Modifikovaný prerušovač spúšte Gunexpert
-
inspiring_austin
Ano a to ceskych este. Ale zas na 2. strane je za tym dost hodin stravenych niekde v dielni a strojohodin mnoho zniceneho materialu, a vybuchanych patronov na odskusanie. Kto sa raz na nejaku zlepsovatelsku pracu dal, vie o com pisem.
Ak ten dielec funguje, resp. flinta nehermexi, tak je to dovolim si povedat LACNY sposob ako opat spravit z 58 spolahlivu zbran a to v medziach zakona. To uz ani nehovorim, ze ak by som odstranoval hermex efekt sposobom navsteva puskara, potom navsteva strelnice, opat navsteva puskara, doladenie, tak takto "predrbkam" tie iste peniaze v globale.
Len akurat ma zaujima moznost vlozenia do 58 upravenej od Atilu, kde je zavarena drazka na opretie prerus. paky.
Ak ten dielec funguje, resp. flinta nehermexi, tak je to dovolim si povedat LACNY sposob ako opat spravit z 58 spolahlivu zbran a to v medziach zakona. To uz ani nehovorim, ze ak by som odstranoval hermex efekt sposobom navsteva puskara, potom navsteva strelnice, opat navsteva puskara, doladenie, tak takto "predrbkam" tie iste peniaze v globale.
Len akurat ma zaujima moznost vlozenia do 58 upravenej od Atilu, kde je zavarena drazka na opretie prerus. paky.
abakan - ak tomu dobre rozumiem ide o novy druh prerusovaca. ten sa osadza na opacnu stranu ako poistna paka auto spuste ktorej lozko je na upravenych 58 zavarene. malo by sa to dat osadit bez problemov. otazka je, ci prave toto riesenie bude skutocne ten hladany vseliek na poblemy so spustakom. snad ano. aspon na mojom kuse som si takmer isty ze pes je zkopany prave v prerusovaci hoci dovodov hermexefektu by malo byt viac. uvidime.
co sa tyka ceny - ako vravi abakan je to lacnejsie ako opakovane navstevy puskara. teda pokial u neho uz nemate mnoztevnu zlavu
akonahle sa tato suciastka dostane volne na trh zacnu ju niektore dielne a firmy pajcovat takze cena pojde casom dole.
co sa tyka ceny - ako vravi abakan je to lacnejsie ako opakovane navstevy puskara. teda pokial u neho uz nemate mnoztevnu zlavu
-
inspiring_austin
-
inspiring_boyd
-
inspiring_austin
v nadvaznosti na predchadzajuci prispevok http://www.gunexpert.cz/news/co-bych-se-rozciloval-/
-
friendly_cerf
Zrovna oni by neměli nikoho kritizovat za kradení nápadů.abakan napísal:v nadvaznosti na predchadzajuci prispevok http://www.gunexpert.cz/news/co-bych-se-rozciloval-/