Správa fóra
Veľmi zaujímavý jav: od zákazu diskusie v téme "Udalosti" pribúdajú príspevky od spambotov (alebo jak sa týmto tu nadáva) a dokonca práve v tej téme....
AK47, Ravenn: Myslím si, že úlohou admina sú aj také veci, ako dohliadnut na to, aby sa z fóra nestal čistý bulvár, alebo na to, aby ľudia ktorí sem prinášajú nejakú hodnotu vďaka svojim znalostiam a pod, tu aj naozaj ostali a boli aktívni. Preto toto rozhodnutie chápem.
A k "februaru" by som to určite neprirovnával. Absolútne nikto tu nikomu nebráni založiť si svoje vlastné fórum a rozoberať na ňom úplne čokolvek len chce....
AK47, Ravenn: Myslím si, že úlohou admina sú aj také veci, ako dohliadnut na to, aby sa z fóra nestal čistý bulvár, alebo na to, aby ľudia ktorí sem prinášajú nejakú hodnotu vďaka svojim znalostiam a pod, tu aj naozaj ostali a boli aktívni. Preto toto rozhodnutie chápem.
A k "februaru" by som to určite neprirovnával. Absolútne nikto tu nikomu nebráni založiť si svoje vlastné fórum a rozoberať na ňom úplne čokolvek len chce....
Naposledy upravil/-a Peterko v 26 Nov 2012, 14:20, upravené celkom 1 krát.
Panzer - aha, tak docasne.... a docasne udalosti... otazka je, kedy sa niekoho ineho prispevky a ine nazory ako vyvolenych z fora prestanu pacit... mozno aj moje... a zakazu inu sekciu, zakazu ucet, lebo budu niektore prispevky ine ako nazory vyvolenych...
Lebo vyvoleni su rovnejsi, vzdy a vsade, vsak? A mozno teraz prave pisu, zakazte toho a toho, ma iny nazor ako my, prec s nim, umlcat ho.... uvedomujete si ludia co robite?? Zakazat sekciu, zakazat ucet, zakazat vz 58, zakazat zbrane... vsetci ste rovnaki zakazovaci.... zakazy miesto argumentov...
Toto je vitazny februar panzer, co ste tu zacali a that' s all...
Akludne mi dajte aj banner, za pravdu co som napisal...
Lebo vyvoleni su rovnejsi, vzdy a vsade, vsak? A mozno teraz prave pisu, zakazte toho a toho, ma iny nazor ako my, prec s nim, umlcat ho.... uvedomujete si ludia co robite?? Zakazat sekciu, zakazat ucet, zakazat vz 58, zakazat zbrane... vsetci ste rovnaki zakazovaci.... zakazy miesto argumentov...
Toto je vitazny februar panzer, co ste tu zacali a that' s all...
Akludne mi dajte aj banner, za pravdu co som napisal...
-
inspiring_panini
Ravenn: sorry, tiež si myslím že si mimo a tak ako Agger poznamenal, to s tými psami bol čistý fail. Nepáčia sa ti zákazy, ale pritom si tam ešte s pár ďalšími ľudmi začal písať o tak neuveriteľne stupídnych zákazoch a obmedzeniach, že niekoľko ľudí včítane mňa si povedalo, že tam do tej témy ani nebude prispievať (saro ti môže potvrdiť, že som mu vtedy poslal PM aby sa na to vykašlal a neprispieval tam). To že je to celé rovnaké ako u zbraní a že sa obmedzia slušní psíčkari ktorí zákon dodržia a tí skutočne debilní majitelia budú mať svojich nepríhlásených nevycvičených psov stále bez vodítka a bez náhubku, to tam jaksi nespomenul nikto. Píšem ti to preto pretože si spomenul "zákazy miesto argumentov".
Pre mňa to nie je víťazný február, je to súkromné fórum kde niekto platí hosting a doménu a robí si s ním to čo uzná za vhodné a dáva mi možnosť za jeho daných podmienok toto fórum navštevovať a prispievať naň. Neplatím si to fórum z daní ani ma na ňom nikto nenúti byť, preto to môžem rešpektovať alebo na fórum prestať prispievať.
PS: ja som nebol z tých čo by písali Panzerovi nech zakáže sekciu udalosti. Ale písal som mu inú vec - znervózňuje ma, keď som na jednom fóre napríklad s El-fuegom ktorý v nejakom príspevku by the way napísal, že vláda Veľkej Británie predáva opustené deti na orgány (našťastie si to už nepamätám úplne presne). Takýchto periel by sa tu našlo viac, jedného člena fóra napríklad údajne sledujú čierne vrtuľníky atď, atď, atď.
Pre mňa to nie je víťazný február, je to súkromné fórum kde niekto platí hosting a doménu a robí si s ním to čo uzná za vhodné a dáva mi možnosť za jeho daných podmienok toto fórum navštevovať a prispievať naň. Neplatím si to fórum z daní ani ma na ňom nikto nenúti byť, preto to môžem rešpektovať alebo na fórum prestať prispievať.
PS: ja som nebol z tých čo by písali Panzerovi nech zakáže sekciu udalosti. Ale písal som mu inú vec - znervózňuje ma, keď som na jednom fóre napríklad s El-fuegom ktorý v nejakom príspevku by the way napísal, že vláda Veľkej Británie predáva opustené deti na orgány (našťastie si to už nepamätám úplne presne). Takýchto periel by sa tu našlo viac, jedného člena fóra napríklad údajne sledujú čierne vrtuľníky atď, atď, atď.
Ono je pravda, ze jak sa vravi clovek chyti slinu, posledne dni som sa tiez vsemozne nejak zapajal do tem
Ale ide o to udrzat si uroven a vediet kedy to nechat tak. Ja by som bol rad ak by sa to tu drzalo v kamaratskom duchu, ale napriek tomu moderatori su tu koli tomu, aby to ukocirovali. Aj ked niekedy nie so vsetkym suhlasim, respektujem slovo adminovo 
V tomto si mimo, bro.Ravenn napísal:Dost mi vadi, ked sa slusnym ludom zakazuje diskutovat. To tu kedysi zaviedol vitazny februar...
Ak mi povieš, že si u teba v obývačke neželáš reči o politike/policajtoch/povodniach/povoľných ženách, zrazím opätky a poviem "Jawohl!", pretože na danom mieste "jú á d Boss".
Ale ak mi budeš chcieť zakázať horeuvedené reči u mňa v obývačke, to bude ten február.
My sme tu v niekoho obývačke, neplatíme nájom, energie ani personál.
A tak dodržiavame pravidlá stanovené majiteľom/adminom/modmi a sme radi, že tu môžeme byť. Simplemente Maria.
peterson napísal:neviem, či si moderátori a admin všimli- ale asi sem začali prenikať nejaké Spamy alebo čo. V sekcií udalosti som našiel nejaký polský nadpis, včera zase niečo nezrozumitelné- autor , že anonymný.
Upravil som nastavenia, už by sa to nemalo stávať. Ak by ste niekto niečo niekde našli, dajte mi vedieť, v ktorej sekcii k tomu dochádza.
Som si naivne myslel, ze slusny clovek tu na tomto fore moze napisat slusny svoj nazor. Ale vidim ze som sa mylil. Ano, u teba v tvojom pribytku musim respetkovat tvoje pravidla. Alebo k tebe nepojdem. Otazka kolko ludi bude k tebe chodit, ked im budes vnucnovat iba svoje "temy" a nazory a zakazes im rozpravat. Ale to je uz na zamyslenie kazdeho navstevnika. Ja v tom mam po tychto argumentoch jasno.
Ale choď.
Nikto nevnucuje témy ani názory, nikto nemá zakázané rozprávať (kým rozpráva k veci, v rámci zákonov a pravidiel fóra).
Diskusia v téme "Udalosti" bola dočasne zamknutá hlavne preto, že začala v poslednej dobe generovať nad minimom faktov siahodlhé jalové diskusie s viacerými príspevkami, ktoré išli na hranu rámcov uvedených hore v zátvorke.
Navyše už asi len málo fóristov tu verí tomu, že toto fórum nie je starostlivo monitorované, či už orgánmi alebo médiami. Čo z toho vyplýva asi netreba rozpitvávať...
Ak treba, viac na káve, tu som už popísal dosť.
Nikto nevnucuje témy ani názory, nikto nemá zakázané rozprávať (kým rozpráva k veci, v rámci zákonov a pravidiel fóra).
Diskusia v téme "Udalosti" bola dočasne zamknutá hlavne preto, že začala v poslednej dobe generovať nad minimom faktov siahodlhé jalové diskusie s viacerými príspevkami, ktoré išli na hranu rámcov uvedených hore v zátvorke.
Navyše už asi len málo fóristov tu verí tomu, že toto fórum nie je starostlivo monitorované, či už orgánmi alebo médiami. Čo z toho vyplýva asi netreba rozpitvávať...
Ak treba, viac na káve, tu som už popísal dosť.
Ďakujem moderátorom a adminom za uzamknutie diskusie v sekcii udalosti. Ušetríte nielen moje oči od čítania tej varenej vody. Ak to prispeje aj k odchodu niektorých "prispievateľov" s tohto fóra tak tiež dobre. A ešte by som chcel poprosiť aby ste viacej mazali príspevky, ktoré uznáte za nevhodné, niekedy aj tie moje.
Vďaka za udržanie serióznosti a odbornosti fóra.
Vďaka za udržanie serióznosti a odbornosti fóra.
Ked si citam svoje posledne prispevky v Udalostiach, tiez zistujem ze som sa sekol a slovaka som zamenil s cinanom. Ostatnych citatelov to ale nemusi zaujimat a samozrejme pozeraju, co za blbost to tam dantes napisal.
Chapem argument moderatorov, ze v Udalostiach sa vari z vody a casto tlacha o nicom. Na druhej strane si ale myslim, ze v tejto sekcii nemozu padat vecne a presne argumenty, ked sa tam popisuju udalosti, ktorych nikto nebol svedkom a su zname casto len z medii. Pre mna osobne je to prinosne z toho hladiska, ze sa k realnym udalostiam priraduje pravny ramec, rady skusenych strelcov a umoznuje mi to sledovat, ako tieto udalosti skoncili v pravnej rovine.
Prihovaram sa teda za odblokovanie, ale akekolvek rozhodnutie moderatorov samozrejme respektujem. Este by som dodal, ze za tu kratku dobu, co som tu, som v tejto sekcii nezistil nejake priame urazky ani vulgarnosti.
Chapem argument moderatorov, ze v Udalostiach sa vari z vody a casto tlacha o nicom. Na druhej strane si ale myslim, ze v tejto sekcii nemozu padat vecne a presne argumenty, ked sa tam popisuju udalosti, ktorych nikto nebol svedkom a su zname casto len z medii. Pre mna osobne je to prinosne z toho hladiska, ze sa k realnym udalostiam priraduje pravny ramec, rady skusenych strelcov a umoznuje mi to sledovat, ako tieto udalosti skoncili v pravnej rovine.
Prihovaram sa teda za odblokovanie, ale akekolvek rozhodnutie moderatorov samozrejme respektujem. Este by som dodal, ze za tu kratku dobu, co som tu, som v tejto sekcii nezistil nejake priame urazky ani vulgarnosti.