasobnikovej trubice.
Supernovu s dlhou hlavnou ma Jack, pokial viem, je tiez spokojny.
Predavaju ich napr. v Hermese, maju tam dokonca viac kusov, no pod 1000€ sa nedostanes. Ja som moju kupil v Ziline za menej, no len preto, ze im tam stala vyse roka a chceli sa jej zbavit...
Kazdopadne kupou Supernovi nespravis krok vedla ;-)
Stastnu ruku pri vybere pre teba najvhodnejsej.
Rasto
Rasto
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Mne sa doma vala jedna Supernova Tactical za 700E, stav novej zbrane a s predlzenym zasobnikovym tubusom.
limo222
častý prispievateľ

Tak tu niet o com, cena je vyborna... Keby som nemal moju, uz ti pisem :-)
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa Jack »

Presne ako píše Limo. Aj Jack je veľmi spokojný so Supernovou. Nebudem tu chŕliť superlatívy, ja som ju bral hlavne na vyblbnutie, preto som chcel niečo, čo ma bude len tešiť a nie jedovať. Supernova to splnila do bodky. Je ľahká, pritom perfektne zvládnuteľná, strieľam aj jednou rukou od boku. Funguje bezchybne, ľahko sa čistí a udržuje, aj po troch rokoch vyzerá ako nová. Vrátane laufu. Sústrel a krytie na pumpu tiež vysoko nadpriemerné. Trojica vymeniteľných chokov u mňa ale nachádza len limitované uplatnenie.
8)
A k cene asi toľko, že svojho času mi v Hermese ponúkli, že mi ju dovezú v takej konfigurácii, akej som žiadal (nič extra: pažba Comfortech, najdlhšia hlaveň, čierna farba) za 1000 až 1200 eur. Ani nechcite vedieť, za koľko mi ju nakoniec doviezol Fraňo! Presnú cenu vám nepoviem, lebo si ju už ani nepamätám, ale viem, že bez nejakého prílišného zľavovania ma vyšla určite pod 600 eur. Písala sa jar 2009.
:lol:
Tých 700 eur za Rasťov Tactical mi príde v norme, keďže v prevedení Tactical je o niečo drahšia ako Comfortech. A keby sa ma niekto pýtal, či ju odporúčam, tak jednoznačne áno! U mňa je to domáci miláčik, z ktorého si rada zastrieľa aj moja frajerka.

P.S.: Ak to niekto plánuje kupovať na taktické účely, asi by sa mal pozrieť po kratšej hlavni. Tých mojich 28 inchov je už dosť cítiť, ak s tým chce človek manipulovať aj v interiéroch...
:D
Rasto
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Pravdupovediac mam z nej vystrelenych do 70 nabojov a predchadzajuci majitel do 200.
Neviem co je to zavada a strielala z toho i moja 45kg frajerka :-)
Das tam vsetko mozne co zozenies v obchode az po magnumy, ktore som nestrielal.
Benelli je Ferary medzi brokovnicami.
Jean
prispievateľ

No kupil by som aj jazdenku ale 700€ za to obetovat nechcem. To radsej naozaj vycestujem do CZ a 480€ mam novu so slugovou hlavnou. Si myslim ze je to dost priepastny rodiel.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Rasto a aky mas lauf na tej pumpe ? da sa vymenit alebo je tam napevno?

(pytam sa ako debil, ale pumpu som mal v ruke asi tak raz a dovnutra som sa nekukal)
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"