Závady zbraní Glock.
-
inspiring_tharp
skoro mi vyhrkla slzicka ked som to videl. To bolo s prebijanym strelivom dufam a pri kupenskych sa toho snad bat nemusim? :sberserker napísal:tvaru komory.
vzdy ked som videl kaboom na nete, tak to bolo s prebijanym strelivom kedy "macher" naladoval do naboja co sa dalo
moznost, ze sa to stane aj u tovarenskeho tu je, ale zase je to len vdaka vyrobnej chybe a rovnakej laboracii ako u spominaneho prebijaneho. ak je dlzka naboja v poriadku, navazka v poriadku, samotny prach v poriadku, k prekroceniu tlakov by dojst nikdy nemalo.
plati to vseobecne, nie len na glock.
moznost, ze sa to stane aj u tovarenskeho tu je, ale zase je to len vdaka vyrobnej chybe a rovnakej laboracii ako u spominaneho prebijaneho. ak je dlzka naboja v poriadku, navazka v poriadku, samotny prach v poriadku, k prekroceniu tlakov by dojst nikdy nemalo.
plati to vseobecne, nie len na glock.
videl som kaboom G17. sposobil ho prebijanec osadeny do nabojnice MFS ktore maju "nepoctivu" hrubku steny.
moze sa stat hocikedy aj s tovarenskym strelivom. podstatne je aby zbran bola konstruovana tak, ze kaboom ustoji s minimalnym rizikom poranenia strelca a minimalnym poskodenim zbrane samotnej. resp. tak aby sa skody na zbrani dali rychlo a lacno opravit.
moze sa stat hocikedy aj s tovarenskym strelivom. podstatne je aby zbran bola konstruovana tak, ze kaboom ustoji s minimalnym rizikom poranenia strelca a minimalnym poskodenim zbrane samotnej. resp. tak aby sa skody na zbrani dali rychlo a lacno opravit.
presne ako vravis. Deckove a Eckove kacky ich echt nemali rady. s prebijancami v hilzniach MFS je to vzdy o drzku. od MFS radsej nepouzivam ziadne tovarenske strelivo a co mam este asi tisicku lugrov prebitych do tychto hilzni tak tie ladujem len do jednej z pistoli u ktorej viem ze ma totalny full support na komore. nechcem si predstavit co by to urobilo keby som takyto prebijanec supol do stenu. asi by sa hilzna naskladala ako harmonika. 
vanto - pokial ide o tovarenske MFS a nie prebijanky do MFS hilzni tak jeden vystrel by nova hilzna, aj ked je co do hrubky steny dna "odrbakana", mala vydrzat. skontroluj si komoru ci je plne podporena, najma v mieste napojenia nabehovej rampy na hranu komory. ak ano, pri tovarenskych by to malo byt OK.
Ci je komora plne podopreta alebo len ciastocne je vidno na bersovom obrazku. Ked zasunies hilznu/naboj do laufu a okrem obvodoveho lemu neuvidis telo hilzne, tak mas plne podopretu komoru. Na Bersovom obrazku je ciastocne podopreta komora.
berserker napísal:tvaru komory.