Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Pani propozicie budu dnes na Webe. Nechcem predbiehat, ale bude to dost huste, preto nepodcenujte cas na prebijanie.
Hlavne na piatok si treba priniest riadne vela streliva do utocnej pusky a pistole.
Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

jak to tak vidim, tak sebou asi aji lis a přebíjecí komponenty....
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

Nazdar snyperi i snyperky

Propozicie a vysledky z minulej DPS su na www.apss.sk . Prosim zaujemcov nech sa nam prihlasia , ja musim dopredu vediet kolko bude ludi ubytovanych a takisto Aki chcel robit gulas , popripade si mozeme poopekat . Tych nabojov bude viac .. asi berem aj sajgu 223 :)
veritas
prispievateľ

Príspevok od používateľa veritas »

No nechcem rypat ale trva Vam pomaly dva tyzdne kym date vysledky z poslednej sutaze na web a to tam este mate celkom slusne chyby....
AKI
expert

Problem nie je vo vasom prijimaci. Preinstalovavali mi laptop a ako je zvykom vsetky data sa pomazali. A back up co som si urobil nebol hned po ruke a hlavne neulozil som zmeny. Takze naprava bude co najskor.
millos
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa millos »

Až na to, že som doje---kazil čo sa dalo, aspoň som vystrieľal všetky funglovky nábojnice, rátal som, že to s nimi pojde viac pokope, no nie však....aspoň chutil guláš a ovocné destilované produkty home made. :lol: :lol: :lol: A hlavne že Igor nechrápal.
AKI
expert

Pani,
tentoraz expresne rychlo terce + vysledkova listina:
https://picasaweb.google.com/1170008764 ... directlink

v mene organizatorov dakujem za ucast. Bola to pekna sutaz.
Este raz dakujem Gunsovy :evil: za to ze ma vyradil v suboji. Na buduce sa prihlasujem zase vedla teba aby som sa pomstil. :twisted: :twisted: :twisted: Budem tvrdo trenovat..... :!:
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

AKI: Vyzvu s radostou prijimam a uz sa tesim... :twisted: :wink:

A ano, sutaz to bola ozaj dobra a velmi vyrovnana, v podstate rozhodli uplne detaily - stacilo pobabrat jednu polozku alebo naopak zariskovat a clovek poskocil o par miest hore ci dole :roll:

AR-kovi strelci so samonabijackami strielali na paradu, a len drobne zavady im zabranili v poprednych umiestneniach, i ked ako pozeram casy, opakovacky v podstate drzali krok v battlefielde i pri strelbe na muchy. Skoda len ze lovcovi sa tentokrat vobec nedarilo :?

Mna prekvapilo ze blizke vzdialenosti mi tentokrat vysli perfektne (Savage slapal ako hodinky a na 100m to v podstate slo jednou dierou), a zasa 500ku a battlefield kde obvykle 'nazeniem' body som tentokrat odflakol. Rovnako v piatok som myslel ze pistolovym parkurom naberiem kopec bodov, a nakoniec to po tom vypadnutom zasobniku (dodnes plnom piesku :lol: skoncilo v style 'shaolin-shooting'... (doteraz neviem ako sa to stalo, a ked si pozeram to video len sa smejem :lol: Vypocitane kroky, nacasovane prebitie, atd. cely plan siel von oknom v momente... :roll: :lol: A ta diabolska 'stena' co ste s lovcom vymysleli teda tiez dala riadne zabrat (a nielen mne :wink:

Hlavne ale je ze sme si fakt paradne zastrielali, pocasie spolupracovalo (naozaj prsat zacalo az ked sme v sobotu navecer sadli do aut na odchod), nikomu sa nic nestalo, spolocnost sa zisla vyborna a gulas bol eno-nuno (este raz pochvala millosovi ktory sa zhostil ulohy sefkuchara).

Myslim ze naladu nepokazilo ani tych par drobnosti co nevysli - nestihol sa spravit aj samostatny parkur s utocnou puskou, a tentokrat boli dost obmedzene moznosti ubytovania (ktore ale poniektori vyriesili velmo originalne - ja som nakoniec stan ani nevytiahol a prespal v aute, aj ked na tom svahu som sa celu noc smykal nabok :roll: :lol: a normalne som zavidel 3500k ktory spal pod hviezdnatym nebom (asi ho premenujeme na Slovensky Bear Grylls :twisted:

Kazdopadne velka vdaka AKImu, lovcovi a hrochovi za perfektne pripraveny zavod a tesim na dalsie kolo!

Gunslinger
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

Nazdarek vysledky su aj na webe
Kall
prispievateľ

OK byla to paráda, včetně stage gulash, příště zase ahoj
eager_clarke

Príspevok od používateľa eager_clarke »

Pár fotek ze sobotní soutěže LR. v Zahorie

Edit Gunslinger: Ucastnici sutaze ktori mate zaujem o fotky prosim kontaktujte Baldu priamo cez PM, dakujem za pochopenie :wink:
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

....nefunguje (aspon mne).
Kall
prispievateľ

mi taky nefunguje
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Mne to funguje, ale nie som si istý, či všetci zúčastnení chcú byť takto verejne ne nete...
millos
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa millos »

A nejaké výsledky zo soboty by sem nezablúdili?
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"