Streľba vo Vrakuni

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Romanos: nemám písomný fond ako Gunslinger- ale ani jeho obsiahle príspevky by nevyčerpali môj komentár k Pentagonu. :wink:

Budem ti len kratúčko oponovať k tvojím postrehom ku kvalite života v tom ehmm "obytnom dome"

Aby ťa nemýlili kamery na vchode č.40,42 a dvojvchode 34-36. Na tie kamery si feťáci a asociáli zvykli ako na výkaly ležiace v rôznych častiach vestibulu. Rozdiel je len ten, že sa tam častejšie upratuje. Ale je to tam niečo na spôsob upratovania v maštali. (ak by si mal s lopatou stíhať každú kravičku- došiel by si o nohy i ruky :D )
Stretávaš tam stále tie isté ksichty, dokonca sa pridali tie, ktoré sme vytlačili z obytného skvostu v našom rajóne.
Názorný príklad tu:
Obrázok

Obrázok

Obrázok

-------------------------------------------

ešte má ktosi chuť polemizovať na tému "ľudia žijú rôzne..." ? :D
inspiring_dhawan

Príspevok od používateľa inspiring_dhawan »

hm, to vyzera jak byvaly kulturak vedla Pentagonu. Pamatam si casi ked tam ficali rodiny z detmi, kulturne akcie, bolo to male komunitne centrum. Ale nekdo to zavrel, a dneska to vyzera takto? Super...
Problem opustenych budov, hned sa tam nekdo ubytuje a doriesi to. V mojich AS zaciatkoch som preliezol vela opustenych budov v BA a videl som vselico. Mozme to brat ale aj z tej lepsej stranky, zaclonky - aspon to tam zutulnili :D
Uznavam ze samotny Pentagon je ten najhorsi mozny panelak co poznam, ako semeniste vsetkeho mozneho. Ja tam nastastie nemusim chodit a preto ma to nejako neohuruje. Len som vravel ze tam ziju aj slusny ludia, a vramci moznosti sa snazia vytvorit si priestor aj pre normalne zitie, pricom ich snazenie nieje uplne beznadejne. Ale hlavne ten panelak netvori cely priestor meskej casti. Tak ako to tu bolo prezentovane.
canis lupus
prispievateľ
Registered for: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa canis lupus »

trosku to tu ozivim :twisted: byvam vo vrakuni 16 rokov,mam 21,takze skoro cely život...moj nazor je ze bolo horsie...pri pentagone som chodil do skoly na zakladnu 2 roky,a ziadna slava...skusali tam na nas rozne praktiky,ale vzdy to bolo bububu...ide o to ze chodia v tlupach....vo velkom vekovom rozpeti pricom ti najmensi su najhorsi.teraz tam mam blizko pentagonu frajerku...po deviatej chodi von len so mnou...raz si isla o pol noci s kamoskou zapalit a cakat na mna.ako som si tak kracal videl som pri nich uz dvoch prisavnikov.ked ma zbadali,povedali ze uz je tu,a mladenci odkracali....nakolko som clovek ktoremu mozte skakat po hlave,ale ked ide o mojich blizkych....tak som ich dobehol,v klude som im vysvetlil ze je to moja frajerka,nech sa to neopakuje....vicitili asi ze to nenni ok ospravedlnili sa a odisiel som.ako som tak odchadzal k frajerke,este vykrikovali ze ma uznavaju a ze som frajer,co som neriesil,lebo viem ze je to bububu.toto je jedna z prihod ked som uz starsi a rozumnejsi....mam aj velmi zle skusenosti kedy som z krcmy u draka(bad brothers) odchadzal zo 40 stichmi na tvari....skinheadi spolu s indianmi a narkomanmi dosli do podniku....asi tolko k tejto situacii.ale ako tu uz niekto povedal...casom si zvyknete...zakladom je nikdy nebyt sam a ak tak byt pripraveny....horsie je ze priatelka ma dva a pol rocnu dcerku a mrzi ma ze ked idu na ihrisku mala sa nema kde hrat a priatelka si nema kde sadnut.... :( k tej strelbe....bol to diler....asi niekomu vadil....je mi to jedno,no nie je mi jedno ze to bolo za bieleho dna v dost frekventovanej oblasti.stastie ze sa nenasla zabludena gulka v nevinej obeti....
peterson
expert

Romanos: tie fotky sú neni z Vrakune, ale z jednej ubytovne(v mojom revíri), ktorú si takto "vybývali" nájomníci snedej pleti spolu s narkomanmi.
Naokolo už sú novostavby a toto mali v susedstve mladé rodiny, ktoré si tam kúpili nie lacné byty...
inspiring_dhawan

Aha velmi podobne, tak si mi nechal nadej ze to tam vyzera lepsie, odkedy sa clovek presuva autom, a nahodou tam nezabludi nema sajnu. Ale je dost mozne, ze to vtych castiach vyzera rovnako.
Chodil som na ZS Bieloruska, 50m od Pentagonu, hral sa cele detstvo na Medzjarkoch za cestou od P(3 kruhy panelakov - to bolo najlepsie vymyslene sidlisko pre deti). Okrem detskych bitiek, som dostal len raz zlahka od cigancat podporovanych opitym straznikom, ked sme sa nedovolene ako nastrocny pohybovali v mieste, kde stavali panelaky novej Vrakune. Ked moja zena kocikovala moje prve dieta napadol ju nejaky uchyl - vo Vrakunskom lesoparku za bieleho dna, zena tvrda povaha mi otom povedala az ob den, a nijako som ju neprinutil ani k popisu natoz k oznameniu. Samozrejme sa podvedome vyhybam problemovym prechodom, nocnym blbnutiam a naj.. skupinkam.
peterson
expert

napísal som , že individuá z ubytovne na fotkách sa presunuli do Pentagonu a okolia.
inspiring_dhawan

Rozumiem, prehliadol som, vramci mojich elaboratov :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"