Zbrojak a telesne postihnutie

Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Neviem, kde žiješ ty, ale ja na Slovensku.
Moja manželka ani dcéra nie sú po celý deň ozbrojené. A tak isto aj 95% ludí v tomto štáte. Ja mám 130 kg a za opaskom železo. A pritom chodím po svete, a na všetkých sa milo usmievam a nemám žiadneho nepriatela.
Bežného hulváta-dvoch zpacifikujem aj rukami a nohami.
Takže som presne taký rýchly, ako potrebujem práve byť. :wink:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Kapo:
Asi viem, co tym chcel koudelka povedat.
To, ze zijes na Slovensku, hovori len o tom, aku mas pravdepodobnost sa zapliest do ozbrojeneho konfliktu. T.j. nizsiu nez napr. v N.Y. alebo Oslo, vyssiu nez cojaviemkde.
Ale ak sa nebodaj niekedy do takej situacie dostanes (co rozhodne nezelam tebe ani nikomu inemu), ten konflikt moze byt rychly a agresivny ako hocikde inde na svete. A v takej situacii su stres a nedostatok casu viac nez bezne.
inspiring_saha

Príspevok od používateľa inspiring_saha »

Kto chcel, pochopil! :wink:
inspiring_lehmann

Príspevok od používateľa inspiring_lehmann »

Michal: pre objektivnost treba k tej K100 a 100 000 vystrelom dodat, ze sice nebola cistena ale bola vydatne mazana....
Strielal som z jednej takej testovacej, ktora nebola cistena, ale cierny bordel z nej vytekal a frkal vsade okolo celkom dost intenzivne.
inspiring_nash

Príspevok od používateľa inspiring_nash »

neodbocilo sa trosku od temy??? xi xi
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Odbočilo. A poriadne :D. Téma bude prečistená.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 07 Dec 2009, 21:52, upravené celkom 1 krát.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

bum
dost dobre si neviem predstavit,ako lekar moze uznat za osobu sposobilu nosit-drzat zbran,ak mu zrak funguje na 0-40% a horne koncatiny maju obmedzenia.
Takyto invalid-nic v zlom- by bol nebezpecny pre svoje okolie...
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 07 Dec 2009, 21:52, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

bum: okuliare beriem, tiež mám štvrť dioptrií, ale pokial ti bola uznaná invalidita na základe poškodenia zraku tak tu vidím iba dve možnosti. Buď si korumpoval posudkového lekára a ten ti dal posudok aby si bol uznaný ako invalid alebo si korumpoval obvodného lekára aby ti vydal posudok ku získaniu zp sk. A. :? V prípade horných končatín si viem predstaviť prípady keby by to bolo možné a kedy nie, ale akonáhle máš invalidný dôchodok z dôvodu zníženej mobility tak si nejak neviem predstaviť aby ti nejaký lekár vydal potvrdenie o spôsobilosti na B nie to A bez toho, že nebol inak motivovaný. Viem si predstaviť chlapa čo si odreže článok prsta na ruke a dostane A, ale neviem si predstaviť človeka zo skontrahovanýmy šlachami po detskej obrne ako drží zbraň. Tak ako písal Electron, bol by nebezpečný pre svoje okolie.
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Trochu by som to rad pribrzdil, aby tu nevznikla nejaka hadka a obvinovania o podlacani. Diskutujte dalej, ale poprosim bez emocii a racionalne.
inspiring_ganguly

,,
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 08 Dec 2009, 09:41, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

bum napísal:tiez som invalid ,mam ZP A ,co sa tu pisalo vysie ze musis mat v poriadku zrak a horne koncatiny vobec neplati :D ,aspon u mna nie
tento výrok je voda na mlyn protizbraňovým aktivistom a bulvárnym škrabákom, ja by som sa tým nechvastal, hádže to zlé svetlo na streleckú komunitu, doporučujem samocenzúru :) Už tu chýbajú výroky typu " som paranoidný schizofrenik a nebol problém..."
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 07 Dec 2009, 21:53, upravené celkom 1 krát.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

bum
inavalid moze ma ZP ak splna podmienky: ano ,ale minimalne horna cast tela nesmie byt imobilna
Nikto tu nepisal,ze staci byt invalidom a mas ZP doma,ze ma sancu ziskat ZP ak je v streleckom klube,atd atd,no,dikes,doteraz sme to nevedeli.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"