"Striela sa sice podla pravidiel SADS ale bez rozdielu kalibrov" toto je pár príspevkov dozadu.
Takže....
Ale nie o tomto je vlakno, však?
Ako napísal Balistik, tento víkend čo ja viem tak je ŠSS v RS, a áno, tam sa ide striktne podla dedinských pravidiel
Ale na druhej strane celkom dobrý tréning
A čo si sa neohlasil že prišiel webforak? nezmenilo sa nič ani po klobasach.Čakali tam až dokedy sme všetci neodišli.Vyzera to že je o dalšiu strelnicu na SK menej aj ked spravcovia to nevzdavaju....
Presne ako pise Rasto, obsadili palebnu ciaru a nechceli odist. Nepomohla ani rozumna rec, ani prichod Policie...
Ale aspon sme si fajn pokecali pri klobase
Tak toto bola veru dobrá haluz, no ale zase na druhej strane vžime sa do kože majiteľov tých pozemkov..........nuž nik z nás nevie ako je to teda majetkovo vysporiadané.
Rasto, bzucko1: tiež neviem, že aké sú tam vlastnícke vzťahy atď., to máte pravdu. Ale tie súťaže fakt mohli nechať strelcov odstrieľať, pretože mnohí tam prišli dosť zďaleka, minuli benzín, minuli si deň víkendu atď. To je normálna empatia, slušnosť. Ak by povedali správcovi, že kým sa nevysporiadajú pozemky, tak nemá plánovať žiadnu ďalšiu akciu, pretože im to budú blokovať, tak to je tiež normálny spôsob, ale takto prísť na dlhodobo naplánovanú súťaž a bez varovania tam štrajkovať? To nie je normálne. Najmä pokiaľ ide o vlastníkov metru štvorcového, ktorý im je aj tak nanič. Môj známy mal kedysi problém, potreboval k svojmu domu dotiahnuť kábel poskytovateľa internetu a nedalo sa to urobiť inak ako cez pozemok nejakého združenia záhradkárov. Skúsil s nimi teda jednať. Vypýtali si 2000 korún na mesiac za to, že pod ich pozemkom pôjde kábel. Toto bude bojím sa podobný príklad, majitelia časti pozemku si myslia, že správcom strelnice pustia žilou a že ide o neviem akých zbohatlíkov, ktorí si môžu dovoliť zaplatiť odkup pozemkov za nimi určené sumy ktoré sú úplne odtrhnuté od reality.
Toto bude asi nejaký nový "úkaz" v tomto štáte toto doslova prenasledovanie strelcov rôznymi skupinkami psychopatov, polobláznov, narušencov "obávajúcich" sa neviem čoho atď.. Pred nedávnom tak isto tzv. záhradkári v Komárne, teraz toto. Tak ma napadá, keď každý deň pozerám správy, kto vlastne potrebuje psychotesty? Kto sa tu správa ako nepríčetný? Sme to my, strelci? Alebo napr. zhúlený, opitý, zdrogovaný vodiči, rôzny dementi za volantom 20 tonových kamiónov, blázni čo lietajú po obytných zónach 130 atď.?
Netyka sa to sice temy kam tento vikend ale ked uz ste to nacali tak pridam jeden postreh aj ja..
Mame v sali strelnicu ktora funguje od roku 1978..Ku strelnici patrili aj nejake male pozemky situovane za valom.Medzicasom sa tam uhniezdili zahradkari a vlastne az do sucastnosti su tam vsade zahradkari.(niekto mal sikovnu ruku na katastri).Vkuse robia problemy.Strelnica ma vsetky opravnenia a dokumenty aby mohla normalne fungovat. A napriek tymto veciam sa stazuju na buchot a citia sa byt v ohrozeni..Najnovsie sa za strelnicou zacali stavat domy takze to budu opat dalsie prietahy..
Ako bolo spomenute..otazka znie: Preco prave strelci by mali robit psychotesty?? Ked sa pozrem po okoli je mi na bliti z "beznych"ludi ktori tu ziju..
Moja tema a teda uzatvaram debatu o zahradkaroch! Organizatorov vsetkych pretekov zaroven ziadam aby pretekarom podobne zalezitosti oznamovali s predstihom vopred, pokial je to mozne. Aby sme predisli pripadom, ako bol ten v Banovciach.