3. KOLO LOS_SK_ŽILINA 11.8 2012
-
inspiring_austin
Zaujemci o vysledky,piste ziadosti o vysledky na email:
snug.streleckyklub@gmail.com
alebo sem do PM.
Dik.
snug.streleckyklub@gmail.com
alebo sem do PM.
Dik.
-
inspiring_panini
Super pretek, zistil som dosť veľa vecí, na ktoré by som asi inak neprišiel, napríklad ako sa môže inak výborná gumená rukoväť revolvera stať v mokru veľmi zlou rukoväťou, kde sa mi zbraň na jednom stagi dokázala po každej rane pretočiť tak "dokonalo", že som si rukou zablokoval pohyb bicieho kladiva. Určite mal na to vplyv aj zmrznuté ruky a tým pádom slabší úchop, ale tá absencia bobráku je znať. Takisto nie je prekvapením, že jeden rýchlonabíjač je skutočne málo a na dvoch stagoch som musel náboje dávať do valca ručne po jednom, čo mojim už tak zlým časom extrémne pohoršilo. Plus ďalšie dovtedy nepoznané chuťovky, napr. namačknutie spúšte revolveru, uvedomenie si že prst je zle, znovustlačenie spúšte - a znovupretočenie valca a jeden náboj mimo... Takisto tam bolo pekne vidieť tú nízku kapacitu v praxi, keď som prebíjal na všetkých stagoch ktoré sa inak dali zvládnuť s jedným zásobníkom. A celé preteky som bol sám na seba naštvaný, že ráno som ešte vyhodil z tašky rukavice, že to je úplna kravina teraz v lete
Pretek mal aj iné bonusy napríklad všetci frotéri si prišli na svoje pod neveľkou strechou
a potešili napríklad aj terče obalené igelitom ako verná simulácia pršiplášťu a pochopiteľne aj Abakanove pľutie do vody, ktoré by sa malo stať memom týchto pretekov. 
Pretek mal aj iné bonusy napríklad všetci frotéri si prišli na svoje pod neveľkou strechou
-
inspiring_austin