"Webforum jar 2012" - Turany, 5.5. - 6.5.2012

Stretnutia WF v Turanoch sa

zúčastním
35
54%
nezúčastním
30
46%

Celkom hlasov: 65

Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Zoid by bol presvedčivý v policajnej Kirasse. Keď si ju dal na seba u mňa v robote a začal s ňou pobehovať- stačilo by zakopnutie a museli by asi dojsť hasiči na vyprosťovanie :D
(žartujem)
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Aha vy hovoríte o tom spojenom stoličkovom nosení, ja že o tom stúpnúť na nohu, pritiahnuť, potom chytiť pomedzi nohy a dať na plecia, to ma dvíhal iba madkiller, tak áno, sorry Panzer :)
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Koľko nás nakoniec vlastne bolo? Prišli všetci prihlásení, resp prišli aj nejakí neprihlásení?
peterson
expert

musím ospravedlniť Sauera- mal príjsť aj s kolegom, ale skolila ho horúčka krátko pred Turanmi.
Škoda je to hlavne preto, že prednášku mohol doplniť vyšetrovateľ, ktorý je medzičlánok medzi mnou a Vaquerom

Trochu ma mrzelo, že som občas drzo doplňoval Vaquera v otázkach úkonov prípravného konania za PZ
inspiring_shannon

Príspevok od používateľa inspiring_shannon »

Mna to tiez velmi mrzi, rad by som si predmetnu prednasku v podani vyssie spomenutych panov (okrem ineho) vypocul, v pripade zaujmu a otazok mozno aj doplnil z mojej casti prace v celom procese, ktory je samozrejme prepojeny a jeden clanok nadvazuje na iny. Snazil som sa chorobu vylezat, ale vzhladom, ze aj v praci ma co-to caka, predlzenie PN som neriskol.
Verim, ze to vyjde nabuduce a spoznam novych, fajn ludi, z tejto nasej relativne uzkej streleckej komunity.
peterson
expert

už teraz môžem prisľúbiť konanie "Stretnutia západu II " niekedy leto-jeseň.

Určite bude na mieste aj prednáška s hviezdnym obsadením všetkých OČTK a na škodu nebude ani advokát(držiteľ ZP) prípadne súdny lekár
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

DUSO napísal: Este chcem takto verejne podakovat svojej polovicke za pomoc a podporu pri organizacii stretnutia. Prebrala na svoje plecia kopu starosti s obcerstvenim a proviantom.
Tak k tejto pochvale pred "naštartovanou vétrieskou" sa plne pridávam. Nielenže Dušova polovička perfektne zvládla vydávanie stravy a lahôdkového tovaru (nealko pivo a sladkosti), ale na výstavke zbraní mala veľmi pekné kúsky a referovala o nich s veľkou znalosťou veci! Respect!
peterson
expert

v porovnaní so SAVkou to bolo komornejšie, ale určite o to srdečnejšie.
Bola skvelá uvoľnená atmosféra, užíval som si to. Na SAV som málo stíhal kvôli povinnostiam, ale v Turanoch moja duša krochkala blahom, fakt som relaxoval a bolo fajn.

Duso u mňa narástol, je to skvelý "malý-veľký chlapík"

Ten víkend nám skráktka priali i nebesia- doslova !

Kurnik, ale už mi niekto pošlite niake fotky do PM alebo na mail :)
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Na mňa to pôsobilo ako logické pokračovanie stretnutia v SAVke, absolvoval som obe a musím povedať, že bolo pre mňa opäť povzbudzujúce stretnúť sa s ľuďmi rovnakého zmýšľania, ktorí mi dávajú silu presviedčať svoje okolie o pre nás samozrejmých veciach a zlákať ich na strelnicu, kde väčšina skrytých pacifistov podľahne a dáva jednu ranu z 58-my za druhou.
peterson
expert

hej, Filipov expanz- fullauto - vystrelil z treniek aj správcu strelnice :D

Mňa dostala tá ozvena po každej dávke
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Ja som sa v tej chvíli potešil, že bude na skúšku nejaké full auto, ale moja radosť bola predčasná.
Filip
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Filip »

Vaquero napísal:Ja som sa v tej chvíli potešil, že bude na skúšku nejaké full auto, ale moja radosť bola predčasná.
Poznam par zberatelov co na povolenky maju rozne kusky, ale bohuzial vacsina pri dnesnych pomeroch nie je velmi ochotna s tym chodit von, tobozto "pukat" na strelniciach... takze bohuzial ak chce niekto robit hluk tak nam zostavaju len expanzy :(
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Páni,

a to tam inak nikto iny nefotil ? vsak prvy den si pamatam, ze tam niekto pobehoval s fotakom a cvakal jak o dusu, ci to bolo iba do spisu pre poverene organy ? :)
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

No Mira som videl tam pobehovať s nikonom. Nože nám rozošli do PM fotečky. ;)
Daskaz
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa Daskaz »

Panzer napísal:Tak k tejto pochvale pred "naštartovanou vétrieskou" sa plne pridávam. Nielenže Dušova polovička perfektne zvládla vydávanie stravy a lahôdkového tovaru (nealko pivo a sladkosti), ale na výstavke zbraní mala veľmi pekné kúsky a referovala o nich s veľkou znalosťou veci! Respect!
Dakujem za poklonu...

K tej vystavke: Pekne kusky su Dusove, ja som vlastnikom iba toho AROWa - pani bol tam iba jeden, tie ostatne 2 pokracovania sa uz nazvom AROW nepysia a preto su Dusove :D:D:D ... Ale strielam mierenku z tej .45-ky, ktora je vraj IPSC special :D, pre mna skor KVZ special :D
berserker napísal:Koľko nás nakoniec vlastne bolo? Prišli všetci prihlásení, resp prišli aj nejakí neprihlásení?
Nieco k statistike:

Pocet prihlasenych: 43
Pocet pritomnych (niektori sice iba v sobotu, ale to je ich chyba :D): 41

Nedosiel Vaquero+1 a uz spominany Sauer a Sauer+1, ale zato nas poctil navstevou neprihlaseny Roman (nastastie sme ratali s tym, ze sa to moze stat... takze gulasu bolo nazvys)
peterson napísal:už teraz môžem prisľúbiť konanie "Stretnutia západu II " niekedy leto-jeseň. ....
To sa akoze stretavate len zapadniari??? A bez nas? :D:D:D
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."