"Webforum jar 2012" - Turany, 5.5. - 6.5.2012

Stretnutia WF v Turanoch sa

zúčastním
35
54%
nezúčastním
30
46%

Celkom hlasov: 65

inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

DUSO napísal:...Mal som nejake PM ohladom ubytovania. Tu som nasiel nieco v Trusalovej v chate a chatkach. Tie chatky by boli asi celkom fajn. Na ich stranke spominaju aj moznost sportovej strelby. Tie fotky su z turanskej strelnice.

Tu je link:
http://www.trusalova.sk/ubytsk.html
Takze trosku komplikacia.
V danom termine je v priestoroch ubytovni svadba. To znamena, ze maju skoro vsetko obsadene, resp. nemozu zarucit nocny klud pre hosti.
Viete poradit nieco ine v blizkosti?
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Používateľov profilový obrázok
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Pani, kto by chcel ten Apartmán Turany 745 ? Bolo by lepsie, keby v takom zariadeni byvala skupina z tej istej akcie, ako byvat na izbe s anonymom a modlit sa, nech nevycucha kvery pod vankusom zamaskovane a nevyvola paniku nie ?

Teraz trocha mimo temy, ale prosim nemazat ani nekritizovat:
Je tu niekto z Bratislavy co pojde na stretnutie a pozna puskara I. Spurneho ? Ak ano prosim PM.

Kto z vas pojde na stretnutie a ma moznost kupit cenovo vyhodne .44 Rem Mag ?
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Prosím každého, kto sa zúčastní akcie a je z východného Slovenska, aby mi do nedele 22.4.2012 napísal súkromnú správu.

Je potrebné uviesť, či príde na jeden deň alebo na dva, a tiež zaplatiť vopred účastnícky poplatok.
mab
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa mab »

ubytovanie v turanoch
http://www.turany.sk/ubytov/sps/sps_sk.html
7€/noc
Filip
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Filip »

Ak by niekto z BA mohol odviest 2ch ludi (samozrejme prispejem na benzin a vodicovu stravu a pitie :) ) tak mi prosim napiste PM, dakujem

edit: uz netreba
Naposledy upravil/-a Filip v 27 Apr 2012, 19:47, upravené celkom 1 krát.
DUSO
častý prispievateľ

Tymto chcem poprosit vsetkych co sa chcu zucastnit na stretnuti a su zo stredneho Slovenska aby mi poslali PM, kde v predmete bude "PRIHLASKA" a za tym nick toho co PM posiela. Nasledne v PM obdrzite cislo uctu na ktory poslete ucastnicky poplatok. V PM mi este napiste civilne mena s nick-mi tych ktorych prihlasujete. Na ktore dni maju ti prihlaseny zaujem o obed a ci noc zo soboty na nedelu planuju stravit na strelnici. Do poznamky pri uhrade bankovym prevodom mi potom napiste aj nick z vyssie spomenutej PM (prihlasky) . Nech mam podla coho vyparovat platby.

Dakujem.
DUSO
častý prispievateľ

Zatial mame 33 potvrdenych ucastnikov.
zapad: 16
stred: 11
vychod: 6
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

len drobny detail:

po dohode s organizatormi som na akciu pozval aj partnerov Legis Telum, takze je mozne ze priamo na strelnici bude mozne zakupit strelivo, trezory, vystroj a tak... podla toho co sa partneri rozhodnu priviezt :lol:
Dannyk
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Dannyk »

neviem ci platba stihne prejst z mojej banky do tvojej, tak poprosim trpezlivost =D
inak ruzombercania, ja pojdem autom, ak je zaujem a budem sa v sobotu vracat.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

podla dlhodobej predpovede 5-6.5 hlasia dazd

atmosferu to hadam nepokazi... bude gulas, jarmok :lol:
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Neexistuje zle pocasie, len zle obleceny navstevnik.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

ale ja sa nestazujem na pocasie,len davam ho do pozornosti ,aby si "survivalisti" nezabudli dazdnicek :lol:
Naposledy upravil/-a inspiring_newton v 30 Apr 2012, 17:47, upravené celkom 1 krát.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

po dnešnom upresňujúcom telefonáte s Dusom chcem západniarom oznámiť, že tí , ktorí budú len v sobotu- bude im v Turanoch pri registrácií vrátená suma 4eurá( ktorá predstavuje nedelný obed)

Ja som totiž zle pochopil (i prečítal) Dusove organizačné info a vyberal som 13eur paušálne. (Ja osobne som taktiež uhradil 13eur.)

Týmto sa chcem dotyčným účastníkom ospravedlniť a ako satisfakciu dám do placu kartón nealko piva
mab
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa mab »

doveziem mensi gril, uhlie, plastove taniere. kto si co donesie moze grilovat. bude k dispozicii pre vsetkych :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."