Aký glock má v ruke?

Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

isto nie som odbornik na gloky, ale podla mna to je kompakt.
Peterko
prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Ani ja na glocky nie som odborník, ale ci je to 17 alebo 19 ľahko rozoznáš napr. podľa toho, že kým 17ka má ten "zárez" na spodku railu cca v strede, pri 19ke je skoro úplne vpredu (tým, že tá časť pred zárezom je "odrezaná"). Na tom videu je vidno podľa tohto, že je to 19. Aspoň ja si myslím.
Peterko
prispievateľ

Normálne som si dal tú námahu z trezora vytiahnuť Glock 19 a premerať ho a nameral som o 1mm menej hrúbky a o 1mm menej výšky (so zasunutým zásobníkom) v porovnaní s týmto TU. Ale vzhľadom na ten meter s ktorým som meral môžem kľudne rátať toleranciu +/- 1mm a tým pádom to sedí.
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mozno su walthre mensie ako v specifikaciach.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Peterko: tá širka je rátana v najširšom mieste myslím, čiže včítane ovládacích prvkov a ten milimeter môže byť vypúšťak záveru či zásobníku.
Peterko
prispievateľ

Pozor. Ked si pozorne pozres na stranke glocku co myslia tou dlzkou (v tom nacrte), zistis, ze ide vlastne o dlzku zaveru. Ak to ratam od najzadnejsieho bodu chrbta po koniec ustia hlavne tak mi vysli nie 174mm ale cca 187mm (moje meranie zrejme nie je uplne presne, robil som to velmi narychlo, ale ide o ten rozdiel).

Zoid: ano, ten milimeter sirky urobi zachyt zaveru.
Peterko
prispievateľ

Áno ja som to síce povedal, že jakú strašnú robotu som si dal ale bolo to myslené skôr ironicky, neboj. Keďže je to moja prvá zbraň a zatiaľ ho mám len krátko tak vždy si ho rád postískam, premeriam, rozoberiem.... :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"