Malorazka

friendly_sanderson

Príspevok od používateľa friendly_sanderson »

TURBIAK napísal:Ano ja som to robil....dik:)
Prispejem aj ja svojou troskou. mna tie vase fotky stale potesia a rad to obzeram dufam ze sa budu pacit aj moje. http://fotoalbumy.azet.sk/nc6400/hracky
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

No Brosky je to az neskutocne tie vysledky, to tu pusku mas prichytenu na betonovy podstavec pri strielani alebo co :-)
Musim to aj ja niekedy vyskusat, ale to je asi tym nulovym spatnym razom a relativne tazkou puskou a samozrejme aj strelec :-)
Prijemnu zabavu.
friendly_sanderson

Dik beriem to ako kompliment, je to strielane z noziciek a vzadu taky vak s ryzou :) vysledky budu dufam lepsie ked sa zlepsi strelec (to som bol prvy krat stou zbranou na strelnici) a objednal som kvalitnejsie strelivo teraz to bolo s Schonebeck Standart Plus objednane je Laupa midas M a treba vela trenovat :)
Wildcat_Hendrix
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Wildcat_Hendrix »

Neviem ci s tym budu suhlasit ostatny ale ked sa jedna o sportovu malorazku tak jednoznacne by som zvolil Anschutz model 1913.. a ked chces byt velmi husty tak s pazbou 2213:) ale nachystaj si peniaze..neolutujes! mal som ju a rozbil som s tym sustrednych 5 ran(50m) na pockanie:)

Nezlakni sa ked na obrazku uvidis diopter.. je tam kolajnica na puskohlad standardne frezovana
friendly_sanderson

Wildcat_Hendrix napísal: jednoznacne by som zvolil Anschutz model 1913.. ale nachystaj si peniaze..neolutujes!
Istotne mas pravdu problem je vtom ze ak do niecoho investujes cez30k. tak musis mat nato aj velavela casu aby si to vyuzil , strielanie (na terc) je pre mna najväcsi relax, ale nemam nato tolko casu kolko by som chcel, mna ta sm2 stala 1k +1k uprava pazby a 7000 optika cize 11K aj s montazou. a ked este potrenujem tak to bude este lepsie. ide rodina niesu zbytocne peniaze :) pri presnom strielani su podla man dvolezite 4 veci - zbran, optika, strelivo, strelec. teraz mozem doladit strelivo a strelca, verim ze sa dostanem na sustrel 10mm opisana. :D idem teraz cez vikend na strelnicu ak sa podary tak aj sobotu aj nedelu tak pridam dake foto co sa podarilo.
Wildcat_Hendrix
prispievateľ

heh no povedal som ti idealnu moznost:) samozrejme rodina a tak..treba sa v tomto pripade uskromnit.. SM2ka je dobre riesenie tvojej situacie, pretoze ruske hlavne ci uz u SMky alebo na URALke su kurevsky presne..len treba na ne niekedy najst strelivo..ja som strielal s uralkou cca 4 roky a bol som spokojny.. dal som s nou 594 zo 600:)
friendly_sanderson

Wildcat_Hendrix napísal:idealnu moznost:)
Ja som zatial SM2 spokojny zatial je lepsia ako ja, momentálne mam problem kde najst daku sutaz alebo partiu ludi ktory sa venujú streľbe s malorážky s optikou na stretnutia vymenu informacii a podobne neviete o niecom? nieco z dneska http://fotoalbumy.azet.sk/nc6400/terce- ... -weaverv16
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Mna by zase zaujímali ludia v okolí NR čo strielaju cez diopter 50m malorážku ... a sakra by ma zaujímalo kde zohnať hák na pažbu na moju shulku čo nestojií 7-10 tis CZK. ale asi toto nebude lacná zábavička... a tiež nie jednoduchá ...
Wildcat_Hendrix
prispievateľ

diopter sa striela v sali..je aj klub s dlhorocnou tradiciou..
Hak mozno anschutzovy by pasoval :) a ked nie tak si daj vyrobit u Vargu..
alebo este lepsie riesenie navrhni si ho a daj spravit sikovnemu strojarovi.. to bude asi najlepsie riesenie:)
Používateľov profilový obrázok
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

Ja mam Vostok Ural a musim povedat, ze tato zbran presahuje moje schopnosti.
Kupil som ju z dioptrom za 2500Sk No teraz uz mam na nej optiku.
Bezne nastrielam na 50m 5 ran tak ze sa daju prekryt tmavym 50haliernikom.
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ja som dal za shulku 3000,- viac ma stála skriňa :) ... a vystačí mi asi do konca života :) pokým budem tak strielať...
skemro napísal:Ja mam Vostok Ural a musim povedat, ze tato zbran presahuje moje schopnosti.
Kupil som ju z dioptrom za 2500Sk No teraz uz mam na nej optiku.
Bezne nastrielam na 50m 5 ran tak ze sa daju prekryt tmavym 50haliernikom.
friendly_sanderson

duros napísal:Mna by zase zaujímali ludia v okolí NR čo strielaju cez diopter 50m malorážku ... a sakra by ma zaujímalo kde zohnať hák na pažbu na moju shulku čo nestojií 7-10 tis CZK. ale asi toto nebude lacná zábavička... a tiež nie jednoduchá ...
Cafte ja by som sa rand naucil strielat cez diopter skusal som to raz ale nedokazal som ten diopter ani nastrelit a strielal som technikou "asi tako sa to mieri" :oops: ten klub v Sali prima aj externych clenov ma daku web stranku? dik
http://fotoalbumy.azet.sk/nc6400/terce- ... -weaverv16
DUSO
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa DUSO »

Toto je stranka Slovenskeho streleckeho zvazu:
http://www.shooting.sk/main.php
Zoznam streleckych klubov:
http://www.shooting.sk/main.php?id_menu ... ska_flag=0

Tam si najdi klub co mas najblizsie a kontaktuj kontaktnu osobu. Vela stastia.
friendly_sanderson

DUSO napísal:Toto je stranka Slovenskeho streleckeho zvazu:
Tam si najdi klub co mas najblizsie a kontaktuj kontaktnu osobu. Vela stastia.
Dik za info nasiel som dake v Trencine a okolo budem ich musiet obvolat ohladne podmienok pomohlo dik
Používateľov profilový obrázok
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

Prosim, nemate niekdo explozivny nakres malorazky Vostok Ural, alebo SM2?
Poskodila sa mi pruzinka ktoru je vidiet ked sa vyberie uzaver.
Je to taka malinka, puskar ale nevedel ako vyzera, tak ju vyrobil system pokus omyl.
A v poslednej dobe sa mi zda ze sposobuje drhnute uzavetu ked ho uzamykam.
Rad by som ju kupil, ale vecsina dovozcou na ruske zbrane u nas nevie nic zohnat :evil:
A explozivne nakresy co som vygooglil, maju male rozlisenie, takze neviem si odvodit jej presny tvar a rozmer.
Ak viete niekdo kde by sa dala zohnat, pripadne aj vsetky ostatne pruziny co do nej idu,
napiste mi prosim. Rozumnu cenu akceptujem a som ochotny pripadne pricestovat ak by vadilo posielat to postou.
Dakujem za pripadnu pomoc.
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"