"Webforum jar 2012" - Turany, 5.5. - 6.5.2012

Stretnutia WF v Turanoch sa

zúčastním
35
54%
nezúčastním
30
46%

Celkom hlasov: 65

Používateľov profilový obrázok
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Pani, bolo mi ctou sa s vami vsetkymi stretnut a spoznat vas. Som velmi rad ze sa vam pacilo, a pokial sa znovu rozhodnete urobit stretnutie v Turanoch, alebo snad u nas v Istebnom (snad sa dovtedy nasa strelnica dorobi), tak sa vynasnazime zorganizovat este zaujimavejsie akcie.

P.S.:
Nomed - Duso ma doma dobru opatrovatelku, ta ho vylieci :lol:

Rudo - to tvoje "pluvatko" bolo super. Ani tak moc nekopalo :twisted:

Panzer - tvoja "malorazka :twisted: " prekvapila ked presla vestou
siver
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Bolo super :!:
Aj prednášku som si vypočul do konca .... len pri ceste domou som si musel pri Žiari streliť do kolena jeden Luger - aby som nezaspal :lol: Škoda, že som nemohol prespať.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Ja by som tiež chcel poďakovať všetkým organizátorom, prednášajúcim aj účastníkom za výborne strávený víkend.

Špeciálna vďaka prednášajúcim za vynaloženú námahu a rozsiahlu prípravu. Ak som správne videl, Vaquero mal ešte pripravené relatívne veľké množstvo materiálu, snáď sa k tomu nabudúce dostaneme.
Keby všetci sudcovia a prokurátori boli ako Panzer a Vaquero, tak by to na SK vyzeralo trocha inak.

Školenie prvej pomoci bolo veľmi prospešné, len neviem či by som dokázal tie veci aj reálne využiť keď "figurant" kričí od bolesti a všade je krv. Dúfam, že to nikdy nebudem nútený zistiť.

Počasie sme mali naozaj krásne, dokonca som nešiel v daždi ani cestou domov, len som medzi Martinom a Žilinou išiel asi pár minút po nejakej prehánke, ale bol to tak krátky úsek, že sa mi ani nejak výrazne nezašpinila motorka. :D

Čerešničkou na torte bola výstava zbraní pred obedom, kde sa dali vidieť zaujímavé kúsky a bola to aj to dobrá inšpirácia.

All in all, vynikajúca akcia. Ak ďalšie stretnutia budú aspoň takto dobré, tak sa máme na čo tešiť.
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Este pre tych, co zaujimalo odkial som mal tu svajciarsku bundu:
http://www.whshop.cz

V sucasnosti maju 30% zlavy. Neviem ci sa to tyka aj e-obchodu. Celkom slusne zasoby vyradeneho armadneho tovaru. Na eshope som to vsak nevidel. Jazdim tam 2 krat do roka. Ak by ste cosi chceli, nie je problem doniest.
inspiring_tharp

Rudo,
Tie linky na fotky a videá by podľa mňa bolo lepšie poslať formou PM a nie takto hodiť na fórum. :D

Inak o čom boli tie posledné dve videá? :lol:
Rudo
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Rudo »

Sakra ... neuvedomil som si, ze su tam. Tie dve posledne videa su z intraku, kde sme byvali. To mal byt dokazovy material o tom, ako tam bolo "ticho".

Odkaz na fotky a videa poskytnem cez PM.
Naposledy upravil/-a Rudo v 07 Máj 2012, 15:03, upravené celkom 1 krát.
agger
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa agger »

Vyborna akcia, skvela organizacie. Bolo faj vidiet tvare za nickmi. ;)

Dakujem a tesim sa na buduce.

PS: Rudo tie fotky fakt nie su na verejne pouzitie.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Rudo napísal:...Tie dve posledne videa su z intraku, kde sme byvali. To mal byt dokazovy material o tom, ako tam bolo "ticho".

Odkaz na fotky a videa poskytnem cez PM.
tak co sa dalo cakat za 7 eur/ noc :lol: inak neviem ci vedla nebyvala ta fesna blondinka 8)
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Kde začať, keď všetko už bolo napísané? :twisted: Bola to výborná akcia, pomer cena/kvalita bol fantastický :lol: super ľudia, super jedlo, počasie vyšlo, čo dodať? Jediná nevýhoda, že sa nedalo strieľať aj v nedeľu, ale program sme mali aj v nedeľu dosť bohatý, tak to tak nebolelo :)

Ďakujem organizátorom, ďakujem Panzerovi a Vaquerovi za stručnú 4 hodinovú prednášku :lol: kde sme si oživili mnohé veci a nejaké nové pochopili. Butvin nám zas v nedeľu ukázal, že eutanázia nie je jediné riešenie , takže aj on má moju vďaku. Balistik a Zdeno Mertl sa o nás postali na stagoch, ukázali nám čo a ako, ďakujem aj tým. Najväčšiu vďaku má u mňa však DUSO, takú, že to zvýrazním tučným písmom, DUSO ďakujem. Jeho bazírovanie na bezpečnosti, ktoré zaručilo pokojný priebeh, to že bol ochotný veľmi dlhú dobu na streľbu iba dohliadať bez toho aby si sám strelil, jeho rady strelcom na mierenke... bolo toho veľa, z Dusa išla ochota jednoducho stále, ako na streleckej čiare, tak v kuchyni - rešpekt. :)

Panzer: oprava, mňa niesol iba Madkiller, ale inak by to sedelo :lol:

Rudo: Nábojnice .44 magnum sú Mike75, ale ten ich myslím nezbiera, tak si ich môžeš asi nechať.

Fotky som nejaké robil aj ja, ale iba zbraní na výstavke, keď budem na poriadnom nete, tak ich sem zavesím.
Mike75
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mike75 »

Zoidberg37 napísal: Rudo: Nábojnice .44 magnum sú Mike75, ale ten ich myslím nezbiera, tak si ich mozes asi nechat....
Potvrdzujem, su tvoje ;-)
Naposledy upravil/-a Mike75 v 07 Máj 2012, 22:31, upravené celkom 3 krát.
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Aaale no tak. Uz nas tolko nechvalte lebo mi nejak zacalo prsat do nosa, posledne dni. Ale musim priznat, ze slova chvaly vzdy potesia :wink: .

Na rukach sme s Butvinom nosili madkillera. Fakt uz neviem za co ale asi si to zasluzil :lol: . Musim k tomu este povedat, ze som bol prekvapeny ako lahko to islo :shock: . Vzhladom na to, ze je to fakt kus chlapa.

Nomed: Rebra ma este pobolievaju. Mam podozrenie, ze Butvin sa do toho nazorneho predvadzania vzil az moc a aby zvysil autenticitu chcel vyrobit nejaky pneumotorax. A to sa este divim, ze som mu z pliec nespadol, ked som sa snazil napravit polohu mojho hrudneho kosa oproti jeho plecu. Bol som nan napichnuty prakticky celou svojou vahou. Nabuduce bude figurant on :twisted: . A este musi za mna odlopatovat celu zajtrajsiu brigadu na strelnici :twisted: :twisted: :twisted: . To este nevie :wink: .

Este chcem takto verejne podakovat svojej polovicke za pomoc a podporu pri organizacii stretnutia. Prebrala na svoje plecia kopu starosti s obcerstvenim a proviantom.
Naposledy upravil/-a DUSO v 07 Máj 2012, 22:40, upravené celkom 1 krát.
inspiring_tharp

Panzer napísal:Pri pohľade na Zoidberga neseného DUSOm a Butvinom na rukách som úprimne ľutoval, že nemám foťák.....
Zoidberg37 napísal:Panzer: oprava, mňa niesol iba Madkiller, ale inak by to sedelo :lol:
Toto neuhráš, videl som to aj ja. ;) Ty si bol test, a potom niesli madkillera.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Vďaka bers, už som si začínal myslieť, že som mal vidiny. Mám to stále pred očami - DUSO a Butvin ruky spolu, dobrovoľník na nosenie. Vysmiaty zoid naskakuje, rozdáva úsmevy a V-čka na všetky strany. Po pár sekundách naskakuje na jeho miesto UF-kár* madkiller a je nesený akoby nič. 8)

* UF - univerzálny figurant :D
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

:shock:
kua, tak to si ja zas vobec nepamatam, asi som bol este v soku z toho pohladu na zem z vysky Butvinovych pliec
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Panzer napísal:Vďaka bers, už som si začínal myslieť, že som mal vidiny. Mám to stále pred očami - DUSO a Butvin ruky spolu, dobrovoľník na nosenie. Vysmiaty zoid naskakuje, rozdáva úsmevy a V-čka na všetky strany. Po pár sekundách naskakuje na jeho miesto UF-kár* madkiller a je nesený akoby nič. 8)
* UF - univerzálny figurant :D
Hej, predchádzalo tomu demonštrovanie držania rúk záchrancov najprv normálne proti sebe s prevlečením mikiny a až potom rúk spojených do štvorca. To už nastúpil Zoidberg37 a nebol veľmi presvedčivý pacient. :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."