Malorazka

Jean
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

Ak ma ta malorazka vzadnej casti drazku na uchytenie dioptra tak nic frezovat netreba kupis len vhodnu montaz a mas to vyriesene.
inspiring_bhabha

Príspevok od používateľa inspiring_bhabha »

Je to zaujmave ako sa tu rychlo odboci :D dik za rady
Používateľov profilový obrázok
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

ja mam spominanu Uralku. Po prvej skuske frezou sa robila skuska tvrdosti a nakoniec sa mi tam 2 kamene z rybinou navarali.
Moja doondila frezku tak do minuty :wink:
Ale musim povedat ze je ozaj svinsky presna a zasluzi si lepsiu optiku nez tam mam.
No nabijanie uz zopar ludi nazvalo pracou pre ginekologa a namontovanim puskohladu sa este zhorsi.
Mam aj Suhl 150, tam optika nieje, no nabijanie jedna basen,ale osobne mam dojem ze rus ma mensi rozptil.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Moja CM2 bola tiez u puskara koli vyrobe prednej rybiny a nebol ziadny problem. Specialne koli tym povestiam o tvrdosti ocele som sa na to pytal. Puskar len zdvihol obocie a povedal, ze si nic mimoriadne pri frezovani nevsimol. K tej presnosti. Ked som zacinal strielat lubovolnu malokalibrovku podla pravidie ISSF mal som Shullku. Potom som presiel do ineho klubu a nafasoval som CM2 Vostok. Aj napriek vacsiemu komfortu flinty z NDR som nikdy tento prechod neolutoval. Vo vseobecnosti je ruska presnejsou zbranou a zaroven je menej vyberava na strelivo.
friendly_hermann

Príspevok od používateľa friendly_hermann »

Pani chcem kupit malorazku. Rozhodol som sa pre CZ 453. Chcel som ju v prevedeni s ustovym zavitom. Bol som ju omrknut koncom roka ale ze musim pockat po sviatkoch ak chcem toto prevedenie. Tak ze ju idem objednat a predajca mi povedal ze sa nevyraba. Nemate niekto taketo prevedenie?
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

co som mal info tak hlavne s ustovim zavitom boli na "export" do krajin kde je dovoleny tlmic ......
friendly_hermann

Konkretne 453? Chcem aby tam bol napinacik a ten ma len 453. Ostatne ze neni problem 455 len ked som ju chytil ako keby som drzal metlu. Pisal som do CZUB uvidime co odpisu.
friendly_hermann

Tak je objednana. Nakoniec to bude CZ 453 Varmint. Som zvedavy potom hodim postrehy :)
friendly_hermann

CZ 453 Varmint po dlhom cakani dorazila. Casu je teraz malo tak na riadne testovanie este nebolo casu. Skusal som ake strelivo jej chuti. Ked bude cas pouzijem stojan aby som vylucim moju chybu. Strielane na 50m a na dvojnozke. [/img]http://imageshack.us/g/705/20130425201130.jpg/
Fatto
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Fatto »

Nazdar Borci, nemate niekto predstavu ake stupanie vyvrtu hlavne ma ZKM456?
d-s
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 5 months

Príspevok od používateľa d-s »

Pani, CZ 453, takmer nepouzivana + Redfield Revenge 4-12 + Harris bipod za EUR 500 - dobra cena ci nie?
Vyuzitie na vstup do dlhych zbrani, naucenie sa zakladov.
Adrian
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Zalezi od ucelu pouzitia aj do buducna.
Mapriklad Haenel Suhl 150 sa da kupit od 130 € vyssie - zhruba do 200 € hola puska.
Ked k tomu clovek da nejake to prislusenstvo, tak ma pusku aj na zaklady strelby a ked ho to bude bavit tak aj na Malu odstrelovacku. A spustovy mechanizmus je neporovnatelne lepsi ako u modelov CZ. :)
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ak su to neni "cinske" harsky tak cena nieje najhorsia ale da sa zlozit aj "lacnejsi" komplet ak to chces len na "ucenie" ....
HADES
prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 11 months

Príspevok od používateľa HADES »

caute ,
ma tu niekto skusenosť s maloražkou Savage Mark II FV-SR alebo iným mark II ? cena je podla mna prijatelná a design tiež viac jak lakavý.. už len ako je natom s kvalitou a presnosťou?
HADES
prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 11 months

Príspevok od používateľa HADES »

No ako vydím nikto mi o tom Savege mark II nič nepíše .. no už sa ani neunuvajte :D :D :D objednal som
455 Varmint .. :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"