APSS - Strelnica Devičany 100 - 500m 26.5.2012

eager_hamilton

APSS - Strelnica Devičany 100 - 500m 26.5.2012

Príspevok od používateľa eager_hamilton »

Pozývame Vás na strelnicu do Devičan a tešíme sa na Vás.
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Ake budu terce ? aspon zhruba .. dakujem
eager_hamilton

Príspevok od používateľa eager_hamilton »

Tak na vsetky vzdialenosti bude rozptyl, ak sa mi podari ich dat vytlacit tak tie, ktore su na stranke -kruhy- ak nie tak nieco podobne. A potom este nejaku tzv. vojensku disciplinu na kazdu vzdialenost, mali by byt dva limity, mozno nejaky balon, cd alebo nieco podobne.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Vdaka za info
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Blahozelam Hrochovy k peknemu umiestneniu. Skoda, ze sme nemohli strielat dlhsie a na vaecsie vzdialenosti. Tam apelujem na organizatorov ci by sa nedalo odburat nejake strielanie do pidi figuriek na 400m a dat takticku strelbu na figuriny 200 az 600. Dvaja strelci sucasne a vyhodnotenie padla nepadla, cas a body. Jednoducho vystrielat kopec nabojov aby Hroch nemohol vyhrat, lebo je lenivy prebijat. :wink: 8)
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Gratulacia AKImu a Hrochovi. Jedina (moja) skoda je, ze som im umoznil takymi skolackymi chybami vyhrat.... :twisted: Holt menej kecat v medzicasoch a viac sa venovat priprave na palposte.

Ohladom dlhsich vzdialenosti - rebrik mozem priniest, len to treba avizovat vopred (treba totiz vyliezt na vyvysene nosice tercov). Mozem aj doniest moju kosacku Husqvarna, ale obavam sa, ze to by som musel prist tak tyzden-dva vopred (ma zaber 40cm :twisted: :twisted: :twisted: )

Inak pocasie super, superi tiez, aj Howa striela pekne, uz len ten medzikus doladit. Tesim sa na dalsiu sutaz.

edit: Kto vie najlepsie napalovat CDcka? hahaha.... :lol:
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Ta trava bola v pohode, aspon som mal moznost potrenovat strelbu v sede...
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Tak ja este raz gratulujem hroch-sniperovi, AKImu aj lovcovi ! :)

Ja som tohto roku tusim ani nemusel sadit, zbieram same zemiakove... :roll:

Sutaz ale bola zaujimava, vietor sa predvadzal priam citankovo (zlava doprava, potom naopak, a hned zasa naopak behom troch pozreti do puskohladu :shock: :lol: a aj ked v tom vetriku pomale 300grainy odnasalo na dvojnasobok klikov mensich razi, aspon s vysokou travou si poradili celkom dobre :twisted:

Suhlas s AKIm :idea: Kmotor: sutaz by naozaj este vylepsilo ak by sa dalo vybavit postavit aspon jeden gong (napr. na tych cca 800m a uplne idealne aj na 1200m), zasahy by sme pozerali viaceri a myslim ze by to rychlo odsypalo aj ak by sa strielalo po jednom.

Kazdopadne uz teraz tesim na nabuduce,

Gunslinger
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

to by som si pozrel tych 1200m, nase 223 by ste tam uz mohli chytat do ruky a chcelo by to strielat aspon pod 45stupnovym uhlom, miesto dopadu kilometer x kilometer :) ale bolo by to vazne zaujimave ci by sa vam tam popdarilo trafit.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

ked v tom vetriku pomale 300grainy odnasalo na dvojnasobok klikov mensich razi

Guns a preco si kupujes zbrane tak nevhodnych kalibrov ? :lol: :lol:
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Turbi: Mhm, strielat s 338mou do 500m by sa dalo povazovat aj za mrhanie municiou (alebo prehnany optimizmus :lol:, ale ja nemam kedy/kde testovat navazky takze vitam kazdu prilezitost/sutaz 8)

A do kilometra sice maju male rychle kalibre balisticky navrch, ale cez kilometer (ci dva :twisted: uz 300 a viac-grainy 'o cosi' lepsie drzia rychlost :wink:

A aj ked do papieru robia podobne dierky vsetky raze, taky zombie by si 5,56 ci 6mm mozno ani nevsimol, zato 300 grainov (ci lovcov 'knedlik' :wink: by asi tak lahko nerozchodil... :twisted: :lol:

Gunslinger
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"